Mosdó csere Salgótarján területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Cseréld le mosdódat könnyedén a mi szolgáltatásunk segítségével! Szakértő csapatunk garantálja a gyors és precíz munkát, hogy otthonod vagy irodád friss és modern legyen. Ráadásul az árak is versenyképesek, amelyek a mosdó típusától és az elvégzendő munka mennyiségétől függnek. A Salgótarján környéki lakosoknak és vállalkozásoknak ajánljuk, hogy vegyék igénybe szolgáltatásunkat, amely az új mosdót magában foglalja, hogy ne kelljen külön keresni a megfelelő terméket. Ne habozz, válaszd a legjobbat, és élvezd az új mosdó nyújtotta kényelmet és stílust!

4 szakember most online

József

József

A környeken vagyok.

Zsolt

Zsolt

Ingyenes kiszallas.

Dancs

Dancs

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

7800 - 14600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Salgótarjánban!

János J.
János J. 3102 Salgótarján Online

Minőségi márkás termékek csalogató áron. Hatalmas választék kínálatunkban. Önhordó Zuhanytálca kedvező áron. Takaríts meg pénzt. Verhetetlen árak. Top termékek.

  • Mosdó csere

    5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Pontosan, korrekten végezte el a munkát. Már a megbeszélt időpont előtt kiérkezett, az ár pedig az ajánlatnak megfelelően alakult. Megbízható szerelő, nyugodt szívvel ajánlom másnak is.

Zoltán
3 éve
Attila K.
Attila K. 3102 Salgótarján Online

Látogass el oldalunkra és vásárolj online! Legyen a Wasserburg a fürdőszobád ékköve! Képzett szerelőgárda. Országos szervizhálózat. Óriási raktárkészlet.

  • Mosdó csere

    6200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

A hétvége folyamán többször emailben válaszolt, utána gyorsan profin dolgozott! Mindenkinek ajánlom!

Attila
2 éve

Fürdőszoba bontás, fürdőszoba felújítás, illetve fürdőszobák teljes átépítése

  • Mosdó csere

    6000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, korrekt, fiatalos csapat érkezett, hogy kihúzzanak a sz@rból... Minden a megbeszéltek szerint alakult. Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásuk minőségével, bátran ajánlom mindenkinek!

Zoltán
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, mosdó csere közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mikor érdemes cserélni a mosdókagyló csaptelepét?

Ha a mosdókagyló csaptelepe szivárog, sérült vagy nem működik megfelelően, akkor érdemes cserélni. A cseréhez általában szakemberre van szükség, árak 10 000-30 000 forint között mozognak attól függően, hogy milyen típusú és milyen minőségű csaptelepet választunk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor érdemes cserélni a mosdókagylót?

A mosdókagylót érdemes cserélni akkor, ha az elhasználódott, megrepedt vagy tönkrement, és a javítás már nem hatékony. Egy jó minőségű mosdókagyló ára általában 20 000-50 000 forint között mozog. Ajánlott azonban az időben történő cseréje, hogy a további problémákat elkerüljük.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogy cserélhetem ki a mosdókagylót a fürdőszobámban?

A fürdőszobai mosdókagyló cseréjéhez először ki kell kapcsolni a víz ellátását, majd leszerelni a régi kagylót és a csöveket. A helyét megtisztítva telepítsd fel az új mosdókagylót és kapcsold vissza a víz ellátást. Árakban az új mosdókagylók ára 10.000-40.000 forint között mozog, ez persze függ a kiválasztott modelltől és márkától is. Для замены раковины в ванной сначала нужно отключить подачу воды, а затем снять старую раковину и трубы. Очистите место и установите новую раковину, затем включите подачу воды. Стоимость новых раковин для ванной составляет от 10 000 до 40 000 форинтов в зависимости от выбранной модели и бренда.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a legjobb módszer a mosdóból származó rozsdafoltok eltávolítására?

A legjobb módszer a mosdóból származó rozsdafoltok eltávolítására az, hogy használunk sósavat tartalmazó tisztítószert, mint például a Domestos. Ez az árak is elérhető, körülbelül 1000-1500 forintért lehet vásárolni egy üveget. Azonban fontos, hogy az ilyen tisztítószert biztonságosan használjuk, megfelelően szellőztetett helyiségben és védőfelszerelést használva.

Olvas