Rozsdamentes hegesztés Salgótarján területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Hegesztőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hegesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb hegesztőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 23 hegesztő közül, 5400-10100 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a rozsdamentes hegesztés! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Salgótarjánban környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 hegesztő most online

Zoltan

Zoltan

erdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Mihaly

Mihaly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a rozsdamentes hegesztés Salgótarjánban?

5400 - 10100 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hegesztők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hegesztőt!

Zsolt H.
Zsolt H. 3109 Salgótarján Online

Komplex fémszerkezet gyártás, lézerhegesztés, CO robothegesztés, kézi hegesztés. Komplex lemezmegmunkálás: lézervágás, élhajlítás, hegesztés, robothegesztés. menetelés-fúrás. Felületkezelés, porfestés. Vágás-hajlítás-hegesztés.

 • Rozsdamentes hegesztés

  8700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Finom sütiket lehet kapni

Ferenc J.
Ferenc J. 3102 Salgótarján Online

Hegesztés Pest megyében, nagy precizitással, korrekt áron. Vas-, acél-, alumínium- és saválló anyagok, szerkezetek, korlátok hegesztése.

 • Rozsdamentes hegesztés

  12000 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Precíz, jó szerelő, és kotrekt áron dolgozik! Bártan ajánlom mindenkinek!

Viktor P.
Viktor P. 3100 Salgótarján Online

Aluminium motorblokk, egyéb aluminium tárgyak hegesztése, akár a helyszínen is.

 • Rozsdamentes hegesztés

  11100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Hamar fogad, pláne, ha ismerős vagy.

Gábor K.
Gábor K. 3141 Salgótarján Online

Vas-, acél-, alumínium- és saválló anyagok, szerkezetek, korlátok hegesztése. Rozsdamentes hegesztés Pest megyében, nagy precizitással, korrekt áron.

 • Rozsdamentes hegesztés

  14700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Udvarias, korrekt, gyors, magasan képzett csapat, és még Magyarországon dolgoznak! Ráadásul fix áron, nincsenek "ja erre nem gondoltam", vagy "menet közben derült ki" tételek. Csak gratulálni tudok a testvérpárnak! Mindenkinek jó szívvel ajánlom a munkájukat!

György B.
György B. 3100 Salgótarján Online

Fémszerkezetek és alkatrészek egyedi hegesztését vállaljuk, a legmegfelelőbb eljárással. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online. Karbantartás. Komplex tervezés. Megvalósítás. Felújítás.

 • Rozsdamentes hegesztés

  9000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Baratsagos, jo kiszolgalas

Zárszerviz csapatunkat alkotó szakembereink mindegyike több éves, a zárszerelés területén szerzett szakmai múltra tekint vissza,a biztonság technikai szférában. Megrendelőink maximális kiszolgálása érdekében vetődött fel a cégcsoport gondolata,s lett az elképzelésből valóság, immár komplett zárszerviz szolgáltatást nyújtva megrendelőinknek. Amit fontosnak tartunk: magas szintű technikai zárszerviz kivitelezés a megrendelői igények gyors,teljes körű kiszolgálása érdekében; legfejlettebb biztonság technológia alkalmazása,elérhető áron; rugalmas zárszerviz megoldások minden helyzetben.

 • Rozsdamentes hegesztés

  13900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Kedvesek, korrektek, gyorsak. Dobot kellett cserélni az autón, reggel bevittem délutánra kész lett. Csak ajánlani tudom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg hegesztő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hegesztő rozsdamentes hegesztés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Rozsdamentes hegesztés: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a rozsdamentes hegesztés átlagára 3600 - 6800 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hegesztők - hogyan választhatunk Salgótarjánban?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hegesztőt Salgótarjánban?

Jelenleg 17 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ROZSDAMENTES HEGESZTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy hegesztő?

Egy hegesztő a következő feladattal bízható meg bátran: rozsdamentes hegesztés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi hegesztő segítségét?

Egy jó hegesztő a rozsdamentes hegesztés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha hegesztőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas