Télikert tervezés Salgótarjánban gyorsan és hatékonyan!

Kertépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kertépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb kertépítőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 26 kertépítő közül, 4700-8900 Ft/m3 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a télikert tervezés! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Salgótarjánban környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 kertépítő most online

Zoltan

Zoltan

erdekel.

Peter

Peter

Sok tapasztalatom van

Mihaly

Mihaly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a télikert tervezés Salgótarjánban?

4700 - 8900 Ft/m3

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kertépítők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kertépítőt!

3 dimenziós látványtervek készítése megvalósítási tervdokumentációval, 4.900 Ft / nm áron. Otthona, üzlethelyisége, irodája tervezésében kérne segítséget? Kérje egyedi ajánlatomat. Színek, importálása. Akár 24 órán belül. Renderelés. Fotorealisztikus képek.

 • Télikert tervezés

  9700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Jobb híján adom az 5*-ot. Vasárnap lemerült az akksi a kocsiban, hétfőn hívtam őket, hogy segítsenek. Kijöttek, bikázás után elvitték az autót, hogy ne kelljen a kéthós és 3év alatti gyerekekkel kocsiba ülni. A további szükséges javításokról előzőleg telefonon tájékoztattak, másnap pedig részletes elszámolás után visszahozták a kocsit téliesítve. Az áraik is korrektek, máskor is őket választom.

József F.
József F. 3100 Salgótarján Online

Lakásfelújításban gondolkozik? Csak fürdőszoba felújítás lenne? Hívjon minket! Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket...

 • Télikert tervezés

  11300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon alapos munkát végeznek, évek óta oda viszem a kocsit. Olajcsere, fékfolyadékcsere, az elfogyó hűtővíz miatti átvizsgálás és feltöltés, stb. A fékhez szükséges alkatrészért autóval elszaladtak, hogy ne kelljen várakozni. Extra volt, de elvállalták a hátsó ablakmosó javítását. A hozzáértésük vitathatatlan, a hozzáállásuk rendkivül pozitív. Öröm ide hozni a kocsit a város másik végéből, és az autó meghálálja.

István O.
István O. 3100 Salgótarján Online

Terveztess és építess egy megbízható és kiváló minőségű fűtésrendszert otthonodban. Hőszivattyús csomagok. Hőszivattyú rendszer családi házakba és lakásokba egyaránt. Profi épületgépészet. Minőségi anyagok. Garanciát adunk. Könnyen telepíthetők.

 • Télikert tervezés

  8900 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Korrektek vagytok fiúk! Köszönöm a sok segítséget a gyors munkát!! Ritka már manapság!

Zoltán K.
Zoltán K. 3104 Salgótarján Online

Okos otthon és okos iroda tervezés és kivitelezés falbontás és vésés nélkül. Vezeték nélküli eszközök.

 • Télikert tervezés

  9700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Prima garage, repareren alle automerken

János H.
János H. 3100 Salgótarján Online

Cégünk prémium minőségű bútorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik 1996 óta. Komplex megoldásokkal, számítógépes 3D látványtervezéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Fotórealisztikus 3D terv. Konyhabútor gyártás. Konyha és fürdőszobabútor.

 • Télikert tervezés

  7300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Rugalmasak, gyorsan dolgoznak, remek munkát végeztek jutányos áron.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg kertépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kertépítő télikert tervezés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Télikert tervezés: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a télikert tervezés átlagára 5800 - 11000 Ft/m3. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek valódi véleményeket?

Salgótarjánban a télikert tervezés szolgáltatáshoz már 18 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kertépítőt Salgótarjánban?

Jelenleg 14 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TÉLIKERT TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kertépítő?

Egy kertépítő ezzel a munkával bízható meg: télikert tervezés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi kertépítő?

A jó kertépítő pontos árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: télikert tervezés?

A télikert tervezés és összes részfeladata ide sorolható. Egy kertépítőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas