Wc csésze cseréje Salgótarján területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

WC csésze cseréje? Ne habozz tovább! Válassz a 25 legjobb vízszerelőnk közül, akik árajánlatukkal és véleményeikkel garantálják a minőségi munkát! Az árak 5000-9300 Ft/db között változnak, attól függően, hogy milyen típusú wc csészére van szükséged. A Salgótarjánban elérhető legjobb szakembereink mindig rendelkezésedre állnak, hogy a lehető leggyorsabban megoldják a feladatot! Ráadásul, mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz tőlük. És ami a legjobb, mindez teljesen DÍJMENTESEN! Ne vesztegesd az idődet, válassz minket és élvezd a minőségi szolgáltatást!

4 wc csészecserét végző szakembernek most online

Károly

Károly

Sok tapasztalatom van

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Gyula

Gyula

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

5900 - 11100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb wc csészecserét végző szakemberek Salgótarjánban!

Zsolt K.
Zsolt K. 3109 Salgótarján Online

Új családi házak építése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül.

  • Wc csésze cseréje

    4200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt, igényes szakember. Jól kommunikál, udvarias, korrekt áron dolgozik, és még a tisztaságra is figyel.

Tibor
2 éve
Attila A.
Attila A. 3104 Salgótarján Online

Szakembereink folyamatos képzéseken vesznek részt ezért a legújabb technológiával készült szerkezeteket is képesek megjavítani. A modern gépparkunknak köszönhetően nem kell találgatni pl hogy hol lehet a csőtörés. A teljes fürdőszoba átalakításra pedig %-os kedvezményt is adunk.

  • Wc csésze cseréje

    3400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Köszönjük!

István
2 éve
Attila H.
Attila H. 3102 Salgótarján Online

Fűtésszerelési munkákat is vállalunk ami a hibaelhárítástól a radiátorcserén túl a teljes fűtési rendszer kiépítéig terjed. Gyorszolgálatban vállalunk: csaptelepcserét, csaptelepjavítást, wc-tartályok cseréjét javítását, beleértve a falsík mögötti wc-tartályokat. Vállalunk csőrepedések elhárítását lefolyó illetve víznyomó vagy fűtési hálózatokban. Sokéves a szakmában eltöltött idő képessé tesz, hogy teljes vízvezeték, fűtés vagy lefolyóhálózat kiépítését is vállaljuk garanciával.

  • Wc csésze cseréje

    4300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Szuper szakemberek, profi eszközökkel, végtelenül korrekten és baráti áron dolgoztak. Pedig nálunk azért volt dolguk. Segítettek, 1 órán belül. Legközelebb is csak ők!

Győző
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a wc csészecserét végző szakember szolgáltatást és kapd meg percek alatt az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Teljesen INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy wc csészecserét végző szakembernek, wc csésze cseréje közben Salgótarjánban