Tervezés Salgótarján szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Tervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb tervezőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 22 tervező közül, 1900-3600 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Salgótarjánban környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 tervező most online

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tervezés Salgótarjánban?

1900 - 3600 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tervezők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

Róbert K.
Róbert K. 3102 Salgótarján Online

Gyors helyszíni felmérés, design, praktikum, magas minőségű bútorvasalatok! Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkákkal!

 • Tervezés

  10900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Az árak elég borsosak, de legalább gyorsan tudtak fogadni.

Tilimokus
3 éve
Miklós L.
Miklós L. 3109 Salgótarján Online

Acél lépcsőszereztek és lépcsők gyártása és kivitelezése kürtérre és beltere egyaránt. Esztétikus és biztonságos kültéri lépcsők, lépcsőszerkezetek gyártása és építése. Gyártás. Minőségi kivitelezés. Tervezés. Ajánlatkérés. Szolgáltatások: Korlát építés, Lépcsőépítés.

 • Tervezés

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Excellent service and professional service

Tamás M.
Tamás M. 3141 Salgótarján Online

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Több éves tapasztalat. Tervezés. Generálkivitelezés. Költségvetés készítés.

 • Tervezés

  8800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Very nice people and good prices thank you

Gyula B.
Gyula B. 3109 Salgótarján Online

Belsőépítészeti tervezéssel, lakberendezéssel, 3D látványtervezéssel és nem utolsó sorban bútorgyártással foglalkozom. Lakások, házak belső tereit tervezem meg, alakítom át, illetve a betervezett bútorokat gyártjuk le. Ha segítségükre lehetek, az alábbiak közül, keressenek fel a megadott elérhetőségeimen.

 • Tervezés

  8800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Mai reggel a munka meg kezdődött,ajánlat is volt, tisztán érthető volt, a megbeszélés szerint folyik a munka, tisztán dolgozik összetakarítanak maguk után

Gyula i.
Gyula i. 3141 Salgótarján Online

Velünk igazi gyerekjáték lesz a tervezés! Legyen olyan amilyennek megálmodtad. Te megálmodod, megtervezed, mi pedig elkészítjük Neked és beépítjük, új kerítésedet. 10 év teljeskörű garancia. Gondozás mentes kerítés. Méretre gyártott elemek.

 • Tervezés

  7500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Ha sok az ügyfél,akkor válogatnak kivel foglalkoznak és kivel nem. És ami nem mindeggy hogy iszonyatos drágán dolgoznak. Én nem ajánlom senkinek sem.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg tervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tervező tervezés közben Salgótarjánban