Korcolt lemez tetőfedés Salgótarjánban. Forduljon hozzánk bizalommal!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 19 tetőfedő közül! Korrekt korcolt lemez tetőfedés árak — 3100-5900 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Salgótarjánban környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 tetőfedő most online

József

József

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvállalom.

Gabor

Gabor

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a korcolt lemez tetőfedés Salgótarjánban?

3100 - 5900 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Balázs T.
Balázs T. 3141 Salgótarján Online

Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. Szakmai tagság és biztosítás. Szakkivitelező országos cég. Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. Programok. 3MForint Állami támogatás. Lakástakarék használható. Fix csomag árak.

 • Korcolt lemez tetőfedés

  8300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Perfekter Service, es wird auch deutsch und englisch gesprochen

Roland G.
Roland G. 3102 Salgótarján Online

Bádogozás, Bádogosmunkák elvégzése gyorsan, elérhető áron. Szakképzett...

 • Korcolt lemez tetőfedés

  5700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Pontos,korrekt és nagy szakértelmű ember. Gyors és hatékony ajánlat. Nincs mellébeszélés és vetítés. Lényegre törő és őszinte! Remélem a kivitelezés is ennyire hatékony lesz. Jó szívvel ajánlom!

Megbízható német minőség - Közel 100 éves tradíció - Ismerje meg hőszigetelő anyagainkat! BACHL hőszigetelő anyagok | Az épület minden részére - Ismerje...

 • Korcolt lemez tetőfedés

  6100 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kicsit drága

István G.
István G. 3109 Salgótarján Online

PVC és bitumenes lapostető szigetelés, szakmai tanácsadás kivitelezőknek és szakembereknek. Terméktámogatás BMI Villas lapostetős és BMI Bramac magastetős...

 • Korcolt lemez tetőfedés

  8100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kis helyen nagy választék. Szuper bolt.

Zsolt S.
Zsolt S. 3109 Salgótarján Online

Profi tetőfedés és tetőfelújítás cserepeslemezes tető fedéssel. Szakszerű kivitelezéssel. Tetőket építünk, tartunk karban és javítunk. Korond Tetőfedő a jó választás.

 • Korcolt lemez tetőfedés

  7000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Senkinek nem ajánlom vigyázat csalók!"

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő korcolt lemez tetőfedés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Korcolt lemez tetőfedés: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a korcolt lemez tetőfedés átlagos díja 3900 - 7400 Ft/m2. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles értékeléseket?

Salgótarjánban a korcolt lemez tetőfedés szolgáltatáshoz már 22 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Salgótarjánban?

Jelenleg 17 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KORCOLT LEMEZ TETŐFEDÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt megbíznod akkor, ha a következőre van szükséged: korcolt lemez tetőfedés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy tetőfedő?

Egy megbízható tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha tetőfedőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas