Zártszelvény hegesztés Salgótarjánban tapasztalt szakemberekkel!

Hegesztőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hegesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb hegesztőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 26 hegesztő közül, 6600-12300 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a zártszelvény hegesztés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Salgótarjánban környékén elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 hegesztő most online

József

József

Ma is elvallalom.

Gergely

Gergely

A környeken vagyok.

Mihaly

Mihaly

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a zártszelvény hegesztés Salgótarjánban?

6600 - 12300 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hegesztők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hegesztőt!

Használja ki a robothegesztés nyújtotta előnyöket! Kérjen egyedi árajánlatot még ma. Nagy...

 • Zártszelvény hegesztés

  14900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

3 szoba aljzatkiegyenlítésével és laminált padló lerakásával bíztuk meg Szaki. Magas minőségű munkát végzett nálunk. Az aljzatkiegyenlítés és a padló lerakása nagyon szép lett. Külön odafigyelt a részletekre, a szegélyléceket külön vágni kellett a konnektorok miatt, ezt is nagyon szépen megcsinálta. A padlóváltó és az alátét esetén külön tanácsot adott, hogy milyen típusút szerezzünk be. A munkát időben elvégezte, tartotta az ütemtervet, amiben megállapodtunk. Nagyon korrekt volt, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Károly T.
Károly T. 3102 Salgótarján Online

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online. Komplex tervezés. Felújítás. Megvalósítás. Karbantartás.

 • Zártszelvény hegesztés

  11200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Rövid határidővel, megbízhatóan dolgozik a csapat. Köszönet érte.

Sándor S.
Sándor S. 3141 Salgótarján Online

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online. Komplex tervezés. Felújítás. Karbantartás. Megvalósítás.

 • Zártszelvény hegesztés

  9200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

War hier mit einer Panne auf Empfehlung einer Budapester Bekannten. Der Ungarische AutoClub MAC hatte mich davor zu einer fürchterlichen Werkstatt geschleppt. Bei Vértes Autoszervice wurde ich sehe korrekt und liebevoll betreut! Der Herr hat ein Ersatzteil eingebaut, getestet, wieder ausgebaut und nichts verrechnet, weil er das (elektronische) Problem nicht lösen konnte! So gute Menschen gibt es eigentlich gar nicht mehr auf der Welt! Trotzdem war sehr hilfsbereit und hat mich ehrlich über den Stand der Dinge informiert und hat mich an eine Chevrolet-Fachwerkstatt weitergeleitet, mit denen ausführlich gesprochen, damit sie nicht nochmal bei Null anfangen müssen. Die Werkstatt scheint auch ein Kompetenzzentrum für LKWS zu sein, auch davon waren einige da! Heiße Empfehlung!

Baladár
2 éve
Zoltán C.
Zoltán C. 3104 Salgótarján Online

Modern gépparkkal és ISO 9001 minősítéssel vállaljuk fémszerkezetek gyártását. Komplex lemezmegmunkálás: lézervágás, élhajlítás, hegesztés. Hívjon minket! Felületkezelés, porfestés. Komplett munkafolyamat. Vágás-hajlítás-hegesztés. menetelés-fúrás.

 • Zártszelvény hegesztés

  13400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Beautiful and natural stopping point in the heart of Hortobagy. A lot better then it was in my childhood. Parking spaces still to be developed.

G6898
2 éve
Edmond M.
Edmond M. 3104 Salgótarján Online

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online. Felújítás. Megvalósítás. Karbantartás. Komplex tervezés.

 • Zártszelvény hegesztés

  8300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Olcsó ár kitünő minöség

Hu Hd
2 éve
Sándor B.
Sándor B. 3141 Salgótarján Online

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online.

 • Zártszelvény hegesztés

  12400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Precíz, gyors és jó szakmai tapasztalattal rendelkező vàllalkozó. Nyugodtan szívvel tudom ajánlani.✌️👍

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg hegesztő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hegesztő zártszelvény hegesztés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Zártszelvény hegesztés: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a zártszelvény hegesztés átlagos ára 5900 - 11100 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hegesztők - hogyan választhatunk Salgótarjánban?

Salgótarjánban a zártszelvény hegesztés szolgáltatáshoz már 20 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok hegesztőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 15 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést ZÁRTSZELVÉNY HEGESZTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek hegesztőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált hegesztőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: zártszelvény hegesztés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi hegesztő segítségét?

Egy jó hegesztő a zártszelvény hegesztés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha hegesztőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas