Járólapra burkolás Salgótarjánban a te elképzeléseid szerint!

Hidegburkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj járólappal burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Keressen Salgótarjánban járólapra burkolást! Válasszon 19 elérhető professzionális szakembert, hogy felújítsa otthonát. Kérjen árajánlatot most! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban közelében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 járólappal burkoló most online

Istvan

Istvan

Ma is elvállalom.

Ferenc

Ferenc

Ma is elvállalom.

Karoly

Karoly

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a járólapra burkolás Salgótarjánban?

5900 - 11100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb járólappal burkolóok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező járólappal burkolót!

János S.
János S. 3102 Salgótarján Online

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon bizalommal! Garancia. Professzionális csapat. Megfizethető árak. Gyors és szakszerű munka.

 • Járólapra burkolás

  4000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Takács Péter egyéni vállalkozót nem ajánlom senkinek, aki jót akar magának. Nem értem milyen módon válogatja meg a Baráti Kő az ajánlott kivitelezőit, de biztos nem a munkályuk alapján.

Budapest, Pilisvörösvár, Dorog, Esztergom, Érd, Szentendre, Budakeszi, környéke

 • Járólapra burkolás

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Udvarias kiszolgálás, szakértők tudnak tanácsokkal szolgálni.

Zoltán F.
Zoltán F. 3141 Salgótarján Online

Kültéri Járólap Lerakása. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről. A teljes áttekintés. Milliók bíznak benne. Web, képek és videó. 100+ millió látogató. Non-stop információ. Hírek, tények és egyebek.

 • Járólapra burkolás

  7000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Felkészült,udvarias segítőkész kiszolgálás.

Miklós S.
Miklós S. 3109 Salgótarján Online

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Ajánlatkérés...

 • Járólapra burkolás

  6500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

A kapcsolat az internet segítségével jött létre: máig hálát adok a qjob-nak, hogy a keresésnél éppen az ő vállalkozásukat dobta fel elsők közt. Már a felmérésnél kitűnt a korrektségük, profizmusuk. Semmi fölösleges munkára rábeszélés, semmi mellébeszélés, ezzel szemben hasznos tanácsok: mindent úgy és akkor teljesítettek, amikorra a szerződésünk előírta. Annamária finom ízlése, ragyogó ötletei és maximalizmusa, Péter hibát nem engedő művezetése voltak a garancia, hogy a felújítás után egy pazar kis lakást kaptunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, aki olyan szerencsés, hogy belefér a megrendelésük zsúfolt naptárukba! 😉

Tamás S.
Tamás S. 3104 Salgótarján Online

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon...

 • Járólapra burkolás

  5600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Mindenkinek ajánlani fogom az All in lakásfelújítás csapatát, mert csodálatos munkát végeztek nálam. A felmérést követően korrekt árajánlatot kaptam, melyben részletesen feltüntették a felmerülő munkafolyamatokat és költségeket. Mindig minden a megbeszéltek szerint történt, pontosak, megbízhatóak és szorgalmasak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj járólappal burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hidegburkoló járólapra burkolás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok