Számítógép javítás szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 6 számítógép szerelő közül! Korrekt számítógép javítás árak: 5300-9900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban közelében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 számítógép szerelő most online

Mihály

Mihály

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a számítógép javítás Salgótarjánban?

5300 - 9900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Gyula
Gyula 3104 Salgótarján Online

Kedves érdeklődő! Szakszervizeink a legjobb szakemberekkel, a legjobb szervizelési feltételek mellett, a legjobb áron, gyors, zökkenőmentes, akár megvárható laptop szervizelési lehetőséggel állnak rendelkezésedre! Ne habozz, ha laptopodban hibás működést tapasztalsz, melyet nem tudsz elhárítani, hiszen sokszor egy kisebb hiba vezethet akár az egész gép összeomlásához és nagy károkat okozhat laptopodban.

Amiket vállalok: Laptop SSD ZIF IDE (PATA) 1.8 inches meghajtó csere, Laptop burkolat, Merevlemez javítás, Laptop akkumulátor, Háttérvilágítás javítás (Inverter javítás, CCFL csőcsere)

  • Számítógép javítás

    6400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

A probléma gyökere kissé mélyebb volt, és újra kellett telepítenem a Windows-t, amire nem voltam felkészülve.

Gábor
Gábor 3141 Salgótarján Online

Üdvözlöm a profilomon. Laptopok garancián túli javítását végezzük szervizünkben márkafüggetlenül. Jó kapcsolatban állunk a javításokhoz szükséges új alkatrészeket biztosító laptop gyártók többségével, mint például Acer, Toshiba, Dell, Fujitsu-Siemens, HP/Compaq, stb. Használt alkatrészeket a raktárunkon lévő saját bontott laptopkészletünkből és partnereinktől szerezzük be rövid határidővel.

Szerviz szolgáltatásunk: Alaplapi csatlakozó csere (DC, LAN, Audio, stb…), Laptop felújítás, Számítógép tisztítás, Laptop kijelző csere, Hűtőrendszer tisztítás, CPU hűtőventilátor csere

  • Számítógép javítás

    4400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nemcsak a szakterületének szakembere, hanem kellemes beszélgetőpartner is. Bárkinek ajánlom őt.

László
László 3100 Salgótarján Online

László vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Cégünk 2006 második felében alakult azzal a céllal, hogy hordozható számítógépek garancián túli javítását végezze magas színvonalon. Célkitűzésünk megvalósítását szervizmérnökeink sokéves szakirányú tapasztalataira és szakmaszeretetére alapozva látjuk elérhetőnek. Szervizünk korszerűen felszerelt, és ergonómikus munkahelyet biztosít munkatársainknak. Speciális berendezéseink és mérőműszereink segítségével vállalt tevékenységünket kiválóan el tudjuk látni. A gyors és precíz szolgáltatás alapja a műszaki szempontokon túl a kommunikáció minősége, ezért törekszünk a hatékony információcserére, gyakorlatias és egyben emberközpontú megoldásokat rendelve az adott feladathoz.

A fentieken kívül vállaljuk még az alábbi feladatokat is: Véletlenszerű kikapcsolások, lefagyások, Ps4 kontroller javítás, Márkafüggetlen laptop szervíz, Véletlenszerű kikapcsolások, Laptop szerviz, alaplap szintű javítások

  • Számítógép javítás

    6300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Volt egy problémám az asus laptopommal: a képernyő rossz színeket mutatott, és nagyon lassan indult.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő számítógép javítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Számítógép javítás: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a számítógép javítás átlagos ára 5000 - 9300 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Számítógép Szerelők - hogyan válasszunk Salgótarjánban?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok számítógép szerelőt Salgótarjánban?

Jelenleg 7 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZÁMÍTÓGÉP JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok számítógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható számítógép szerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: számítógép javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy számítógép szerelő?

A jó számítógép szerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: számítógép szerelő?

Ha a legjobb számítógép szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A számítógép javítás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas