Teljes körű wc szerelés Salgótarjánban. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

WC szerelés: Válassz 24 vízvezeték szerelő közül, 10300-19400 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Salgótarjánban bérelj fel a legjobb szakembereket a wc szerelésre! Nincs ötleted, hogy hol találj megbízható WC szerelőt Salgótarjánban? Ne aggódj, a Qjob-on könnyedén megtalálhatod a legjobb szakembereket! Csak oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal elküldjük az árajánlatokat a környéken elérhető szakemberektől. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz visszajelzéseket, és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntesz! És ami a legjobb, mindez DÍJMENTESEN elérhető! Az árak 10300-19400 Ft/db között változhatnak, attól függően, hogy milyen típusú WC szerelésre van szükséged. De ne aggódj, a Qjob-on mindig megtalálod a legjobb ár-érték arányú szakembereket!

4 vízvezeték szerelő most online

Péter

Péter

erdekel.

Béla

Béla

Sok tapasztalatom van

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

12700 - 23900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték szerelők Salgótarjánban!

Gázkazán, cirkó szerelő, non stop, akár azonnal! Budapest területén egész évben hívhat. Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás.

  • WC szerelés

    2900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Pontos és segítőkész. Ajánlani tudom.

Sándor
3 éve

Csapcsere, csaptelep kiépítése, szifoncsere, javítás, mosógép és mosogatógép szakszerű bekötése, üzembe helyezése

  • WC szerelés

    4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Profi munka, gyorsan, jó áron! Fordulj hozzájuk bizalommal!

Zoltán
3 éve
Péter B.
Péter B. 3104 Salgótarján Online

Vállaljuk zuhanykabinok összeszerelését,a régi zuhanykabin bontását és igény szerinti elszállítását. Gyorsszolgálatban vállalunk gépi falbontás nélküli duguláselhárítást garanciával. Fő tevékenységi területünk Budapest itt ingyenes kiszállással munkavégzés esetén és Pest megye területe. Megbízásainkat alkoholmentes és szakképzett, tapasztalt szakembergárdával végezzük. Nagy és hosszú évekre visszamutató szakmai tapasztalatunk a legigényesebb elvárások kielégítésére is alkalmassá tesz minket.

  • WC szerelés

    6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, gyors, precíz. Maximálisan ajánlom őket!

Csaba
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Vízvezetékkel bajban vagy? Ne habozz többé! Kérj szakértő segítséget pillanatok alatt, bármikor, és INGYEN! Rendelj most vízvezeték szerelő szolgáltatást a mi oldalunkon, és garantáltan megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Ne hagyd, hogy a vízvezeték gondok általános problémává váljanak. Rendeld meg a szolgáltatást, és pár perc múlva már érkeznek is a legjobb árajánlatok!

Egy vízvezeték szerelő, wc szerelés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Melyik WC típus a leginkább környezetbarát?

A leginkább környezetbarát WC típus a víztakarékos WC, amelynek ára általában 20 000-30 000 forint között van.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes a WC-t tisztítani a vízkőtől?

A WC-t érdemes tisztítani a vízkőtől havonta legalább egyszer, hogy megakadályozzuk a lerakódások kialakulását és meghosszabbítsuk a WC élettartamát. Ajánlott használni olyan tisztítószereket, mint a Cillit Bang WC-tisztító gélek, amelyek hatékonyan eltávolítják a vízkövet és a szennyeződéseket. Árak változóak, de az átlagos árak körülbelül 1000-1500 forint körül mozognak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogy javíthatom meg a WC hideg vízproblémáit otthon?

Az otthoni WC hideg vízproblémáinak javításához javasoljuk, hogy ellenőrizze a vízvezeték rendszert és a csapokat. Ha a probléma a csapban van, akkor javasoljuk a Grohe Eurosmart csaptelep használatát, amelynek ára körülbelül 20 000 forint. Ha a probléma a vízvezeték rendszerben van, akkor javasoljuk, hogy hívjon szakembert, aki megvizsgálja a problémát és javaslatot tesz a javításra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik WC víznyomása a megfelelő?

A megfelelő WC víznyomása általában 0,5-0,8 bar között van. Azonban fontos megjegyezni, hogy a konkrét víznyomás függ a helyi vízszolgáltató rendszertől és a WC típusától is. Javasoljuk, hogy konzultáljon egy szakemberrel, aki segíthet meghatározni a megfelelő víznyomást az Ön otthonában.

Olvas