Jamo hangszóró javítás: erre van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Hangszóró Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangszóró szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 7 hangszóró szerelő közül! Korrekt jamo hangszóró javítás árak: 7300-13700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Salgótarjánban környezetében elérhető szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

1 hangszóró szerelő most online

Péter

Péter

Еrdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Adrián

Adrián

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a jamo hangszóró javítás Salgótarjánban?

7300 - 13700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangszóró szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangszóró szerelőt!

István D.
István D. 3104 Salgótarján Online

Márkafüggetlen hangfal szerviz, több évtizedes tapasztalattal! Hangsugárzók, hangszórók javítását, felújítását 3 hetes határidővel tudjuk vállalni!

  • Jamo hangszóró javítás

    4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A megbeszéltek szerint jött. A javítást szakszerűen és minőségileg végezte el. A szakember tapasztalt és udvarias. Ajánlom őt.

Géza M.
Géza M. 3109 Salgótarján Online

Mindenféle hangszórón, és hangfalon kérhető a következő hangszórójavítás, és hangfal javítás: (kivéve nagyon kis átmérőjű, és egyedi geometriájú hangszórók, bár ez ügyben is érdemes érdeklődni!) Tekercselés, leégés utáni teljes helyreállítás, akár teljesen üres, de jó állapotú hangszórókosarak teljes újraépítése, membránjavítás, membrán csere, membrán peremezés, gumiszél csere, szélcsere, komplett hangfaljavítás, hangfal építés, profi tervrajzok alapján. Elkészítési határidő: általában 1-2 naptól akár néhány hét, ritkán előfordulhat, hogy egyedi termékeknél beszerzéstől függően 1 hónap is lehet !! Kérjük ezt szíveskedjenek figyelembe venni, és telefonon előzetesen érdeklődni az elkészülésről !

  • Jamo hangszóró javítás

    5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű szakember. Azt tanácsolom, hogy menjen hozzá a technika javításához. Az ár összhangban van a minőséggel.

Többen kérdezték, hogy betört kijelzőt lehet-e javítani, illetve mennyibe kerülne a javítás. A betört kijelző nem javítható!!! A kijelző cseréje többe kerülne, mintha venne egy új készüléket, tehát nem gazdaságos, ezért nem rendelünk. Természetesen, ha szerez egy másik készüléket, működő kijelzővel, akkor vállaljuk a cserét egyik készülékből a másikba.

  • Jamo hangszóró javítás

    4200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Minden tökéletes volt. A technikus kivételesen jó benyomást keltett. Gyorsan, minőségileg, otthon.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj hangszóró szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangszóró szerelő jamo hangszóró javítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Jamo hangszóró javítás: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a jamo hangszóró javítás átlagos díja 7300 - 13700 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Salgótarjánban a jamo hangszóró javítás szolgáltatáshoz már 9 véleményt kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hangszóró szerelőt Salgótarjánban?

Most 7 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést JAMO HANGSZÓRÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy hangszóró szerelő?

Egy hangszóró szerelő a következő munkával kereshető meg: jamo hangszóró javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy hangszóró szerelő segítségét?

Egy megbízható hangszóró szerelő a jamo hangszóró javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: hangszóró szerelő?

Ha egy megfelelő hangszóró szerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A jamo hangszóró javítás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas