Minőségi tappancsos burkolás Salgótarjánban. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tappancsos burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Salgótarján - Tappancsos burkolás szolgáltatás, 20 szakemberrel. Garantált minőség és megfizethető árak. Kérjen ajánlatot most! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 tappancsos burkoló most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Andras

Andras

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a tappancsos burkolás Salgótarjánban?

8600 - 16100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tappancsos burkolóok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tappancsos burkolót!

Zoltán P.
Zoltán P. 3109 Salgótarján Online

A PerfectStone kő- és márványszőnyegek népszerű felületek természetes kőből. Kő- és márványkavics szőnyegek a legmagasabb UV-védelemmel. Minőség. Építési kémia.

 • Tappancsos burkolás

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

A kért munkát a megbeszéltek szerint szépen, pontosan végezték el, apró javítást/változtatást is gond nélkül megcsinálták. Elégedettek vagyunk, valószínűleg egyéb térköves munkát is rájuk fogunk bízni.

Dániel B.
Dániel B. 3109 Salgótarján Online

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión. Gyors és gondtalan. Szakemberek szinten. Wilio szabad. Minősített kézművesek.

 • Tappancsos burkolás

  6300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jò munkàt vègeznek! Jò a csapat!

Géza H.
Géza H. 3102 Salgótarján Online

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon bizalommal! Gyors és szakszerű munka. Garancia. Professzionális csapat. Megfizethető árak.

 • Tappancsos burkolás

  6400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Sándor cégének évek óta visszatérő megrendelői vagyunk. Építettek már nekünk kerítést, kerti tárolót, és térköveztek nálunk. Minden alkalommal megbízható, precíz, gyors munkát végeztek. A felmerülő nehézségek kapcsán kiemelkedő problémamegoldó készséget tapasztaltunk, ha valamiféle változtatásra volt szükség, pld. esetünkben az erősen lejtős telek miatt, a szükséges változtatásra több javaslatot is tettek, így a számunkra legideálisabb megoldást tudtuk választani. Munkájuk során végig kreativitás, rugalmasság, és segítőkészség jellemezte őket, az eredmény pedig önmagáért beszél, az utcánkban mi lettünk azok, akiknél a szép kerítés van.

Zsolt O.
Zsolt O. 3109 Salgótarján Online

Érintésmentes vásárlás közvetlenül a weboldalon.Az egész ország területére szállítunk. A raktárunkból azonnal hazaviheti, 12 gyönyörű árnyalat. Kérje az ingyenes termékmintát!

 • Tappancsos burkolás

  7400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Senkinek nem ajánlom, többmilliós kárt okozott és nem volt hajlandó kijavítani. Garancia a munkájára nincs. Ja látom ide sikerült válaszolnod, de a telefont nem veszed fel. Pocsék, színvonaltalan munkát végeztetek és még gyorsan el is tűnt a régi cég. Akkor e teljesség igénye nélkül: A tető szellőzését véletlenül elfelejtették és első perctől rozsda foltok jelentek meg a mennyezeten. A ház sarka állandóan ázott, a férjem ment ki végül és hozta helyre. 3 hónapig tető nélkül volt a házunk, ami folyamatosan ázott, semmilyen munka nem készült addig, de a pénzünkön ültek, szétáztatták a teljes alsó szintet, aminek renoválására plusz összeget számítottak, soroljam még? Nem lesz elég hely hozzá :-D

Csaba K.
Csaba K. 3141 Salgótarján Online

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon bizalommal! Professzionális csapat. Megfizethető árak. Garancia. Gyors és szakszerű munka.

 • Tappancsos burkolás

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

A cégvezető egy igazi úriember, aki már az első tárgyalás alkalmából is vigyáz a külsejére, modorára... (ez egy egyszerű de nagyon megnyugtató dolog) A munkát az előző számítások szerint, precízen, szakszerűen végzik, tartják az ütemet és az adott szavukat. Érdemes velük dolgoztatni! Én sem bántam meg!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tappancsos burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló tappancsos burkolás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tappancsos burkolás: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a tappancsos burkolás átlagos ára 6800 - 12800 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok megbízható véleményeket?

Salgótarjánban a tappancsos burkolás szolgáltatáshoz már 20 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Salgótarjánban?

Most 15 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést TAPPANCSOS BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló ezzel a munkával bízható meg: tappancsos burkolás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó burkoló?

Egy megbízható burkoló részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: burkoló?

Ha a legjobb burkoló segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A tappancsos burkolás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas