Wc tartály javítás Salgótarján szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

WC tartály javítás: Válasszon 25 vízszerelő közül, 7700-14400 Ft/db áron! Valós árajánlatok és vélemények alapján. Bérelje fel a legjobb szakembereket a WC tartály javítására Salgótarjánban! Keres szakembert a WC tartály javításához, de nem tudja, hol kezdje? Ne aggódjon! A Qjob-on könnyedén megoszthatja a feladatot, és a Salgótarjánban elérhető szakembereink azonnal felkeresik Önt árajánlataikkal, hogy azonnal megoldhassák a problémát! A szakemberek profiljait összehasonlíthatja, tanulmányozhatja a visszajelzéseket, és további információkat is kérhet. Az árak 7700-14400 Ft/db között változnak, amelyek függenek a probléma súlyosságától és a szükséges javítások típusától. Ne habozzon, bérelje fel a legjobb szakembereket a WC tartály javítására Salgótarjánban! Minden szolgáltatásunk díjmentes!

4 szakember, aki végzi a wc tartály javítását most online

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

László

László

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

7800 - 14700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a wc tartály javítását Salgótarjánban!

Hálózati vízvezeték javítás, bővítés, vízhálózat komplett kiépítése, csatorna vezeték javítása, kiépítése földmunkával is

  • Wc tartály javítás

    4600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, kiváló szakember!

László
2 éve
András B.
András B. 3109 Salgótarján Online

Ha szerelés közben külön anyagbeszerzés is szükséges, azt pár napon belül tudom beszerezni, ezért külön egyeztetett időpontban, külön díj mellett tudok újra kimenni (sajnos rengetegszer fordul elő, hogy hibás termékeket adnak el, rossz a bekötőcső, vagy a sérült az új wc tartály, nem megfelelő az átmérő, stb). Kérem, hogy minőségi anyagokat vásároljanak, és mindig őrizzék meg a blokkot vagy bízzák a beszerzést szakemberre.

  • Wc tartály javítás

    3900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

A megbeszélt időben, érkeztek a szakemberek. Fiatalos csapat, gyorsan elhárították a dugulást.Az árral is elégedett voltam , köszönöm a segítséget.

Pál
2 éve
János K.
János K. 3141 Salgótarján Online

Energiatakarékos, könnyűszerkezetes SIP házak szerkezet és kulcsrakész kivitelezése. Piacvezető megoldások, árak. Modern SIP panelből épített könnyűszerkezetes házak.

  • Wc tartály javítás

    4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Korrekt, udvarias, felkészült szakember. 24 órán belül az előre egyeztetett áron végezte a javítást. Hívnám máskor is.

István
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a wc tartály javítás szolgáltatást, és rövid időn belül kapj ajánlatokat felelősségteljes, ellenőrzött helyi szakemberektől! Az ajánlatkérés teljesen INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a wc tartály javítását, wc tartály javítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért nem jön meleg víz a wc tartályból, miközben más helyeken rendben van a melegvízellátás?

Valószínűleg a wc tartály melegvíz ellátása külön van bekötve, és valamilyen oknál fogva nem kapcsolódik a melegvíz forráshoz. Ajánlom, hogy hívjon szakembert, aki ellenőrizheti a bekötést és javíthatja a hibát. Általában az ilyen javítások ára 10 000-20 000 forint között van.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyibe kerül a wc tartály javítása új alkatrészek beszerzésével?

A wc tartály javítása általában 10 000-20 000 forintba kerül, attól függően, hogy milyen alkatrészekre van szükség. Ajánlott szakemberrel végeztetni a javítást, hogy biztosan megfelelően legyen elvégezve.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik a jobb választás: wc tartály javítása vagy új wc tartály beszerzése a hibás helyett?

Az új wc tartály beszerzése a hibás helyett a jobb választás, ha a tartály javítása nem megoldható vagy túl költséges lenne. A Geberit Duofix Basic UP320 WC tartály ára körülbelül 35 000 forint, míg a javítás ára változó lehet attól függően, hogy milyen típusú és milyen sérüléssel rendelkezik a meglévő tartály.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol található a wc tartály szivárgásának helye a wc tartályban?

A wc tartály szivárgásának helye a tömítésnél található, amely általában a tartály alján vagy a leeresztő szelepnél helyezkedik el. A cserélendő tömítés ára általában 500-1000 forint között mozog. Ajánlott szakember segítségét kérni a javítás során.

Olvas