Mosdó beépítése Salgótarjánban gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Mosdó beépítéséhez keresel megbízható és szakértő szakembert Salgótarjánban? Akkor ne keress tovább! Cégünk az árak alapján kínálja a legjobb minőségű mosdó beépítés szolgáltatást Salgótarjánban. Az árak változóak lehetnek a mosdó típusától és az adott helyzet összetettségétől függően. Azonban biztos lehetsz benne, hogy a mi szolgáltatásunk egyedülálló és kiváló minőségű lesz. Ne habozz, hívj most, és kérj egyedi árajánlatot!

4 szakember most online

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

A környeken vagyok.

Zoltán

Zoltán

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

6700 - 12600 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek Salgótarjánban!

Zoltán F.
Zoltán F. 3100 Salgótarján Online

Zuhanykabin webáruház modern szaniterekkel és kiegészítőkkel. Minőségi zuhanykabinok, zuhanypanelek, zuhanyfalak, szaniterek raktárról, alacsony árakon.

  • Mosdó beépítése

    3100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Csap beszerelést és WC tartály cserét csinált nálam, mindkét almalommal percre pontosan érkezett és jó munkát végzett, azóta is jól működik minden, szóval ajánlom.

Lajos
2 éve
Tamás P.
Tamás P. 3109 Salgótarján Online

Az ország bármely nagy és kis településén vállalja fürdőszobai berendezések beszerelését. A Magyarországon megtalálható termékhez tudunk hozzá tartozó alkatrészt biztosítani.

  • Mosdó beépítése

    5300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt, gyors, kedves.

László
2 éve
Péter B.
Péter B. 3104 Salgótarján Online

Vállaljuk zuhanykabinok összeszerelését,a régi zuhanykabin bontását és igény szerinti elszállítását. Gyorsszolgálatban vállalunk gépi falbontás nélküli duguláselhárítást garanciával. Fő tevékenységi területünk Budapest itt ingyenes kiszállással munkavégzés esetén és Pest megye területe. Megbízásainkat alkoholmentes és szakképzett, tapasztalt szakembergárdával végezzük. Nagy és hosszú évekre visszamutató szakmai tapasztalatunk a legigényesebb elvárások kielégítésére is alkalmassá tesz minket.

  • Mosdó beépítése

    6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, gyors, precíz. Maximálisan ajánlom őket!

Csaba
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdó beépítése közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért fontos a megfelelő vízelvezetés a mosdó beépítésekor az előszobában?

A megfelelő vízelvezetés biztosítja a helyiség higiéniai szintjét és elkerüli a vízkárosodásokat. Az előszobában ajánlott a vízszigetelés és a padlóösszefolyó használata, amelyek ára általában 20 000-30 000 forint között van.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyi időt vesz igénybe a mosdó beépítése az előszobában?

Az előszobai mosdó beépítése általában 1-2 napot vesz igénybe, attól függően, hogy milyen típusú mosdót választunk és milyen bonyolult a csőrendszer kiépítése. A beépítés ára általában 50.000-150.000 forint között mozog, attól függően, hogy milyen minőségű és méretű mosdót választunk, valamint mennyire bonyolult a csőrendszer kiépítése. Fontos, hogy a beépítést szakember végezze, hogy biztosítsuk a megfelelő működést és biztonságot.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a különbség a beépített mosdó és a mosdókagyló helyreállítása között az előszobában?

Az előszobában a beépített mosdó és a mosdókagyló helyreállítása közötti különbség az, hogy a beépített mosdó ára általában magasabb, mivel az a falba van építve, és a javítás során a falat is meg kell nyitni. A mosdókagyló helyreállítása általában olcsóbb, mivel a kagyló csak a helyén van, és a javítás során nincs szükség falnyitásra. Általában javasolt szakemberrel konzultálni a javítás előtt.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen anyagokat használnak a modern mosdók beépítésénél?

A modern mosdók beépítésénél leggyakrabban használt anyagok közé tartoznak a kerámia, a porcelán és az üveg. Ezek a anyagok tartósak és könnyen tisztíthatóak. Az árak változóak, de általában a kerámia mosdók a legmegfizethetőbbek, míg az üveg mosdók ára magasabb lehet.

Olvas