Minőségi műanyag bejárati ajtó kilincs javítás Salgótarjánban. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj műanyag bejárati ajtó kilincs-javító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Salgótarjánban 19 profi áll rendelkezésre a műanyag bejárati ajtókilincs javítására. Hagyományos vagy modern ajtó, mi mindent helyreállítunk! Kérjen ajánlatot most! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban környezetében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 műanyag bejárati ajtó kilincs-javító most online

Istvan

Istvan

Ma is elvállalom.

Tamas

Tamas

Ma is elvállalom.

Janos

Janos

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a műanyag bejárati ajtó kilincs javítás Salgótarjánban?

6200 - 11600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb műanyag bejárati ajtó kilincs-javítóok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező műanyag bejárati ajtó kilincs-javítót!

Sándor K.
Sándor K. 3141 Salgótarján Online

Ajtó, ablak, parketta, garázskapu a JOLA-tól. Tekintse meg aktuális akcióinkat. Ajtó, ablak, parketta, garázskapu a JOLA-tól. Tekintse meg akcióinkat. Kedvező ár. Raktárkészlet.

 • Műanyag bejárati ajtó kilincs javítás

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Kedves és érthető tájékoztatás. Korrekt árak.

Zoltán B.
Zoltán B. 3102 Salgótarján Online

Szakszerű műanyag nyílászáró javítás Budapesten és környékén. Javítás és Karbantartás. Gyorsan javítjuk a hibát. Értünk hozzá.

 • Műanyag bejárati ajtó kilincs javítás

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon örülök az ablakoknak, amit ők cseréltek műanyag keretes ablakokra a régi fakeretes ablakaim helyett. Pontosak, precizek, és maximálisan udvariasak voltak az alatt a rövid idő alatt, amig az ablakcserét csinálták. Csak ajánlani tudom őket.

Gyula U.
Gyula U. 3104 Salgótarján Online

Ablak felújítás kiváló minőségű, korszerű hőszigetelő anyagok alkalmazásával. Lefaragjuk a gázszámlát. Bízzon a profizmusban. Időtálló megoldás. Ingyenes állapotfelmérés.

 • Műanyag bejárati ajtó kilincs javítás

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Az eladó kedves, segítőkész! Az árak viszonylag magasak legalábbis a konkurenciához képest. Ami nagy hátrány az az, hogy sokat kell várni mire legyártatnak valamit(esetenként hónapokat)! Mi így jártunk de ez persze változhatott azóta!

Attila K.
Attila K. 3141 Salgótarján Online

Gyors és korrekt munka, profi szerelőcsapat. Ablakcsere rövid határidővel, garanciával. Egy jó nyílászáró kiválasztása százezrekkel csökkentheti a fűtési/hűtési költségeit. Ajtók kül- és beltérre. Az ajánlatkérés díjtalan. Redőnyök, kiegészítők. Online kalkuláció.

 • Műanyag bejárati ajtó kilincs javítás

  3900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész, hozzáértő eladók. Bútorlapok nagy színválasztéka is tetszik nagyon.

Csaba C.
Csaba C. 3109 Salgótarján Online

Fa ajtófelújítás, helyszíni javítás Ajtófelújítás Ajtó Felújítás. Fa Ablak javítás, szigetelés...

 • Műanyag bejárati ajtó kilincs javítás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A legjobb cég a környéken. Magas szintű szakmai tudással és rugalmassággal rendelkeznek, a közös munka elejétől végéig meg vagyunk velük elégedve. Csak ajánlani tudom mindenkinek

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj műanyag bejárati ajtó kilincs-javító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő műanyag bejárati ajtó kilincs javítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Műanyag bejárati ajtó kilincs javítás: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a műanyag bejárati ajtó kilincs javítás átlagos díja 7600 - 14300 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi véleményeket?

Salgótarjánban a műanyag bejárati ajtó kilincs javítás szolgáltatáshoz már 20 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ajtószerelőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 15 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓ KILINCS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetünk ajtószerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható ajtószerelőt keresned ha erre van szükséged: műanyag bejárati ajtó kilincs javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy ajtószerelő segítségét?

Egy jó ajtószerelő a műanyag bejárati ajtó kilincs javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged rá: ajtószerelő?

Ha egy megfelelő ajtószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A műanyag bejárati ajtó kilincs javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas