Fürdőkád tisztítása Salgótarjánban. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg fürdőkádját profi szolgáltatásunkkal Salgótarjánban! Szakember keresése nélkül, mi garantáljuk a hatékony és alapos tisztítást, hogy fürdőzése mindig friss és tiszta legyen. Az árak 5 000 Ft-tól 15 000 Ft-ig terjednek, attól függően, hogy milyen méretű fürdőkádját kell tisztítanunk. Ne habozzon, válassza szolgáltatásunkat és élvezze az új fürdőkád érzést!

4 szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását most online

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

3000 - 5600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád tisztítását Salgótarjánban!

Zsolt K.
Zsolt K. 3109 Salgótarján Online

Új családi házak építése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül.

  • Fürdőkád tisztítása

    4200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, igényes szakember. Jól kommunikál, udvarias, korrekt áron dolgozik, és még a tisztaságra is figyel.

Tibor
3 éve
Márk S.
Márk S. 3100 Salgótarján Online

Vízszerelésre nem csak felújítás vagy építkezés során kerülhet sor, sőt, nem csak akkor, amikor bármilyen hiba lépett fel, hanem érdemes évente felülvizsgálni vízvezeték rendszerünket a biztonság kedvéért.

  • Fürdőkád tisztítása

    5600 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt és profi.

László
3 éve

Csőtőrések műszeres bemérése kültér, beltér, csőtörés elhárítás komplett helyreállítással

  • Fürdőkád tisztítása

    4400 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Gyors megbízható precíz munka.

Márton
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg a fürdőkád tisztítás szakemberét most! Csak percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide és élvezd az egyszerűséget és a gyorsaságot!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását, fürdőkád tisztítása közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan távolíthatom el a fürdőkádból a szennyeződéseket?

A leghatékonyabb módja a fürdőkád szennyeződéseinek eltávolítására az, ha használsz egy tisztítószert, mint például a Cillit Bang Aktív Gél, amely eltávolítja a vízkövet, a szappanmaradványokat és a szennyeződéseket a fürdőkádjából mindössze néhány perc alatt. A Cillit Bang Aktív Gél körülbelül 1000 forintba kerül és kapható a legtöbb szupermarketben és drogériában Magyarországon. Továbbá, javasoljuk, hogy rendszeresen tisztítsd meg a fürdőkádat, hogy elkerüld a szennyeződések felhalmozódását és csökkentsd a jövőbeni takarítási igényt.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen gyakran kell megtisztítani a fürdőkádat?

Ahhoz, hogy a fürdőkád higiénikus és biztonságos legyen használat előtt, ajánlott heti rendszerességgel megtisztítani. Használj speciális tisztítószereket, mint például a Cif Power gel, amely 990 forintba kerül egy 750 ml-es palackért. Tartsd szem előtt, hogy a rendszeres tisztítás megakadályozza a kosz és a penész felhalmozódását a felületen.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért változik a fürdőkád vízszintje?

A fürdőkád vízszintje akkor változik, amikor víz kerül a kádba vagy amikor a víz elszívódik. Ha víz kerül a kádba, akkor az általában a csapvíz által történik, amelynek költsége általában kb. 200 forint/m3. Ha pedig a víz elszívódik a kádból, akkor az általában a lefolyórendszeren és a szivattyún múlik, amelyek javítása általában kb. 50.000 forinttól kezdődik.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a fürdőkád csaptelepe nem zár rendesen?

Ha a fürdőkád csaptelepe nem zár rendesen, javasoljuk, hogy cserélje ki a csapot. A Hansgrohe Logis 190 csaptelep akciós ára jelenleg 24 723 forint, és az online megrendelést követően 2-3 munkanapon belül szállítják az árut. Biztosan megbízható megoldást nyújt a problémájára.

Olvas