Számítógép újratelepítés szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Számítógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj számítógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 4 számítógép szerelő közül! Korrekt számítógép újratelepítés árak — 6800-12800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban közelében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 számítógép szerelő most online

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a számítógép újratelepítés Salgótarjánban?

6800 - 12800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb számítógép szerelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező számítógép szerelőt!

Gyula
Gyula 3104 Salgótarján Online

Kedves érdeklődő! Szakszervizeink a legjobb szakemberekkel, a legjobb szervizelési feltételek mellett, a legjobb áron, gyors, zökkenőmentes, akár megvárható laptop szervizelési lehetőséggel állnak rendelkezésedre! Ne habozz, ha laptopodban hibás működést tapasztalsz, melyet nem tudsz elhárítani, hiszen sokszor egy kisebb hiba vezethet akár az egész gép összeomlásához és nagy károkat okozhat laptopodban.

Amiket vállalok: Laptop SSD ZIF IDE (PATA) 1.8 inches meghajtó csere, Laptop burkolat, Merevlemez javítás, Laptop akkumulátor, Háttérvilágítás javítás (Inverter javítás, CCFL csőcsere)

  • Számítógép újratelepítés

    6400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

A probléma gyökere kissé mélyebb volt, és újra kellett telepítenem a Windows-t, amire nem voltam felkészülve.

Gábor
Gábor 3141 Salgótarján Online

Üdvözlöm a profilomon. Laptopok garancián túli javítását végezzük szervizünkben márkafüggetlenül. Jó kapcsolatban állunk a javításokhoz szükséges új alkatrészeket biztosító laptop gyártók többségével, mint például Acer, Toshiba, Dell, Fujitsu-Siemens, HP/Compaq, stb. Használt alkatrészeket a raktárunkon lévő saját bontott laptopkészletünkből és partnereinktől szerezzük be rövid határidővel.

Szerviz szolgáltatásunk: Alaplapi csatlakozó csere (DC, LAN, Audio, stb…), Laptop felújítás, Számítógép tisztítás, Laptop kijelző csere, Hűtőrendszer tisztítás, CPU hűtőventilátor csere

  • Számítógép újratelepítés

    4400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nemcsak a szakterületének szakembere, hanem kellemes beszélgetőpartner is. Bárkinek ajánlom őt.

László
László 3100 Salgótarján Online

László vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Cégünk 2006 második felében alakult azzal a céllal, hogy hordozható számítógépek garancián túli javítását végezze magas színvonalon. Célkitűzésünk megvalósítását szervizmérnökeink sokéves szakirányú tapasztalataira és szakmaszeretetére alapozva látjuk elérhetőnek. Szervizünk korszerűen felszerelt, és ergonómikus munkahelyet biztosít munkatársainknak. Speciális berendezéseink és mérőműszereink segítségével vállalt tevékenységünket kiválóan el tudjuk látni. A gyors és precíz szolgáltatás alapja a műszaki szempontokon túl a kommunikáció minősége, ezért törekszünk a hatékony információcserére, gyakorlatias és egyben emberközpontú megoldásokat rendelve az adott feladathoz.

A fentieken kívül vállaljuk még az alábbi feladatokat is: Véletlenszerű kikapcsolások, lefagyások, Ps4 kontroller javítás, Márkafüggetlen laptop szervíz, Véletlenszerű kikapcsolások, Laptop szerviz, alaplap szintű javítások

  • Számítógép újratelepítés

    6300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Volt egy problémám az asus laptopommal: a képernyő rossz színeket mutatott, és nagyon lassan indult.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj számítógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy számítógép szerelő számítógép újratelepítés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Számítógép újratelepítés: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a számítógép újratelepítés átlagára 5200 - 9800 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Számítógép Szerelők - mi alapján választhatunk Salgótarjánban?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek számítógép szerelőt Salgótarjánban?

Most 5 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZÁMÍTÓGÉP ÚJRATELEPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy számítógép szerelő?

Egy számítógép szerelő ezzel a munkával bízható meg: számítógép újratelepítés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi számítógép szerelő?

Egy megbízható számítógép szerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha számítógép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas