Mozaik burkolás Salgótarján szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj mozaikburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassza ki a legjobb mozaik burkolás szakembereket Salgótarjánban! 20 profi áll rendelkezésére, hogy álmai otthonát valóra váltsa. Látogasson el weboldalunkra még ma! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Salgótarjánban környékén elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 mozaikburkoló most online

Elek

Elek

Érdekel.

György

György

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a mozaik burkolás Salgótarjánban?

4700 - 8900 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb mozaikburkolóok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mozaikburkolót!

János S.
János S. 3102 Salgótarján Online

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon bizalommal! Garancia. Professzionális csapat. Megfizethető árak. Gyors és szakszerű munka.

 • Mozaik burkolás

  4000 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Takács Péter egyéni vállalkozót nem ajánlom senkinek, aki jót akar magának. Nem értem milyen módon válogatja meg a Baráti Kő az ajánlott kivitelezőit, de biztos nem a munkályuk alapján.

Budapest, Pilisvörösvár, Dorog, Esztergom, Érd, Szentendre, Budakeszi, környéke

 • Mozaik burkolás

  4600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Udvarias kiszolgálás, szakértők tudnak tanácsokkal szolgálni.

Zoltán F.
Zoltán F. 3141 Salgótarján Online

Kültéri Járólap Lerakása. Több mint 1000 találatot kaphat az internetről. A teljes áttekintés. Milliók bíznak benne. Web, képek és videó. 100+ millió látogató. Non-stop információ. Hírek, tények és egyebek.

 • Mozaik burkolás

  7000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Felkészült,udvarias segítőkész kiszolgálás.

Miklós S.
Miklós S. 3109 Salgótarján Online

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Ajánlatkérés...

 • Mozaik burkolás

  6500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

A kapcsolat az internet segítségével jött létre: máig hálát adok a qjob-nak, hogy a keresésnél éppen az ő vállalkozásukat dobta fel elsők közt. Már a felmérésnél kitűnt a korrektségük, profizmusuk. Semmi fölösleges munkára rábeszélés, semmi mellébeszélés, ezzel szemben hasznos tanácsok: mindent úgy és akkor teljesítettek, amikorra a szerződésünk előírta. Annamária finom ízlése, ragyogó ötletei és maximalizmusa, Péter hibát nem engedő művezetése voltak a garancia, hogy a felújítás után egy pazar kis lakást kaptunk. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, aki olyan szerencsés, hogy belefér a megrendelésük zsúfolt naptárukba! 😉

Tamás S.
Tamás S. 3104 Salgótarján Online

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon...

 • Mozaik burkolás

  5600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Mindenkinek ajánlani fogom az All in lakásfelújítás csapatát, mert csodálatos munkát végeztek nálam. A felmérést követően korrekt árajánlatot kaptam, melyben részletesen feltüntették a felmerülő munkafolyamatokat és költségeket. Mindig minden a megbeszéltek szerint történt, pontosak, megbízhatóak és szorgalmasak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj mozaikburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló mozaik burkolás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mozaik burkolás: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a mozaik burkolás átlagos ára 3500 - 6600 Ft/nm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - mi alapján választhatunk Salgótarjánban?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok burkolót Salgótarjánban?

Most 17 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MOZAIK BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy burkoló?

Egy burkoló ezzel a munkával bízható meg: mozaik burkolás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi burkoló segítségét?

Egy profi burkoló a mozaik burkolás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor burkolót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas