Panel ablakcsere Salgótarján területén!

Ablakszerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj panel ablakcserélő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Rendeljen Salgótarjánban panel ablakcserét! 22 szakember közül választhat. Garantált minőség és megfizethető árak. Kérje ingyenes árajánlatunkat! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Salgótarjánban környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 panel ablakcserélő most online

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a panel ablakcsere Salgótarjánban?

4200 - 7800 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ablakszerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező panel ablakcserélőt!

Gábor M.
Gábor M. 3100 Salgótarján Online

Nyílászárók felújítása garanciával, gyorsan, kiváló minőségben Budapest és vonzáskörzete. Faablak és műanyag ablakjavítás garanciával. Nyílászárók, fa ablakok felújítása. Gyorsan. Nyílászárok hőszigetelése. Ablakszigetelés. Fa ajtó javítás. Fa ablak javítás.

 • Panel ablakcsere

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Elsikkadt a rendelések, nem nyomtam le a rendelés gombot... Kimentem az új telephelyre, készségesen kikeresték nekem és AZONNAL legyártották! Bankkártyával fizettem, a számla is rendben van, otthonteremtésihez külön tételes számla kellett!

Gyula H.
Gyula H. 3104 Salgótarján Online

A 3+3 M Ft-os lakásfelújítási program része az ablakok és ajtók cseréje is. Buda Ablak - 10 év garancia, széles választék, ingyenes tanácsadás, kiváló árak! Teljeskörű szolgáltatás.

 • Panel ablakcsere

  4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Szakszerű, gyors kiszolgálás. És nincs olyan, higy nincs.

Verhetetlen Árak Pest Megyében. Ingyenes Felmérés 5 Év Gyártói garancia. Széles választék. Ablakcsere? Nálunk Olcsóbbat nem Találsz. Ablakcsere akár 1 héten belül.Akár...

 • Panel ablakcsere

  5800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Ablakpárkányt rendeltünk tőlük. Sajnos az egyik darab hibás volt, a védőfólia alatt. Jeleztük,de azóta sem történt semmi. Nem reagálnak e-mailben, nem veszik fel a telefont. Egyikünk számát le is tilthatták. Remélem csak valami véletlen és pár napon belül visszakapjuk a pénzünket.

Sándor D.
Sándor D. 3102 Salgótarján Online

A 3+3 M Ft-os lakásfelújítási program része az ablakok és ajtók cseréje is. Buda Ablak - 10 év garancia, széles választék, ingyenes tanácsadás, kiváló árak! Több éves tapasztalat.

 • Panel ablakcsere

  6500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Évek óta visszajáró vásárló vagyok. Mindig elégedett voltam.

L Farkas
2 éve
Zoltán A.
Zoltán A. 3104 Salgótarján Online

A Kömmerling műanyag nyílászárók évtizedek múltával is híven szolgálja Önt és családját. Magasan képzett értékesítőink-beépítő szakembereink garancia az ügyfeleink elégedettségére.

 • Panel ablakcsere

  5900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Vigyázat! Nem tisztességes üzleti hozzáállás. A megrendelés ellenértékét előre átveszik, nem teljesítenek, mondvacsinált kifogások. Többszöri felszólítás ellenére a pénzünket nem utalták vissza, jelentős anyagi és erkölcsi kárt okoztak cégünknek. ( már 5 hónap eltelt ) A továbbiak nyilvánosak !!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj panel ablakcserélő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ablakszerelő panel ablakcsere közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panel ablakcsere: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a panel ablakcsere átlagos díja 2900 - 5400 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ablakszerelők - mi alapján válasszunk Salgótarjánban?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ablakszerelőt Salgótarjánban?

Most 15 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PANEL ABLAKCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ablakszerelő?

Egy ablakszerelő ezzel a feladattal bízható meg: panel ablakcsere vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi ablakszerelő?

A jó ablakszerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: panel ablakcsere?

A panel ablakcsere és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy ablakszerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas