Minőségi medence tervezés Salgótarjánban. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Medenceépítőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj medenceépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb medenceépítőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 22 medenceépítő közül, 7000-13200 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a medence tervezés! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Salgótarjánban környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 medenceépítő most online

Istvan

Istvan

A környeken vagyok.

Gusztav

Gusztav

Ingyenes kiszallas.

Janos

Janos

erdekel.

Mennyibe kerül a medence tervezés Salgótarjánban?

7000 - 13200 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb medenceépítők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező medenceépítőt!

Miklós L.
Miklós L. 3109 Salgótarján Online

Acél lépcsőszereztek és lépcsők gyártása és kivitelezése kürtérre és beltere egyaránt. Esztétikus és biztonságos kültéri lépcsők, lépcsőszerkezetek gyártása és építése. Gyártás. Minőségi kivitelezés. Tervezés. Ajánlatkérés. Szolgáltatások: Korlát építés, Lépcsőépítés.

 • Medence tervezés

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Excellent service and professional service

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Tervezés. Több éves tapasztalat. Generálkivitelezés....

 • Medence tervezés

  6800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, szép munkát végzett. A megadott határidőre elvégezte a munkáz

Ferenc V.
Ferenc V. 3100 Salgótarján Online

Kérj árajánlatot, bízd ránk, és mi megtervezzük exkluzív, személyre szabott álomotthonod! Jól átgondolt térszervezés, innovatív megoldások, időtállóság - mind a Te igényeidhez.

 • Medence tervezés

  8700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Kicsi üzlet, meglepően nagy választék. Udvarias, gyors kiszolgálás

Gyula B.
Gyula B. 3109 Salgótarján Online

Belsőépítészeti tervezéssel, lakberendezéssel, 3D látványtervezéssel és nem utolsó sorban bútorgyártással foglalkozom. Lakások, házak belső tereit tervezem meg, alakítom át, illetve a betervezett bútorokat gyártjuk le. Ha segítségükre lehetek, az alábbiak közül, keressenek fel a megadott elérhetőségeimen.

 • Medence tervezés

  8800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Mai reggel a munka meg kezdődött,ajánlat is volt, tisztán érthető volt, a megbeszélés szerint folyik a munka, tisztán dolgozik összetakarítanak maguk után

Péter M.
Péter M. 3104 Salgótarján Online

Nálunk megtalálod: Minőségi tervezés és kivitelezés. Kérj árajánlatot még Ma! Igényfelméréstől a kivitelezésig, gyorsan és kiváló minőségben. Segítünk berendezkedni.

 • Medence tervezés

  10500 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló és precíz munka! Ajánlani tudom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg medenceépítő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy medenceépítő medence tervezés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Medence tervezés: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a medence tervezés átlagos díja 7100 - 13400 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható értékeléseket?

Salgótarjánban a medence tervezés szolgáltatáshoz már 22 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok medenceépítőt Salgótarjánban?

Most 17 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MEDENCE TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy medenceépítő?

Egy medenceépítő a következő munkával kereshető meg: medence tervezés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi medenceépítő?

Egy jó medenceépítő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: medence tervezés?

A medence tervezés és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy medenceépítőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas