Nyomtató javítás szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Nyomtató Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj nyomtató szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 6 nyomtató szerelő közül! Korrekt nyomtató javítás árak: 6600-12300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban közelében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 nyomtató szerelő most online

Béla

Béla

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

Zsolt

Zsolt

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a nyomtató javítás Salgótarjánban?

6600 - 12300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb nyomtató szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező nyomtató szerelőt!

Ferenc
Ferenc 3102 Salgótarján Online

Salgótarján dolgozom, megyében is! Szakképzett kollégáink úgy bánnak laptopoddal, mintha az a sajátjuk lenne, hiszen tudjuk, hogy egy fantasztikusan működő laptop kulcs az üzleti sikerhez és a mindennapi boldogsághoz. Szerviz technikus kollégáink legalább 5 év notebook javítási tapasztalattal rendelkeznek, ezért kevés az olyan laptop hiba, amellyel ne tudnánk szakszerűen vagy akár a helyszínen megvárhatóan megbirkózni. Laptop szerviz. Hordozható számítógépek azonnali javítása akár 1 órán belül, FIX áron, egy év garantált jótállással.

Főbb szolgáltatásaink: Alaplapjavítás áramköri szinten, Laptop tisztítás, Zsanér csere, Operációs rendszer újratelepítés - klónozással, Laptop SSD IDE (PATA) normál 2.5 inches meghajtó csere

  • Nyomtató javítás

    5100 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Néhány rajtam kívül álló körülmény miatt az ügyet nem lehetett lezárni, de mindent megtett, hogy a lehető leghasznosabbá tegye.

Zoltán
Zoltán 3141 Salgótarján Online

Zoltán, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Cégünk eredményei magukért beszélnek. 12 év alatt több mint 25 ezer ügyfél választott minket, akiknek 96 százaléka elégedett volt velünk. Ügyfeleink között vannak magánszemélyek, híres és ismert emberek, követségek, állami szervezetek, vállalatok, pénzügyi tanácsadók, társasház kezelők, könyvelők, ügyvédek, orvosok, utazási irodák, dohányboltok, tanárok, színészek, műsorvezetők, befektetők, építőipari kivitelezők, rendőrök, szállítmányozási cégek és még több száz különböző vállalkozás. Ügyfeleink 90 százaléka idővel visszatér hozzánk. Az általunk forgalomba hozott új számítógépek, új laptopok és új informatikai eszközök 98 százaléka nyolc év után is hibamentesen üzemelnek.

Munkáim: ODD (optikai meghajtó) csere, laptop kijelző csere, Laptop zsanér, Laptop töltő, Alaplapi csatlakozó csere (DC, LAN, Audio, stb…)

  • Nyomtató javítás

    3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Összeállítottam egy új számítógépet, telepítettem az összes szükséges "illesztőprogramot", bónusz vírusirtót és hálózatba kötöttem két routert.

Zoltán
Zoltán 3104 Salgótarján Online

Üdvözlöm! Laptopjavítás ingyenes bevizsgálással. Nálunk nincs bevizsgálási díj, átvételi díj , szállítási díj. Acer notebook szervíz III.kerület,Asus notebook szervíz III.kerület,Alienware szervíz III.kerület,Dell notebook szervíz III.kerület,HP notebook szervíz III.kerület,Lenovo notebook szervíz III.kerület,Toshiba notebook szervíz III.kerület,Samsung laptop szervíz III.kerület,Toshiba laptop szervíz III.kerület, DELL laptop szervíz III.kerület, Asus laptop szervíz III.kerület, Acer laptop szervíz III.kerület, Lenovo(ThinkPad) laptop szervíz III.kerület, HP laptop szervíz III.kerület, Packard Bell laptop szervíz III.kerület, Benq laptop szervíz III.kerület

Szolgáltatásaink: HDD (merevlemez) csere, Adatmentés laptopról, Laptop bontás, Nincs kép a kijelzőn, Express operációs rendszer telepítés

  • Nyomtató javítás

    4900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Időben megérkezett. Gyorsan beszereltem a felhúzót. Semmi késés, minden gyorsan és tisztán zajlott. Nagyon ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj nyomtató szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy nyomtató szerelő nyomtató javítás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Nyomtató javítás: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a nyomtató javítás átlagára 5100 - 9600 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok megbízható értékeléseket?

Salgótarjánban a nyomtató javítás szolgáltatáshoz már 8 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű specialistáról megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok nyomtató szerelőt Salgótarjánban?

Most 6 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést NYOMTATÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Népszerű kérdés

Mivel foglalkozik egy nyomtató szerelő?

Egy nyomtató szerelő a következő munkával kereshető meg: nyomtató javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi nyomtató szerelő segítségét?

Egy jó nyomtató szerelő a nyomtató javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: nyomtató javítás?

A nyomtató javítás és összes részfeladata ide tartozhat. Egy nyomtató szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas