Online könyvelés: erre van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 14 könyvelő közül! Korrekt online könyvelés árak: 29000-54300 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Salgótarjánban környékén elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 könyvelő most online

Bianka H.

Bianka H.

Tudok segíteni.

Bernadett K.

Bernadett K.

Közeli megoldás.

Bori N.

Bori N.

Érdekel.

Mennyibe kerül az online könyvelés Salgótarjánban?

29000 - 54300 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Könyvelő cégemet 1999-ben alapítottam, alkalmazott nélkül, egyedül dolgozom, melynek előnye a személyes kapcsolattartás, a közvetlen és a jó partneri viszonyom az ügyfeleimmel. A saját irodámban, saját eszközeimmel, bér és könyvelő programokkal rendelkezem, de nem jelent problémát az ügyfelek székhelyén, vagy telephelyén történő felkeresése, vagy a távmunka sem. Könyvelést, bérszámfejtést, bevallások és beszámoló készítést vállalok, az ügyfeleket a NAV-nál képviselem. Munkavégzésben, ügyfél fogadásban rugalmas vagyok. Felelősségbiztosítással rendelkezem.

 • Online könyvelés

  5600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Fantasztikus, hozzáértő és jó hangulatú csapat, társaság. Csak ajánlani tudom.

Cégek, egyéni vállalkozók teljes körű könyvelése 20 év szakmai tapasztalattal.

 • Online könyvelés

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Szakmailag kifogástalan, korrekt, pontos, megbízható, emberi! Mindez felsőfokon

Jessie
2 éve

Cégünk nem csak könyveléssel és tanácsadással foglalkozik, ügyvitelszervezésben is segítséget nyújt digitális megoldásaival. SZOLGÁLTATÁSOK: könyvelés adótanácsadás üzleti terv készítés vezetői információs igény felmérése, kiszolgálása ügyvitelszervezés

 • Online könyvelés

  6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Egy kezdő vállalkozó számára elengedhetetlen, hogy megfelelő támogatást kapjon könyvelési kérdések és weboldal készítés kapcsán. Edina és Misi profi segítséget nyújtott nekem az indulásban és a fenntartásban is, amiért nagyon hálás vagyok. Bátran ajánlom őket minden vállalkozónak.

Sándor
2 éve
Kornélia
Kornélia 3109 Salgótarján Online

Vállalkozások teljes körű számviteli elszámolása.

 • Online könyvelés

  8000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megbízhatatlan cég, ügyfeleik vagyunk, eltűnnek, szétszórtak, hazudnak össze-vissza. Fogyasztóvédelemnél jelentettük őket!

Ádám Ildikónak hívnak, Vállalkozói közgazdász, mérlegképes könyvelő, Adótanácsadó szakképesítéssel rendelkezem. Irodánk maximális szakmai segítséget tud nyújtani a hozzánk fordulók részére. A folyamatos szakmai továbbképzések révén, naprakész információkkal tudjuk ellátni a gazdasági szférában tevékenykedőket, vagy akár magánszemélyeket, akik vállalkozás indításán gondolkodnak. Legyen az egyéni vagy társas vállalkozás, a tervezéstől az elindulásig, a segítségére leszünk. Irodánk teljes hatósági képviseletet, valamint az elvégzett munka után garanciát vállal. Már több éve működő iroda vagyunk, szinte minden területen rendelkezünk szakmai tapasztalattal. SZOLGÁLTATÁSOK: Adótanácsadás, Könyvelés, Bérszámfejtés, NAV-, TB-képviselet, Önkormányzati ügyintézés, Bevallások készítése.

 • Online könyvelés

  7500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Olyan könyvelőt keres, - aki érthetően beszél? - akitől nyugodtan lehet kérdezni? - aki felelősséget vállal a munkájára? - aki proaktívan segíti cége hatékony és optimális működését? Jó helyen jár! Mi ilyenek vagyunk!

Fanni
2 éve

Könyvelés, bérszámfejtés, tanácsadás vállalkozások részére Budapesten a 11. kerületben. Magánszemélyek részére Online SZJA bevallás. Hogyan támogatjuk vállalkozását? Az iroda tulajdonosaiként aktívan részt veszünk a napi munkákban, így képben vagyunk az aktuális témákat és teendőket illetően. A könyvelés nagy felelősséggel jár. Ügyfeleink bizalmát megbecsülve, munkánk minőségét felelősségbiztosítással garantáljuk. Magasan kvalifikált szakembereink több éves gyakorlattal, tapasztalattal és kellő rutinnal rendelkeznek. 3 ok, amiért megéri ügyfelünknek lenni: 1. A ránk bízott feladatokat maximális pontossággal és alapossággal végezzük. 2. Tapasztalt szakembereink tudása naprakész, így minden felmerülő problémát kezelni tudnak, kérdései nem maradnak megválaszolatlanul. 3. A törvényi előírásokat figyelembe véve folyamatos, friss tájékoztatást adunk a jogszabályok és az adó változásairól.

 • Online könyvelés

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Professionel Kollegen für Firmen

Csilla
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő online könyvelés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi szekrény felújítás: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a régi szekrény felújítás átlagára 4600 - 8700 Ft/db. A feladat megosztásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorrestaurátorok - mi alapján választhatunk Salgótarjánban?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorrestaurátort Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 14 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI SZEKRÉNY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok bútorrestaurátort?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorrestaurátort hívnod akkor, ha erre van szükséged: régi szekrény felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bútorrestaurátor?

Egy megbízható bútorrestaurátor pontos árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: régi szekrény felújítás?

A régi szekrény felújítás és összes részfeladata ide tartozhat. Egy bútorrestaurátort nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas