Külső homlokzat tervezés Salgótarján területén!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 24 építészmérnök közül! Korrekt külső homlokzat tervezés árak — 3600-6800 Ft/fm. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban környékén dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 építészmérnök most online

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Karoly

Karoly

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a külső homlokzat tervezés Salgótarjánban?

3600 - 6800 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

István D.
István D. 3104 Salgótarján Online

Komplett napelem rendszert biztosítunk, ügyintézéssel, tervezéstől a kivitelezésig. Díjmentes helyszíni felmérés.

 • Külső homlokzat tervezés

  11500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Jó hely,barátságos,gyors

Tervezés és kivitelezés. Szakképzett mesteremberekkel tűz- és vízálló gipszkarton panelek telepítését is vállaljuk. Gipszkarton falak, előfalak, válaszfalak, álmennyezet vagy akár egyedi igények készítése. Festés. Csatornázás. Víz- Fűtésszerelés. Kőműves Munkák. Generálkivitelezés.

 • Külső homlokzat tervezés

  8900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Évek óta megbizhatóan dolgoznak

Zoltán K.
Zoltán K. 3104 Salgótarján Online

Okos otthon és okos iroda tervezés és kivitelezés falbontás és vésés nélkül. Vezeték nélküli eszközök.

 • Külső homlokzat tervezés

  9700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Prima garage, repareren alle automerken

Péter M.
Péter M. 3104 Salgótarján Online

Nálunk megtalálod: Minőségi tervezés és kivitelezés. Kérj árajánlatot még Ma! Igényfelméréstől a kivitelezésig, gyorsan és kiváló minőségben. Segítünk berendezkedni.

 • Külső homlokzat tervezés

  10500 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló és precíz munka! Ajánlani tudom!

Tamás F.
Tamás F. 3104 Salgótarján Online

Belsőépítészeti tervezés látványtervezéssel egyedi igények szerint.

 • Külső homlokzat tervezés

  6700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Sajnálom, hogy idáig fajult a dolog, de a világon ekkora katasztrófa nincs. Semmilyen körülmények között nem ajánlom, de itt a történet: Autóm, amely nem egy luxus autó, illetve faék egyszerűségű VW Golf Mk3, féktárcsa, fékbetét, valamint a hengerfejnél lévő csonk cseréjére szorult repedés miatt. Azon túl, hogy ezen dolgok cseréjért alkatrész nélkül több mint 60 ezret kért az egy dolog. Az igazán nagy meglepetés akkor érkezett, amikor megnéztem az autót a szerelés után. Első dolog, hogy a földön a lábtérben egy kiesett biztosítékot találtam. Kérdésemre először az volt a válasz, hogy biztosan kiégett és kicserélték. Miután megnéztem és megmutattam, hogy ez nincs kiégve a szerelő csak annyit mondott ő nem is járt a biztosítékok körül. Mondanom sem kell, jól kezdődött. A második, hogy beindításkor a vízhőfok jelző villogott, ezt jelezvén gyorsan kiröhögtek, most indítottad be, mitől forrna a víz, majd mikor közöltem, hogy ez azt is jelzi, ha kevés a víz, lefehéredve a motorháztetőt kinyitva rájöttek, hogy nincs víz benne. Ezek után átgondolandó, hogy itt mit szereltet az ember, de én a biciklit sem javaslom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök külső homlokzat tervezés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Külső homlokzat tervezés: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a külső homlokzat tervezés átlagos ára 2400 - 4500 Ft/fm. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tájépítészek - mi alapján válasszunk Salgótarjánban?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészmérnökt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 15 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÜLSŐ HOMLOKZAT TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy építészmérnök?

Egy építészmérnök ezzel a feladattal bízható meg: külső homlokzat tervezés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy építészmérnök?

A jó építészmérnök pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: építészmérnök?

Ha a legjobb építészmérnök segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A külső homlokzat tervezés és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas