Minőségi vályogház tetőcsere Salgótarjánban. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Tetőfedőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tetőfedő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 22 tetőfedő közül! Korrekt vályogház tetőcsere árak: 3800-7100 Ft/m2. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 tetőfedő most online

László

László

Ingyenes kiszallas.

Lóránd

Lóránd

erdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a vályogház tetőcsere Salgótarjánban?

3800 - 7100 Ft/m2

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb tetőfedők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tetőfedőt!

Balázs T.
Balázs T. 3141 Salgótarján Online

Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. Szakmai tagság és biztosítás. Szakkivitelező országos cég. Többféle technológia, pontos határidő, sok referencia. Programok. 3MForint Állami támogatás. Lakástakarék használható. Fix csomag árak.

 • Vályogház tetőcsere

  8300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Perfekter Service, es wird auch deutsch und englisch gesprochen

Roland G.
Roland G. 3102 Salgótarján Online

Bádogozás, Bádogosmunkák elvégzése gyorsan, elérhető áron. Szakképzett...

 • Vályogház tetőcsere

  5700 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Pontos,korrekt és nagy szakértelmű ember. Gyors és hatékony ajánlat. Nincs mellébeszélés és vetítés. Lényegre törő és őszinte! Remélem a kivitelezés is ennyire hatékony lesz. Jó szívvel ajánlom!

Megbízható német minőség - Közel 100 éves tradíció - Ismerje meg hőszigetelő anyagainkat! BACHL hőszigetelő anyagok | Az épület minden részére - Ismerje...

 • Vályogház tetőcsere

  6100 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kicsit drága

István G.
István G. 3109 Salgótarján Online

PVC és bitumenes lapostető szigetelés, szakmai tanácsadás kivitelezőknek és szakembereknek. Terméktámogatás BMI Villas lapostetős és BMI Bramac magastetős...

 • Vályogház tetőcsere

  8100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Kis helyen nagy választék. Szuper bolt.

Zsolt S.
Zsolt S. 3109 Salgótarján Online

Profi tetőfedés és tetőfelújítás cserepeslemezes tető fedéssel. Szakszerű kivitelezéssel. Tetőket építünk, tartunk karban és javítunk. Korond Tetőfedő a jó választás.

 • Vályogház tetőcsere

  7000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Senkinek nem ajánlom vigyázat csalók!"

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj tetőfedő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy tetőfedő vályogház tetőcsere közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Vályogház tetőcsere: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a vályogház tetőcsere átlagos ára 5100 - 9600 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Tetőfedők - mi alapján válasszunk Salgótarjánban?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok tetőfedőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 15 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést VÁLYOGHÁZ TETŐCSERE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy tetőfedő?

Egy tetőfedő ezzel a feladattal bízható meg: vályogház tetőcsere vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó tetőfedő?

Egy jó tetőfedő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: vályogház tetőcsere?

A vályogház tetőcsere és mindegyik részfeladata ebbe a kategóriába sorolható. Egy tetőfedőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas