Kád tisztítása Salgótarjánban gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg fürdőkádját könnyedén és gyorsan a mi szolgáltatásunkkal! Tapasztalt szakembereink segítségével garantáltan tiszta és higiénikus lesz a fürdőszobája. Ráadásul, a Salgótarján környéki lakosoknak kedvezményes áron kínáljuk szolgáltatásunkat, amelynek ára 5000 és 10000 forint között változik, attól függően, hogy milyen állapotban van a kádja. Ne halogassa tovább, hívjon minket még ma, és élvezze a tisztaság és a kényelem érzését a saját fürdőszobájában!

4 kádtisztító szakember most online

Szabolcs

Szabolcs

A környeken vagyok.

Ernő

Ernő

Ingyenes kiszallas.

András

András

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

2600 - 5000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kádtisztító szakemberek Salgótarjánban!

Zoltán F.
Zoltán F. 3100 Salgótarján Online

Zuhanykabin webáruház modern szaniterekkel és kiegészítőkkel. Minőségi zuhanykabinok, zuhanypanelek, zuhanyfalak, szaniterek raktárról, alacsony árakon.

  • Kád tisztítása

    3100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Csap beszerelést és WC tartály cserét csinált nálam, mindkét almalommal percre pontosan érkezett és jó munkát végzett, azóta is jól működik minden, szóval ajánlom.

Lajos
3 éve
Ifj. S.
Ifj. S. 3102 Salgótarján Online

Röviden: mindennel aminek köze van a vízhez...

  • Kád tisztítása

    3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Egyböl felvették a telefont és visszajöttek garanciába.:)

Gergely
2 éve
András B.
András B. 3109 Salgótarján Online

Ha szerelés közben külön anyagbeszerzés is szükséges, azt pár napon belül tudom beszerezni, ezért külön egyeztetett időpontban, külön díj mellett tudok újra kimenni (sajnos rengetegszer fordul elő, hogy hibás termékeket adnak el, rossz a bekötőcső, vagy a sérült az új wc tartály, nem megfelelő az átmérő, stb). Kérem, hogy minőségi anyagokat vásároljanak, és mindig őrizzék meg a blokkot vagy bízzák a beszerzést szakemberre.

  • Kád tisztítása

    3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

A megbeszélt időben, érkeztek a szakemberek. Fiatalos csapat, gyorsan elhárították a dugulást.Az árral is elégedett voltam , köszönöm a segítséget.

Pál
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Szeretnél tiszta kádat? Rendelj most szakembert percek alatt! Kattints, és igényeld INGYEN az ajánlatokat!

Egy kádtisztító szakember, kád tisztítása közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen anyagból készült kád tisztító kefét érdemes választani?

A legjobb anyag a kád tisztító keféhez a nylon sörték, mivel ezek hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket és nem karcolják meg a felületet. Ajánlott termékek közül a Vileda Powerfibres kádkefe ára körülbelül 1000-1500 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a hatékonyabb: kád tisztító gép vagy kézi erő?

A kádtisztító gép hatékonyabb és kényelmesebb megoldás, mint a kézi erő, például a Kärcher K5 Premium Full Control Plus Home kádtisztító gép ára pedig körülbelül 100 000 forint.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért fontos a megfelelő szellőzés a kád tisztításakor?

A megfelelő szellőzés fontos a kád tisztításakor, mivel a tisztítószerekben található vegyi anyagok belélegzése egészségkárosító lehet. Emellett a rossz szellőzés miatt a pára és a gőz a falakon és a mennyezeten lecsapódhat, ami penészesedést és egyéb problémákat okozhat. Ezért javasolt nyitott ablakokkal vagy szellőzőventilátorral biztosítani a megfelelő levegőcserét a kád tisztítása során.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol lehet beszerezni ökológiai kád tisztítószereket?

Az ökológiai kád tisztítószerek beszerzésére számos lehetőség áll rendelkezésre. Ajánlom a BioTechUSA webáruházat, ahol többféle termék közül válogathatunk, például a BioTechUSA EcoCleaner Kádtisztító spray-t, mely 1 literes kiszerelésben 2 390 Ft-ért vásárolható meg. További lehetőség a Biopiac, ahol környezetbarát tisztítószereket kínálnak, például a Sonett Kádtisztítószert, mely 500 ml-es kiszerelésben 1 990 Ft-ba kerül.

Olvas