Pince betonozás Salgótarjánban gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Betonozót könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj betonozó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb betonozókat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 26 betonozó közül, 1400-2600 Ft/alkalom áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a pince betonozás! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Salgótarjánban közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 betonozó most online

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

A környeken vagyok.

Karoly

Karoly

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a pince betonozás Salgótarjánban?

1400 - 2600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb betonozók Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező betonozót!

Gyula K.
Gyula K. 3102 Salgótarján Online

Tisztelt leendő munkaadók. Egy kis bemutatkozása al kezdeném. Végzettségem:505-4 vill.hál. szerelő. Aki ismeri ezen szakmát tudja, hogy kiemelt, épületvillamosságra, és mérö helyek kialakítására szakosodott Másik szakmám: kertészeti Sz.K.I Amit vállalunk komplett kertek, kiépítése, öntöző rendszerrel, automata Robi fünyiró forgalmazása, telepítése. Veszélyes fák kivágása. Külön vízvezeték rendszerre szakosított kollégákkal dolgozunk együtt. A szlogenünk:Pontosság, megbízhatóság, precíz munka, garanciával. Zárt terasz építés, Kültéri árnyékoló, teraszfedés, Utólagos Belső Hangszigetelés, Családi ház akár 260.000 Ft/nm, Főfal, Válaszfal Bontás, Prémium design & minőség

 • Pince betonozás

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

A következő munkák elvégzésére kértem árajánlatot: bal első sárvédőn egy alma nagyságú, pár cm mély horpadás kihúzása + fényezés, ezenkívül az első lökhárítón az egyik illesztési pont szétpattant alul, mert egyszer rámentem egy picit egy parkolásgátlóra...m1, apróság az egész. Kijött a főnök, lecsekkolta az autót: Háát, olyan 115-120 ezer Ft...ha a lökhárítót is javítanunk kell, akkor az plusz 1 napig tart, mert le is kell szedni. Na ott kb. megszólalni nem tudtam. Elképesztően drága a hely. Az, hogy 1 napig tart leszedni egy lökhárítót, elég nehéz elhinni. Szervízben 5 perc alatt lent volt. Egyébként láttam már 2 olyan autót, amin végeztek komolyabb munkákat, tényleg profin megcsinálták, de egy ház árát elkérik apróbb munkákért is. Eszerint mérlegeljen mindenki.

Csaba E.
Csaba E. 3104 Salgótarján Online

Palatető javítás a mesterrel. Villas 3D mintás szigetelőlemezzel. Rövid határidővel. Állandó akciók. 12év vízzárósági garancia. 40 év szavatossággal. Jó minőségű anyagokból. Garancia. Szolgáltatásaink: Előrekalkulált fix árak, Homlokzati szigetelés, Akár 8 hónap alatt elkészül, Dilatációs profilok kültérre, Vegyes és fatüzelésű kályhák

 • Pince betonozás

  9000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

“Beugró” kivitelezőként a lakást szétvert, lerombolt állapotban vette át. Ő és a kollégái mindvégig pontosan AZT és AKKOR tették, amiben megállapodtunk. Magukra és munkájukra igényes, saját területükön tapasztalt, a szó legnemesebb értelmében SZAKEMBEREK-et (kőműves munkák, hideg és meleg burkolás, épületgépészet, festés-mázolás, épület asztalos munkák stb) ismertem meg általa. Az összeszokott csapat nemcsak a megrendelőre, hanem egymásra is figyelemmel volt, segítették egymás munkáját, ezzel sokat gyorsítva a kivitelezést.

Zsolt O.
Zsolt O. 3141 Salgótarján Online

Profi alap szigetelés korrekt áron, ingyenes felméréssel, minőségi anyagok használatával. Azonnali munkakezdéssel. Tapasztalt szakemberek. Rövid határidő. Azonnali munkakezdés. Szolgáltatások: Aljzat szigetelés, Falszigetelés, Pince szigetelés, Tető szigetelés. Élen járunk a szigetelésben, Egyedi fa galéria, Családi ház akár 350.000 Ft/nm, Dilatációs profilok kültérre, Ablakszigetelés garanciával

 • Pince betonozás

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon lelkiismeretes a főnök, bár sorbanállás van mindig náluk, mindent alaposan átnéz, kivizsgál. Birkatürelemmel hozza vissza mindig az élő autók sorába az átkot, amit Kia formájában szabadítunk rá időnként. Olyan ember, aki tényleg szereti az autókat, inkább mondanám, hogy gyógyítja, mint szereli az autókat.

Sándor C.
Sándor C. 3100 Salgótarján Online

Szakmailag jól képzett több éves tapasztalattal rendelkező, precíz munkatársainkal az ország egész területén vállalunk épület bontást, lakás felújítást, illetve generál kivitelezői munkákat. Valós megtekinthető referenciákkal rendelkezünk. Nincs lehetetlen csak tehetetlen. Amiket vállalok: Kültéri és beltéri szaunák, Homlokzat Szigetelés, Festés, Közel 50 év tapasztalat, Válaszfal, Plafon, Hangszigetelés, Faház, Bontása

 • Pince betonozás

  7700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt, szep munka (torott orr)

Ferenc T.
Ferenc T. 3102 Salgótarján Online

Sziasztok! Villanyszereléssel, Ipari Alpinnal, Gépészettel illetve festéssel foglalkozó cég vagyunk, rengeteg referenciával. Amennyiben bármi kérdésük lenne hívjanak bizalommal! Precíz, körültekintő munka, Legjobb Hangszigetelő Anyag, Most akár 30%-ot spórolhat, Cserépkályha Készítés, Házépítés gyorsan kockázat nélkül

 • Pince betonozás

  11000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Profi, közvetlen szakemberek. Semmmi melléduma, semmi lehúzás. 3 dolgot kellett az autón javítani, kb. egy óra alatt megvolt minden. Legközelebb is ide viszem a kocsit, ha szükséges. Köszönöm a gyors és profi munkát.

TISZTELT LEENDŐ MEGRENDELŐ! LAKÁSOK,HÁZAK,ÉPÜLETEK FELÚJÍTÁSÁVAL FOGLALKOZUNK :FÉRJEM,CSAPATA ÉS ÉN Teljeskörű felújításokkal foglalkozunk. Megbízható szakipari kollégáinkkal együttműködve kellő összehangoltsággal ,kivitelezzük a megrendelőink kívánságát *festés-mázolás-tapétázás *burkolás *parkettázás *villanyszerelés *víz-gáz-fűtés szerelés *homlokzati szigetelések *tetőfedő és ács munkák *bontások *gipszkarton-szerelés *kőműves munkák Főbb szolgáltatásaink: Házépítés egy kézben tartva, Szendvicspanel garázs, Akár 6 hónap alatt elkészül, Minőségi cserépkályha építés, területén üvegcserét vállalunk

 • Pince betonozás

  7800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

20 ève hordjuk Benke Úrhoz az autóinkat legnagyobb megelégedésünkre. Még Csepelen laktunk,amikor először vittük hozzá az autóinkat. Utána a XIII. kerületből vittük, most pedig a IV. kerületből. Szerintem ezzel mindent elmondtam 😀.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg betonozó szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy betonozó pince betonozás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Pince betonozás: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a pince betonozás átlagos díja 1500 - 2900 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok betonozót Salgótarjánban?

Most 17 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PINCE BETONOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kereshetek betonozót?

Megéri egy Qjob-on megtalálható betonozót keresned amennyiben a következőre van szükséged: pince betonozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy betonozó?

Egy megbízható betonozó pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha betonozót hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas