Laptop bontás szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 7 számítógép szerelő közül! Korrekt laptop bontás árak: 4600-8600 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban közelében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 számítógép szerelő most online

László

László

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a laptop bontás Salgótarjánban?

4600 - 8600 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Gyula
Gyula 3104 Salgótarján Online

Kedves érdeklődő! Szakszervizeink a legjobb szakemberekkel, a legjobb szervizelési feltételek mellett, a legjobb áron, gyors, zökkenőmentes, akár megvárható laptop szervizelési lehetőséggel állnak rendelkezésedre! Ne habozz, ha laptopodban hibás működést tapasztalsz, melyet nem tudsz elhárítani, hiszen sokszor egy kisebb hiba vezethet akár az egész gép összeomlásához és nagy károkat okozhat laptopodban.

Amiket vállalok: Laptop SSD ZIF IDE (PATA) 1.8 inches meghajtó csere, Laptop burkolat, Merevlemez javítás, Laptop akkumulátor, Háttérvilágítás javítás (Inverter javítás, CCFL csőcsere)

  • Laptop bontás

    6400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

A probléma gyökere kissé mélyebb volt, és újra kellett telepítenem a Windows-t, amire nem voltam felkészülve.

Gábor
Gábor 3141 Salgótarján Online

Üdvözlöm a profilomon. Laptopok garancián túli javítását végezzük szervizünkben márkafüggetlenül. Jó kapcsolatban állunk a javításokhoz szükséges új alkatrészeket biztosító laptop gyártók többségével, mint például Acer, Toshiba, Dell, Fujitsu-Siemens, HP/Compaq, stb. Használt alkatrészeket a raktárunkon lévő saját bontott laptopkészletünkből és partnereinktől szerezzük be rövid határidővel.

Szerviz szolgáltatásunk: Alaplapi csatlakozó csere (DC, LAN, Audio, stb…), Laptop felújítás, Számítógép tisztítás, Laptop kijelző csere, Hűtőrendszer tisztítás, CPU hűtőventilátor csere

  • Laptop bontás

    4400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nemcsak a szakterületének szakembere, hanem kellemes beszélgetőpartner is. Bárkinek ajánlom őt.

László
László 3100 Salgótarján Online

László vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Cégünk 2006 második felében alakult azzal a céllal, hogy hordozható számítógépek garancián túli javítását végezze magas színvonalon. Célkitűzésünk megvalósítását szervizmérnökeink sokéves szakirányú tapasztalataira és szakmaszeretetére alapozva látjuk elérhetőnek. Szervizünk korszerűen felszerelt, és ergonómikus munkahelyet biztosít munkatársainknak. Speciális berendezéseink és mérőműszereink segítségével vállalt tevékenységünket kiválóan el tudjuk látni. A gyors és precíz szolgáltatás alapja a műszaki szempontokon túl a kommunikáció minősége, ezért törekszünk a hatékony információcserére, gyakorlatias és egyben emberközpontú megoldásokat rendelve az adott feladathoz.

A fentieken kívül vállaljuk még az alábbi feladatokat is: Véletlenszerű kikapcsolások, lefagyások, Ps4 kontroller javítás, Márkafüggetlen laptop szervíz, Véletlenszerű kikapcsolások, Laptop szerviz, alaplap szintű javítások

  • Laptop bontás

    6300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Volt egy problémám az asus laptopommal: a képernyő rossz színeket mutatott, és nagyon lassan indult.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő laptop bontás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Laptop bontás: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a laptop bontás átlagos ára 3600 - 6800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi véleményeket?

Salgótarjánban a laptop bontás szolgáltatáshoz már 8 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok számítógép szerelőt Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 6 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LAPTOP BONTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy számítógép szerelő?

Egy számítógép szerelő a következő feladattal kereshető meg: laptop bontás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy számítógép szerelő?

Egy jó számítógép szerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: számítógép szerelő?

Ha egy megfelelő számítógép szerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A laptop bontás és az ezzel kapcsolatos feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas