Ház bővítés tervezés Salgótarjánban gyorsan és hatékonyan!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 25 építészmérnök közül, 34600-64800 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a ház bővítés tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Salgótarjánban környékén található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 építészmérnök most online

Andras

Andras

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Karoly

Karoly

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a ház bővítés tervezés Salgótarjánban?

34600 - 64800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Tamás M.
Tamás M. 3141 Salgótarján Online

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Több éves tapasztalat. Tervezés. Generálkivitelezés. Költségvetés készítés.

 • Ház bővítés tervezés

  8800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Very nice people and good prices thank you

Gyula B.
Gyula B. 3109 Salgótarján Online

Belsőépítészeti tervezéssel, lakberendezéssel, 3D látványtervezéssel és nem utolsó sorban bútorgyártással foglalkozom. Lakások, házak belső tereit tervezem meg, alakítom át, illetve a betervezett bútorokat gyártjuk le. Ha segítségükre lehetek, az alábbiak közül, keressenek fel a megadott elérhetőségeimen.

 • Ház bővítés tervezés

  8800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Mai reggel a munka meg kezdődött,ajánlat is volt, tisztán érthető volt, a megbeszélés szerint folyik a munka, tisztán dolgozik összetakarítanak maguk után

Gyula i.
Gyula i. 3141 Salgótarján Online

Velünk igazi gyerekjáték lesz a tervezés! Legyen olyan amilyennek megálmodtad. Te megálmodod, megtervezed, mi pedig elkészítjük Neked és beépítjük, új kerítésedet. 10 év teljeskörű garancia. Gondozás mentes kerítés. Méretre gyártott elemek.

 • Ház bővítés tervezés

  7500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Ha sok az ügyfél,akkor válogatnak kivel foglalkoznak és kivel nem. És ami nem mindeggy hogy iszonyatos drágán dolgoznak. Én nem ajánlom senkinek sem.

Róbert K.
Róbert K. 3102 Salgótarján Online

Gyors helyszíni felmérés, design, praktikum, magas minőségű bútorvasalatok! Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkákkal!

 • Ház bővítés tervezés

  10900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Az árak elég borsosak, de legalább gyorsan tudtak fogadni.

Tilimokus
2 éve
Miklós L.
Miklós L. 3109 Salgótarján Online

Acél lépcsőszereztek és lépcsők gyártása és kivitelezése kürtérre és beltere egyaránt. Esztétikus és biztonságos kültéri lépcsők, lépcsőszerkezetek gyártása és építése. Gyártás. Minőségi kivitelezés. Tervezés. Ajánlatkérés. Szolgáltatások: Korlát építés, Lépcsőépítés.

 • Ház bővítés tervezés

  5500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Excellent service and professional service

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök ház bővítés tervezés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ház bővítés tervezés: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a ház bővítés tervezés átlagos díja 40300 - 75600 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - mi alapján választhatunk Salgótarjánban?

Salgótarjánban a ház bővítés tervezés szolgáltatáshoz már 21 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Salgótarjánban?

Jelenleg 16 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést HÁZ BŐVÍTÉS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok építészmérnökt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható építészmérnökt keresned akkor, ha erre van szükséged: ház bővítés tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a építészmérnök?

Egy megbízható építészmérnök pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha építészmérnökt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas