Nyomógombos wc tartály szerelése Salgótarjánban. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Nyomógombos wc tartály szerelése? Válassz a 26 legjobb vízvezeték szerelő közül! Korrekt árak 11 400-21 300 Ft/db-tól függően. Találd meg a legjobb szakembereket Salgótarjánban! Nem tudod, hogyan kezdj neki a Qjob-on történő szakemberkeresésnek? Ne aggódj, mi segítünk! Csak oszd meg velünk a feladatot, és az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy a lehető leghamarabb megoldhassák a problémádat! Előtte még összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Minden szolgáltatásunk DÍJMENTES, így ne habozz, és találd meg a tökéletes szakembert Salgótarjánban!

4 szakember, aki elvégzi a nyomógombos wc tartály szerelését most online

András

András

Ma is elvallalom.

Zsolt

Zsolt

A környeken vagyok.

Péter

Péter

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

11400 - 21300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a nyomógombos wc tartályok szerelését Salgótarjánban!

Gázkazán, cirkó szerelő, non stop, akár azonnal! Budapest területén egész évben hívhat. Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás.

  • Nyomógombos wc tartály szerelése

    2900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Pontos és segítőkész. Ajánlani tudom.

Sándor
2 éve

Csapcsere, csaptelep kiépítése, szifoncsere, javítás, mosógép és mosogatógép szakszerű bekötése, üzembe helyezése

  • Nyomógombos wc tartály szerelése

    4400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Profi munka, gyorsan, jó áron! Fordulj hozzájuk bizalommal!

Zoltán
2 éve
Attila H.
Attila H. 3102 Salgótarján Online

Fűtésszerelési munkákat is vállalunk ami a hibaelhárítástól a radiátorcserén túl a teljes fűtési rendszer kiépítéig terjed. Gyorszolgálatban vállalunk: csaptelepcserét, csaptelepjavítást, wc-tartályok cseréjét javítását, beleértve a falsík mögötti wc-tartályokat. Vállalunk csőrepedések elhárítását lefolyó illetve víznyomó vagy fűtési hálózatokban. Sokéves a szakmában eltöltött idő képessé tesz, hogy teljes vízvezeték, fűtés vagy lefolyóhálózat kiépítését is vállaljuk garanciával.

  • Nyomógombos wc tartály szerelése

    4300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Szuper szakemberek, profi eszközökkel, végtelenül korrekten és baráti áron dolgoztak. Pedig nálunk azért volt dolguk. Segítettek, 1 órán belül. Legközelebb is csak ők!

Győző
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Keresel megbízható szakembert a nyomógombos wc tartályod javításához? Rendelj most az Assistannál, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Az egész INGYEN, és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a nyomógombos wc tartály szerelését, nyomógombos wc tartály szerelése közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért folyik a nyomógombos wc tartály?

A nyomógombos wc tartály folyása általában a töltőszelep meghibásodásából adódik. A legtöbb esetben a töltőszelepet ki kell cserélni. A töltőszelep ára általában 2000-5000 forint között van, attól függően, hogy milyen típusú wc tartályról van szó. Ajánlott szakemberrel végeztetni a javítást.

Olvas

Gyakori kérdés

Miért zajos a nyomógombos wc tartály?

A nyomógombos wc tartály zajos lehet az alábbi okok miatt: a töltő szelep zavaros lehet, a leeresztő szelep nem megfelelően záródik, vagy a tartályban lévő vízszint magasabb, mint amit beállítottak. Javasoljuk, hogy ellenőrizze ezeket a tényezőket, és ha szükséges, cserélje ki a szelepeket. Az árak a szelepek típusától függően változhatnak, de általában 1000-3000 forint között mozognak.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért nem záródik a nyomógombos wc tartály töltő szelepe megfelelően?

A nyomógombos wc tartály töltő szelepének nem megfelelő záródása általában a tömítés hiányára vagy sérülésére vezethető vissza. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a tömítőgyűrűt és a szelep karját, valamint cserélje ki a szükséges alkatrészeket. A tömítőgyűrű ára általában 500-1000 forint, míg a szelep karja 2000-3000 forint körül mozog. Ha a probléma továbbra is fennáll, javasoljuk, hogy kérjen szakember segítségét.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen víztakarékos funkciókat kínál a nyomógombos wc tartály?

A nyomógombos wc tartályok általában két mennyiségű vízöblítést kínálnak: nagy és kis mennyiségűt. A nagy mennyiségű öblítés általában 6-9 liter, míg a kis mennyiségű öblítés 3-4 liter. Néhány gyártó kínál további funkciókat, mint például a "stop-start" funkciót, amely lehetővé teszi az öblítés időtartamának beállítását, vagy a "dual flush" funkciót, amely lehetővé teszi a nagy és kis mennyiségű öblítések egyidejű használatát. Az árak változóak a gyártó és a funkciók szerint, általában 20-50 euró között mozognak.

Olvas