Mosdó szerelés Salgótarjánban gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Mosdó szerelés gyorsan és megbízhatóan! Válassza szakember kereső szolgáltatásunkat és felejtse el a felesleges keresgélést. Egyetlen telefonhívással megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb szakembert Salgótarjánban. Az árak rugalmasak, az ár intervallum 5.000 és 20.000 forint között változik, attól függően, hogy milyen típusú mosdó szerelésre van szükség. Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és élvezze a gyors és hatékony szolgáltatásunkat!

4 szakember szükséges a mosdó szereléséhez most online

Márk

Márk

Sok tapasztalatom van

Ifj.

Ifj.

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek szükségesek a mosdók szereléséhez Salgótarjánban!

Lajos F.
Lajos F. 3100 Salgótarján Online

Wc, lefolyó, kád, mosogató, csatorna stb, duguláselhárítás, vízvezeték szerelés....

  • Mosdó szerelés

    6200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Rendkívül elégedett vagyok Farkas Péter úrral. Új gázfőzőlap bekötése volt a feladat. Előre egyeztetett időpontban, pontosan, felkészülten érkezett. Precíz volt, mindent előre elmagyarázott, gondosan végezte a munkáját. Tisztaságot hagyott, tisztességes ár-érték arányban dolgozott. Mindenkinek ajánlom.

dr.
2 éve
István B.
István B. 3141 Salgótarján Online

Mobiltelefonról azonnal hívható, kattintson a telefonszámra. Hétköznapokon 7:00 – 17:00 óra között elérhető vagyok. Vízvezeték szerelő lakossági gyorsszolgálat fix árakon. Az árak bruttó árak, online számlázással. Az árak nem tartalmazzák az anyagköltséget és a parkolási díjat. Kiszállási díj Budapesten 5000.-Ft.

  • Mosdó szerelés

    6100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Majd,ha ott jártam!

József
2 éve
Márton M.
Márton M. 3109 Salgótarján Online

Az elmúlt 10 év alatt egyedülálló szakembergárdát alakítottunk ki elhivatott vízvezeték szerelőkből, akik szeretik, és kiválóan művelik a szakmájukat. Sőt, tisztában vannak a vízszerelést érintő legfrissebb technológiai újdonságokkal is. Olyan tapasztalt szakemberek, akik minden elképzelhető vízvezeték-szerelési problémával találkoztak már, és évtizedes rutinnal oldják meg a legnehezebb feladatokat, ügyfeleink 100%-os megelégedésére.

  • Mosdó szerelés

    5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Kiváló, megbízható szakember aki nem következő félévre ad időpontot! Biztosan ajánlani fogom!

Sándor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert mosdó szereléshez percek alatt! Az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai várnak rád INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints és spórolj időt és pénzt!

Egy szakember szükséges a mosdó szereléséhez, mosdó szerelés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ki adhat tanácsot a megfelelő méretű mosdó kiválasztásához?

A megfelelő méretű mosdó kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a fürdőszoba méretét és stílusát, valamint a mosdó funkcióját. A Roca Diverta 60-as mosdója széles felületet biztosít kézmosáshoz, míg a Laufen Pro A 55-ös mosdója kompaktabb és nagyobb helykihasználást tesz lehetővé kisebb fürdőszobákban. Árak: Roca Diverta 60 - 48 000 Ft, Laufen Pro A 55- 36 000 Ft.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a legjobb módszer a mosdószekrényben tárolt dolgok rendezésére?

A legjobb módszer a mosdószekrényben tárolt dolgok rendezésére az, hogy használj tárolószekrényeket és szervezőket, például a műanyag Rörenter bakokat és a Zeller kereteket. Ezek a termékek könnyen elérhetőek a helyi barkácsboltokban, áruk körülbelül 500-1000 forint.Ügyelj arra, hogy a tárolók mérete és elrendezése megfeleljen az adott mosdószekrénynek. A rendszeres tisztítás és a felesleges dolgok eltávolítása segít a szervezés fenntartásában.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyi időt vesz igénybe a mosdó szerelése?

A mosdó szerelése általában 1-2 órát vesz igénybe, attól függően, hogy milyen típusú mosdóról van szó és mennyire bonyolult a beépítése. Egy szakember általában 10 000-20 000 forint közötti összegért végez ilyen munkát. Ajánlott a szakember segítségét igénybe venni a biztonságos és szakszerű beépítés érdekében.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik mosdó típus a legellenállóbb a sérülésekkel szemben?

A legellenállóbb mosdó típusok között az acél és a kerámia mosdók emelhetők ki, melyek árai általában 15 000 forinttól kezdődnek.

Olvas