Tetőcsere Salgótarjánban tapasztalt szakemberekkel!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 22 tetőfedő közül! Korrekt tetőcsere árak: 3700-6900 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Salgótarjánban közelében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 tetőfedő most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a tetőcsere Salgótarjánban?

3700 - 6900 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Sándor S.
Sándor S. 3102 Salgótarján Online

Tető Építés ingyenes állapotfelméréssel, garanciával, határidőre, ingyenes állapotfelmérés. Tető Építése, 20+ Év tapasztalattal, garanciával, számlával, országosan, minden nap. Tetőfedés. Ácsmunkák. Bádogos munkák.

 • Tetőcsere

  8800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Gyors profi munka!

József G.
József G. 3104 Salgótarján Online

Minden bádogozással kapcsolatos munka: ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás. gyorsan, korrekt áron, hétvégén is, garanciával! Hívhat munkaidőn túl is! Bádogos munkák. Tetőfedés.

 • Tetőcsere

  9100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Udvarias és gyors kiszolgálás, széles választék, hozzáértő eladók.

Rudolf B.
Rudolf B. 3100 Salgótarján Online

Schiedel, Leier kémények Raktárról! - Helyszínre szállítva. Kérdezze szakértőinket. Egyedi árajánlatok. Országos kémény építés. Szakemberek biztosítása. Ingyenes kiszállítás.

 • Tetőcsere

  7800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Udvarias kiszolgálás

Dániel R.
Dániel R. 3102 Salgótarján Online

Korcolt fedést, cserepes lemez szerelést, Tetőjavítás, Felújítást is vállalunk. Akciós Ereszcsatorna szerelés, javítás Ingyenes Kiszállással Országszerte. Hétvégén is hívhat. Ingyenes kiszállás. Akciós Árak. Minőségi munka. Szolgáltatások: Tetőfedés, Bádogozás.

 • Tetőcsere

  7100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Segítőkészek az eladók.

Sándor C.
Sándor C. 3100 Salgótarján Online

Válassza tapasztalt és profi csapatunkat, mi garantáljuk a minőséget a legjobb árakon! Tetőfedés, bádogozás, ácsmunkák díjmentes állapotfelméréssel. Hívjon most! Ingyenes Felmérés. Akár Állami Támogatással. Szolgáltatások: Tetőfedés, Ácsmunka, Új Tető Építése.

 • Tetőcsere

  8600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, megbízható, precíz!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő tetőcsere közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Tetőcsere: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a tetőcsere átlagára 3400 - 6300 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hiteles értékeléseket?

Salgótarjánban a tetőcsere szolgáltatáshoz már 18 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok tetőfedőt Salgótarjánban?

Most 14 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést TETŐCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatunk tetőfedőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható tetőfedőt hívnod ha a következőre van szükséged: tetőcsere.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a tetőfedő?

Egy jó tetőfedő részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: tetőcsere?

A tetőcsere és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy tetőfedőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas