Teljes körű burkolás csempére Salgótarjánban. Az Ön igényeire szabva!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj csempével burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Keress Salgótarjánban burkoló szakembert! 19 profi áll rendelkezésedre csempékhez és burkoláshoz. Kérj ajánlatot most! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Salgótarjánban környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 csempével burkoló most online

Andras

Andras

Érdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a burkolás csempére Salgótarjánban?

5900 - 11100 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb csempével burkolók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező csempével burkolót!

József V.
József V. 3100 Salgótarján Online

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal!

 • Burkolás csempére

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Térkövezést és kerítés építést végzett a CSAPAT, pontos, precíz munkával, kiváló minőségben. Örültünk, hogy Őket választottuk!

Ferenc K.
Ferenc K. 3104 Salgótarján Online

Beírod, Elküldöd, Kiválasztod, Megbízod. Próbáld Ki, Hogy Milyen Egyszerű Így! Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Teljeskörű megoldások.

 • Burkolás csempére

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kedves kiszolgálás . Köszönöm

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! 15 év szakmai tapasztalat. Tételes árajánlat. Stresszmentes...

 • Burkolás csempére

  4800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, becsületes munkavégzés. Szaktanács-adás, javaslatok, pontosság és esztétikus kivitelezés jellemzi őket. Ajánlom bárkinek.

István P.
István P. 3100 Salgótarján Online

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, gipszkartonozás, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Lakásfelújítás. Generálkivitelezés. Garanciával.

 • Burkolás csempére

  5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Barátságos, maximálisan segítőkész személyzet! (🐓😉) Egy dogot hiányoltam,ami a hordozható minta csempék! Könnyebben összehasonlítható lenne két burkoló! Egyébként csak ajánlani tudom!

Gábor D.
Gábor D. 3104 Salgótarján Online

Több ezer burkolónk van. Hozzon létre megbízást, és perceken belül ajánlatokat kap. Ne hagyatkozzon a szomszédok ajánlásaira. Találjon tapasztalt szakembert a Wilión. Minősített kézművesek. Wilio szabad. Gyors és gondtalan. Szakemberek szinten.

 • Burkolás csempére

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, gyors, pontos munkavégzés és nagyon szép munka. Köszönöm.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj csempével burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló burkolás csempére közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Burkolás csempére: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a burkolás csempére átlagos díja 4800 - 9000 Ft/nm. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan válasszunk Salgótarjánban?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Salgótarjánban?

Jelenleg 16 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BURKOLÁS CSEMPÉRE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatunk burkolót?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható burkolót keresned ha erre van szükséged: burkolás csempére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi burkoló?

A jó burkoló pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: burkolás csempére?

A burkolás csempére és összes részfeladata ide tartozhat. Egy burkolót nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas