Minőségi zuhanykabin szerelés Salgótarjánban. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Könnyedén szeretnél zuhanykabint szereltetni Salgótarjánban? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket! Válassz 27 kiváló vízszerelő közül, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel várnak rád! Miután megosztod velünk a feladatot, azonnal kapcsolatba lépünk a szakemberekkel és garantáltan megtaláljuk a legjobb ár-érték arányt! Ráadásul minden információt megtalálsz a szakemberek profiljában, így biztos lehetsz a választásban! Ne habozz, rendeld meg most a zuhanykabin szerelést a Qjob-on, 19000-35600 Ft/db áron! Az árak a szolgáltatás típusától és az igénybevétel időpontjától függenek.

4 szakember, aki elvégzi a zuhanykabin szerelését most online

Péter

Péter

erdekel.

András

András

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Salgótarjánban?

17000 - 32000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a zuhanykabin szerelését Salgótarjánban!

Zoltán F.
Zoltán F. 3100 Salgótarján Online

Zuhanykabin webáruház modern szaniterekkel és kiegészítőkkel. Minőségi zuhanykabinok, zuhanypanelek, zuhanyfalak, szaniterek raktárról, alacsony árakon.

  • Zuhanykabin szerelés

    3100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Csap beszerelést és WC tartály cserét csinált nálam, mindkét almalommal percre pontosan érkezett és jó munkát végzett, azóta is jól működik minden, szóval ajánlom.

Lajos
3 éve
Attila H.
Attila H. 3102 Salgótarján Online

Fűtésszerelési munkákat is vállalunk ami a hibaelhárítástól a radiátorcserén túl a teljes fűtési rendszer kiépítéig terjed. Gyorszolgálatban vállalunk: csaptelepcserét, csaptelepjavítást, wc-tartályok cseréjét javítását, beleértve a falsík mögötti wc-tartályokat. Vállalunk csőrepedések elhárítását lefolyó illetve víznyomó vagy fűtési hálózatokban. Sokéves a szakmában eltöltött idő képessé tesz, hogy teljes vízvezeték, fűtés vagy lefolyóhálózat kiépítését is vállaljuk garanciával.

  • Zuhanykabin szerelés

    4300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Szuper szakemberek, profi eszközökkel, végtelenül korrekten és baráti áron dolgoztak. Pedig nálunk azért volt dolguk. Segítettek, 1 órán belül. Legközelebb is csak ők!

Győző
3 éve
Márton M.
Márton M. 3109 Salgótarján Online

Az elmúlt 10 év alatt egyedülálló szakembergárdát alakítottunk ki elhivatott vízvezeték szerelőkből, akik szeretik, és kiválóan művelik a szakmájukat. Sőt, tisztában vannak a vízszerelést érintő legfrissebb technológiai újdonságokkal is. Olyan tapasztalt szakemberek, akik minden elképzelhető vízvezeték-szerelési problémával találkoztak már, és évtizedes rutinnal oldják meg a legnehezebb feladatokat, ügyfeleink 100%-os megelégedésére.

  • Zuhanykabin szerelés

    5200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Kiváló, megbízható szakember aki nem következő félévre ad időpontot! Biztosan ajánlani fogom!

Sándor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert zuhanykabinod szereléséhez percek alatt, és élvezd az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide!

Egy szakember, aki elvégzi a zuhanykabin szerelését, zuhanykabin szerelés közben Salgótarjánban