Teljes körű fürdőkád csere Salgótarjánban. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Cserélje le fürdőkádját egyszerűen és gyorsan! Szakértőink kiválasztják Önnek a legjobb megoldást, hogy fürdőszobája újra friss és modern legyen. A Salgótarjánban elérhető szolgáltatásunkkal nem kell többé aggódnia a fürdőkád cseréje miatt. Az árak intervallumai 50.000 Ft-tól 150.000 Ft-ig terjednek, attól függően, hogy milyen típusú fürdőkádra van szüksége. Ne habozzon, keresse fel szakértőinket még ma!

4 szakember fürdőkád javító most online

György

György

Ma is elvallalom.

Mihály

Mihály

Ma is elvallalom.

József

József

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

56800 - 106500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Salgótarjánban!

János J.
János J. 3102 Salgótarján Online

Minőségi márkás termékek csalogató áron. Hatalmas választék kínálatunkban. Önhordó Zuhanytálca kedvező áron. Takaríts meg pénzt. Verhetetlen árak. Top termékek.

  • Fürdőkád csere

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Pontosan, korrekten végezte el a munkát. Már a megbeszélt időpont előtt kiérkezett, az ár pedig az ajánlatnak megfelelően alakult. Megbízható szerelő, nyugodt szívvel ajánlom másnak is.

Zoltán
3 éve

Csapcsere, csaptelep kiépítése, szifoncsere, javítás, mosógép és mosogatógép szakszerű bekötése, üzembe helyezése

  • Fürdőkád csere

    4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Profi munka, gyorsan, jó áron! Fordulj hozzájuk bizalommal!

Zoltán
3 éve
János S.
János S. 3102 Salgótarján Online

Fürdőszobai mosdó, kád, zuhanytálca, mosógép rejtett lefolyó kiépitése, áthelyezése

  • Fürdőkád csere

    2900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Fürdőben volt dugulás tisztán dolgozik és korrekt áron.

László
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, fürdőkád csere közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen típusú fürdőkádak érhetők el a luxus fürdőszobákhoz?

Az Ön számára elérhető luxus fürdőszobákhoz különféle típusú fürdőkádak érhetők el, például a freestanding, az akril és a márvány kádak. Az árak változhatnak a kiválasztott típus és a kád mérete szerint; az árak általában 500 és 5000 euró között mozognak. Válassza ki a fürdőkádat, amely leginkább megfelel az igényeinek és a stílusának.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen előnyei vannak a fürdőszoba teljes megújításával járó fürdőkád csere?

A fürdőszoba teljes megújításával járó fürdőkád csere lehetővé teszi a modern és kényelmes kádak beépítését, mint például a Grohe Eurosmart Cosmopolitan fürdőkád csaptelep, melynek ára átlagosan 10 000 Ft, vagy a Ravak Xonyx Pure fürdőkád, melynek ára átlagosan 150 000 Ft. Emellett biztosítja a szivárgásmentes és higiénikus fürdőzést, valamint növeli a lakás értékét és eladási lehetőségeit a piacon.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen előkészületek szükségesek a fürdőkád csere előtt a fürdőszobában?

A fürdőkád cseréje előtt fontos eltávolítani a régi kádat, valamint a környezetét is megtisztítani. A vizesblokkban szükséges vízzáró anyagokkal lezárni a csöveket, majd a felületeket megfelelő szigeteléssel ellátni. Ezt követően lehet beépíteni az új kádat, amelynek ára általában 100 000 és 300 000 forint között mozog. Fontos a precíz munkavégzés és a minőségi anyagok használata a tartósság érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen költségekkel és időtartammal jár a fürdőkád csere a különböző méretű és stílusú fürdőszobákban?

A fürdőkád cseréje általában 1-3 napig tart, és a költségek változóak a kád méretétől és stílusától függően. Általában a legolcsóbb opció az egyszerű, fehér acélkád cseréje, amely általában körülbelül 40 000 forintba kerül. Azok a fürdőkádak, amelyeket csempével vagy márvánnyal borítanak be, általában magasabb áron mozognak, átlagosan 150 000-300 000 forint között. Fontos figyelembe venni a cseréhez kapcsolódó egyéb költségeket, mint például az új csaptelep és lefolyó beszerzése és felszerelése. Általánosságban elmondható, hogy a fürdőkád cseréje az egyik leghatékonyabb és gyakran alkalmazott módszer a fürdőszoba frissítésére és modernizálására.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Salgótarjánban