Gipszkarton javítása Salgótarján szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 26 gipszkartonozó szakember közül, 2700-5100 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a gipszkarton javítása! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Salgótarjánban közelében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 gipszkartonozó szakember most online

József

József

Ma is elvallalom.

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Sandor

Sandor

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a gipszkarton javítása Salgótarjánban?

2700 - 5100 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Attila E.
Attila E. 3100 Salgótarján Online

Vàlassza a minőséget! Rövid hatàridővel, komoly kivitelezői rutinnal vàrjuk kedves Megrendelőinket! Szakmunkàs bizonyítvànnyal, szàmlaképesen!!! Szolgáltatásaink: fal gipszkartonozás ablaknál; tetőtér, tetőtér beépítése, gipszkarton falra ragasztása, mintás tapétázás

 • Gipszkarton javítása

  4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon pontos,rugalmas, segítőkész, odafigyel a részletekre. Adott időben kezdett és végzett. Köszönöm:)

Péter M.
Péter M. 3104 Salgótarján Online

Tisztelt megrendelő! Szabó Áron vagyok, 10-12 éve építőiparban tevékenykedek 4-6 fős csapatommal. Fő tevékenység: Homlokzati Hőszigetelés, Gipspkartonszerelés , Festés. Amiket vállalok: mennyezet gipszkartonozás; gipszkarton profilok felrakása, tetőtér gipszkartonozása kész hőszigetelésre és kész szerkezetre, illesztős tapétázás

 • Gipszkarton javítása

  2900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Henriket egy penészes fürdőszoba festésével bíztam meg. Megvagyok elégedve,ajánlom másoknak is. Lelkiismeretes alapos munkát végzett, ritka az ilyen becsületes szakember.Legközelebb is őt választom!

Péter S.
Péter S. 3141 Salgótarján Online

Vállalunk mindent ami egy lakásfelújítás kapcsán szóba jöhet garanciálisan. Az árajánlatot ingyen készítjük el önnek. Folyamatos kedvezményekkel várom hívását. Azonnali kezdéssel akár hétvégén is. Hívjon bizalommal. Mutass Többet Szolgáltatásaink: gipszkarton szerelés gipszkartonozás; dekoráció; gipszkarton legolcsóbban. ház festés

 • Gipszkarton javítása

  2900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Rendes, megbízható, precíz! Munkája kifogástalan. Belsőépítészként állítom, ritka az ilyen jó szakember. Mindenkinek ajánlom! Remélem hamarosan újra együtt dolgozhatunk!

Lajos H.
Lajos H. 3102 Salgótarján Online

Tekintse meg valós referenciáinkat és kérjen egyedi ajánlatunkat még ma! Válassza a Fisbro-t és újítsa fel lakását kiváló szakképzettségű, megbízható csapattal. Főbb szolgáltatásaink: Nyaraló felújítás; Gipszkartonozás tetőtérben; Homlokzatfestés. Felújítás

 • Gipszkarton javítása

  2900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Zsolt munkájával nagyon elégedettek voltunk! Mindenkinek jó szívvel tudjuk ajánlani! Még ilyen jó szakemberrel nem találkoztunk! Megbízható, és olyan gondossággal dolgozik, mintha a saját lakását szépítené. Közben további remek ötleteket adott a felújításhoz, és meg is valósította őket.

Marius M.
Marius M. 3141 Salgótarján Online

Magabiztos megbízható fiatal ember vagyok. Főbb szolgáltatásaink: mennyezet gipszkartonozás favázra; gipszkarton álmennyezet készítése, ablakcsere utáni javítás gipszkarton, garázskapu festés mázolás

 • Gipszkarton javítása

  3300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Kifejezetten elégedett voltam. Szépen, és a vállalt határidőre készült el a munka. Nem voltak meglepetések, még az "apró" felmerülő extra kéréseket is kezelte.

Beázik? Javításra, felújításra szorul a tetője? Az alábbi munkák elvégzésében tudok segítségére lenni: - csatorna tisztítása, javítása, csatorna cseréje - járulékos bádogos munkák Főbb szolgáltatásaink: fürdőszoba mennyezet gipszkartonozás; gipszkarton szerelés, belső oldalfalak elburkolása elburkolása gipszkartonnal vékony szerkezettel, garázs festés

 • Gipszkarton javítása

  3300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A felmérésig jutottunk el, de teljes mértékben meg voltam elégedve. Végül a generálkivitelezőnk mégis elvégezte a munkát, csak ezért nem lett belőle megbízás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkarton javítása közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkarton javítása: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a gipszkarton javítása átlagos díja 2000 - 3800 Ft/m. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesek - mi alapján választhatunk Salgótarjánban?

Salgótarjánban a gipszkarton javítása szolgáltatáshoz már 21 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gipszkartonozó szakembert Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 16 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTON JAVÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember a következő feladattal bízható meg bátran: gipszkarton javítása vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó gipszkartonozó szakember?

Egy megbízható gipszkartonozó szakember pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: gipszkartonozó szakember?

Ha egy megfelelő gipszkartonozó szakember segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A gipszkarton javítása és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas