Minőségi akril kád tisztítása Salgótarjánban. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg a fürdőkádját a legjobb szakemberrel! Fedezze fel a Salgótarjánban elérhető akril kád tisztítási szolgáltatásunkat, hogy fürdőszobája ragyogó állapotban legyen. Szakértőink garantáltan eltávolítják az összes szennyeződést a kádjából, és a legmagasabb minőségű eszközöket használják a tisztításhoz. Áraink vásárlóink igényeire szabhatóak, és az akril kád méretétől és állapotától függnek. Ne habozzon, hívjon minket még ma, és élvezze a tiszta és vonzó fürdőszobát!

4 szakember, aki elvégzi az akril kád tisztítását most online

Sándor

Sándor

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

József

József

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

2400 - 4500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik az akril kád tisztítását Salgótarjánban!

Miklós P.
Miklós P. 3104 Salgótarján Online

Garantáljuk a minőséget, a kiváló szolgáltatást és formatervezés széles skáláját. Nagyra értékeljük ügyfeleink igényeit és kívánságait. Gyere és nézd meg magad. Haladó technológiák. Szilárd és környezetbarát. Kiváló kényelem. Rendkívüli tartósság.

  • Akril kád tisztítása

    4200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, pontos, profi; legközelebb is őt fogom hívni.

Pál
2 éve
Ervin K.
Ervin K. 3100 Salgótarján Online

Víz vagy fűtésszerelőre van szüksége? Megbízható naprakész fiatalos csapat kedvező áron. Csapok, szifonok, elzárók, WC-tartályok szerelése és javítása kedvező áron. Vízszerelés. Fűtésszerelés. Kazáncsere/javítás. Csaptelepek cseréje. Kedvező árú/megbízható.

  • Akril kád tisztítása

    4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

maximálisan meg voltam elégedve

János
2 éve
András B.
András B. 3109 Salgótarján Online

Ha szerelés közben külön anyagbeszerzés is szükséges, azt pár napon belül tudom beszerezni, ezért külön egyeztetett időpontban, külön díj mellett tudok újra kimenni (sajnos rengetegszer fordul elő, hogy hibás termékeket adnak el, rossz a bekötőcső, vagy a sérült az új wc tartály, nem megfelelő az átmérő, stb). Kérem, hogy minőségi anyagokat vásároljanak, és mindig őrizzék meg a blokkot vagy bízzák a beszerzést szakemberre.

  • Akril kád tisztítása

    3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

A megbeszélt időben, érkeztek a szakemberek. Fiatalos csapat, gyorsan elhárították a dugulást.Az árral is elégedett voltam , köszönöm a segítséget.

Pál
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert akril kád tisztításra! Percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai! És ami még jobb: az egész INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi az akril kád tisztítását, akril kád tisztítása közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen védelmet és gondoskodást igényel az akril kád a hosszú távú használat során?

Az akril kád hosszú távú használata során javasolt rendszeres karbantartás, mely magában foglalja a tisztítást és a védelmet biztosító speciális szerek használatát. A kád ápolása érdekében ajánlott elkerülni a durva szivacsok és tisztítószerek használatát, és helyette olyan termékeket választani, amelyek lágyak és kíméletesek az akril felületekkel szemben. Javasolt investálni egy jó minőségű akril kádba, melyet a piacon 100 000 forinttól találhatunk meg.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok minőségi tisztítószereket az akril kádhoz?

A legjobb minőségű tisztítószereket az akril kádhoz az Európai Fürdőszobai Boltban találhatod meg, ahol az árak változóak, de általában körülbelül 4000-12000 forint között vannak. Ajánljuk a BleachSafe tisztítószert, amely hatékony és biztonságos az akril felületeken.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen házi praktikákkal lehet megtisztítani az akril kádot a foltoktól és elszíneződésektől?

Ajánlom a Quick N Brite tisztítószert, mely eltávolítja a foltokat és elszíneződéseket az akril kádon, és még a vízkövet is lebontja. Az ára körülbelül 6000 forint, de nagyon hatékony és keveset kell használni belőle.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen gyakran kell tisztítani az akril kádat, hogy megelőzzem az elszíneződéseket?

Az akril kád tisztítása hetente egyszer javasolt a legjobb eredmények eléréséhez. A Cif Power&Shine folyékony tisztítója alkalmas az akril felületek tisztítására, és átlagosan 1200 HUF-ért elérhető. Fontos, hogy kerüljük az erős felületi tisztítószereket és a durva szivacsok használatát, mivel ezek károsíthatják az akril felületet és hosszú távon előidézhetik az elszíneződéseket.

Olvas