Belsőépítészeti tervezés Salgótarján területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Belsőépítészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj belsőépítész szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb tájépítészeket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 27 belsőépítész közül! Korrekt belsőépítészeti tervezés árak — 2600-4800 Ft/fm. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 belsőépítész most online

Elek

Elek

A környeken vagyok.

József

József

Ingyenes kiszallas.

Gabor

Gabor

erdekel.

Mennyibe kerül a belsőépítészeti tervezés Salgótarjánban?

2600 - 4800 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tájépítészek Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező belsőépítészt!

János H.
János H. 3100 Salgótarján Online

Cégünk prémium minőségű bútorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik 1996 óta. Komplex megoldásokkal, számítógépes 3D látványtervezéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Fotórealisztikus 3D terv. Konyhabútor gyártás. Konyha és fürdőszobabútor.

 • Belsőépítészeti tervezés

  7300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Rugalmasak, gyorsan dolgoznak, remek munkát végeztek jutányos áron.

3 dimenziós látványtervek készítése megvalósítási tervdokumentációval, 4.900 Ft / nm áron. Otthona, üzlethelyisége, irodája tervezésében kérne segítséget? Kérje egyedi ajánlatomat. Színek, importálása. Akár 24 órán belül. Renderelés. Fotorealisztikus képek.

 • Belsőépítészeti tervezés

  9700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Jobb híján adom az 5*-ot. Vasárnap lemerült az akksi a kocsiban, hétfőn hívtam őket, hogy segítsenek. Kijöttek, bikázás után elvitték az autót, hogy ne kelljen a kéthós és 3év alatti gyerekekkel kocsiba ülni. A további szükséges javításokról előzőleg telefonon tájékoztattak, másnap pedig részletes elszámolás után visszahozták a kocsit téliesítve. Az áraik is korrektek, máskor is őket választom.

Géza M.
Géza M. 3109 Salgótarján Online

Világítástervezés és kivitelezés költséghatékony megoldásokkal és garanciával. Teljes körű világítástechnikai szolgáltatások épületüzemeltetők és karbantartók részére. 10 év tapasztalat. Magas elégedettség. Rugalmas partner. Ingyenes kiszállítás.

 • Belsőépítészeti tervezés

  8000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Profi, szakszerű, gyors, minőségi munka! Nagyon rendesek! Azonnal fogadtak! Le a kalappal!! Csak ajánlani tudom! :D

József F.
József F. 3100 Salgótarján Online

Lakásfelújításban gondolkozik? Csak fürdőszoba felújítás lenne? Hívjon minket! Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket...

 • Belsőépítészeti tervezés

  11300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon alapos munkát végeznek, évek óta oda viszem a kocsit. Olajcsere, fékfolyadékcsere, az elfogyó hűtővíz miatti átvizsgálás és feltöltés, stb. A fékhez szükséges alkatrészért autóval elszaladtak, hogy ne kelljen várakozni. Extra volt, de elvállalták a hátsó ablakmosó javítását. A hozzáértésük vitathatatlan, a hozzáállásuk rendkivül pozitív. Öröm ide hozni a kocsit a város másik végéből, és az autó meghálálja.

Ferenc V.
Ferenc V. 3100 Salgótarján Online

Kérj árajánlatot, bízd ránk, és mi megtervezzük exkluzív, személyre szabott álomotthonod! Jól átgondolt térszervezés, innovatív megoldások, időtállóság - mind a Te igényeidhez.

 • Belsőépítészeti tervezés

  8700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Kicsi üzlet, meglepően nagy választék. Udvarias, gyors kiszolgálás

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg belsőépítész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy belsőépítész belsőépítészeti tervezés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Belsőépítészeti tervezés: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a belsőépítészeti tervezés átlagos díja 3600 - 6800 Ft/fm. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós értékeléseket?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek belsőépítészt Salgótarjánban?

Most 16 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetek belsőépítészt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható belsőépítészt keresned amennyiben erre van szükséged: belsőépítészeti tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi belsőépítész segítségét?

Egy jó belsőépítész a belsőépítészeti tervezés mellett több mindenhez érthet. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: belsőépítész?

Ha egy megfelelő belsőépítész segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A belsőépítészeti tervezés és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas