Hangfal javítás szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Hangfal Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangfal szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 5 hangfal szerelő közül! Korrekt hangfal javítás árak: 5000-9500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Salgótarjánban környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 hangfal szerelő most online

József

József

Еrdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Miklós

Miklós

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hangfal javítás Salgótarjánban?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangfal szerelőok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangfal szerelőt!

István D.
István D. 3104 Salgótarján Online

Márkafüggetlen hangfal szerviz, több évtizedes tapasztalattal! Hangsugárzók, hangszórók javítását, felújítását 3 hetes határidővel tudjuk vállalni!

  • Hangfal javítás

    4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A megbeszéltek szerint jött. A javítást szakszerűen és minőségileg végezte el. A szakember tapasztalt és udvarias. Ajánlom őt.

Géza M.
Géza M. 3109 Salgótarján Online

Mindenféle hangszórón, és hangfalon kérhető a következő hangszórójavítás, és hangfal javítás: (kivéve nagyon kis átmérőjű, és egyedi geometriájú hangszórók, bár ez ügyben is érdemes érdeklődni!) Tekercselés, leégés utáni teljes helyreállítás, akár teljesen üres, de jó állapotú hangszórókosarak teljes újraépítése, membránjavítás, membrán csere, membrán peremezés, gumiszél csere, szélcsere, komplett hangfaljavítás, hangfal építés, profi tervrajzok alapján. Elkészítési határidő: általában 1-2 naptól akár néhány hét, ritkán előfordulhat, hogy egyedi termékeknél beszerzéstől függően 1 hónap is lehet !! Kérjük ezt szíveskedjenek figyelembe venni, és telefonon előzetesen érdeklődni az elkészülésről !

  • Hangfal javítás

    5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű szakember. Azt tanácsolom, hogy menjen hozzá a technika javításához. Az ár összhangban van a minőséggel.

Többen kérdezték, hogy betört kijelzőt lehet-e javítani, illetve mennyibe kerülne a javítás. A betört kijelző nem javítható!!! A kijelző cseréje többe kerülne, mintha venne egy új készüléket, tehát nem gazdaságos, ezért nem rendelünk. Természetesen, ha szerez egy másik készüléket, működő kijelzővel, akkor vállaljuk a cserét egyik készülékből a másikba.

  • Hangfal javítás

    4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Minden tökéletes volt. A technikus kivételesen jó benyomást keltett. Gyorsan, minőségileg, otthon.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangfal szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangfal szerelő hangfal javítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Hangfal javítás: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a hangfal javítás átlagára 5600 - 10500 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek megbízható véleményeket?

Salgótarjánban a hangfal javítás szolgáltatáshoz már 7 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már vélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hangfal szerelőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 5 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HANGFAL JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy hangfal szerelő?

Egy hangfal szerelő ezzel a feladattal bízható meg: hangfal javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi hangfal szerelő segítségét?

Egy profi hangfal szerelő a hangfal javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: hangfal javítás?

A hangfal javítás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy hangfal szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas