Könyvelés szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 14 könyvelő közül! Korrekt könyvelés árak: 30000-56300 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Salgótarjánban közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 könyvelő most online

Zsuzsanna K.

Zsuzsanna K.

Tudok segíteni.

Brigitta F.

Brigitta F.

Közeli megoldás.

Csilla K.

Csilla K.

Érdekel.

Mennyibe kerül a könyvelés Salgótarjánban?

30000 - 56300 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Aniko84
Aniko84 3109 Salgótarján Online

Árnics Ildikó vagyok. A könyvelési szolgáltatásomat regisztrált mérlegképes könyvelőként több éves tapasztalattal, ügyfél-központúan, tisztességes munkával nyújtom. Az évek alatt többféle profilú és vállalkozási formájú cégek teljes körű könyvelésében, bérszámfejtésében szereztem tapasztalatot. Vállalom kft., bt., egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését! Várom leendő ügyfeleim szíves megkeresését! SZOLGÁLTATÁSOK: - könyvelés - bevallások, beszámolók elkészítése - bérszámfejtés - adatszolgáltatás (KSH, bank stb...) - évközi mérleg igény szerint

 • Könyvelés

  7500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Még a jót is tudják fokozni! Most írtam e-mailt és már válaszoltak is.Szerintem az enyém még oda sem ért!

Johanna
2 éve

1985 óta dolgozom a szakmában revizorként, főkönyvelőként, majd 2005 óta saját könyvelő irodát vezetve. Ügyfeleim között megtalálhatóak kft.-k, bt.-k, egyéni vállalkozások, alapítványok a gazdasági, sport és civil szféra számos területéről. SZOLGÁLTATÁSOK: 30 év, revizorként, főkönyvelőként és könyvelőiroda vezetőként

 • Könyvelés

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Lelkiismeretes, megbízható iroda. Csak ajánlani tudom!

Andor
2 éve

Almási Klára vagyok, 1995-ben váltottam ki a vállalkozói igazolványomat. Végzettségem képesített könyvelő. Budapesten a XIX. kerületben van az irodám. 2014-től 2019. júniusáig könyvelő irodában kontíroztam, rögzítettem a bizonylatokat a programba és küldtem be a bevallásokat az Ügyfélkapun keresztül. A munkaidőm délelőtt 11 órától este 18 óráig tartott. Ezt a továbbiakban már nem tudtam vállalni. Most a saját irodámban dolgozom és CSAK EGYÉNI VÁLLALKOZÓKNAK KÖNYVELEK. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés, tanácsadás, NAV-, TB képviselet, IPA bevallás, kamarai regisztráció, NÉBIH bevallások felelősség biztosítással.

 • Könyvelés

  5900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Közel fél éves együttműködésünk alatt eddig semmi probléma nem volt. Szinte azonnali válaszidő, minden kérdésre a halandók számára is felfoghatóan, korrekten válaszolnak, profi módon. Csak ajánlani tudom. +++

Richárd
2 éve

Üdvözlöm ! Kovács Katalin vagyok 2008 óta foglalkozom könyveléssel. Mérlegképes könyvelői képesítésem, bérszámfejtési képzettségem és közgazdasági diplomám van. Jelenleg adó tanácsadói képesítés megszerzésén dolgozom. 10 éves tapasztalattal Könyvelek egyéni vállalkozót, bt.-t és kft.-t ,Katás és EVA-s vállalkozásokat is. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés , Bérszámfejtés, Hatóságok előtti képviselet. Adóhatósági igazolások beszerzése. bevallások elkészítése , beküldése, statisztikai adatszolgáltatás. Beszámoló, mérleg készítés

 • Könyvelés

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt könyvelő iroda, pontosak és megbízhatók. Ez mellett még kedvesek is és finom a kávéjuk.

Boglárka
2 éve

Több mint 10 éve dolgozok a számviteli és pénzügyi szolgáltatások piacán. A Pannon Egyetemen szereztem diplomát pénzügyi és számviteli szakon, majd megszereztem a mérlegképes könyvelői végzettséget is. 2012 óta szerepelek a Nemzetgazdasági Minisztérium regisztrált mérlegképes könyvelői nyilvántartásában. 2019-ben megszereztem a könyvvizsgáló-asszisztensi képesítést, így még jobban ki tudom szolgálni ügyfeleim igényeit, valamint szélesebb látókörre és nagyobb szakmai tudásra tettem szert, amit a mindennapi munkám során kamatoztathatok. Ezen kívül évente többször is szakmai továbbképzéseken veszek részt, online előadásokat nézek meg, hogy naprakészen tudjam tartani a törvényi és egyéb jogszabályi ismereteimet. Miért engem válasszon? Miért lehet fontos egy megbízható könyvelő alkalmazása az Ön számára? Megfelelő információk nélkül nem érhető el a vállalati hatékonyság, ugyanis ha nem tudjuk, mely területek mennyi pénzt hoznak és visznek, akkor ismeretlen számunkra, hogy melyik üzletágakra, termékekre érdemes koncentrálni. Az Accuratus Könyvelés segít abban, hogy vállalkozása eredményesebben és költséghatékonyabban működjön úgy, hogy tájékoztatom a lehetőségekről, naprakész információkkal látom el, felhívom a figyelmét az esetleges kockázatokra és veszélyekre. Mint tudjuk, nem egyszerű eligazodni a folyamatosan változó adójogszabályok útvesztőiben, azonban az én ügyfeleim számára ez nem akadály. Megszervezem a folyamatait, optimalizálom a költségeit, valamint figyelmeztetem a határidőkre. Mindezt úgy, hogy Ön közben időt takarít meg, ugyanis minden hivatalos ügyet elintézek. Célom, hogy ügyfeleim elégedettek legyenek és levegyem a vállukról a könyvvizsgálás, adóbevallás és egyéb feladatok terhét. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás, szabályzatok készítése, üzletviteli tanácsadás, hitel- és pályázati tanácsadás.

 • Könyvelés

  7000 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Mindig segítőkészek, kedvesek.

Sándor
2 éve

Az ANNUMERUS Consulting Kft. 2009-ben, egy több mint tíz éve meglévő könyvvizsgálói praxis új alapokra helyezésének igényével jött létre. Fő célja - küldetése - a könyvvizsgálati tevékenység megbízható és magas szintű biztosítása meglévő és új partnerei, megrendelői részére. A könyvvizsgálói feladatok mellett igazságügyi könyv- és adószakértői, valamint adótanácsadói felkéréseknek is folyamatosan eleget teszünk. Fontos célunknak tekintjük, hogy a bennünket könyvviteli feladataik ellátásával megbízó cégeknek minőségi szolgáltatást nyújtsunk. Különös gondot fordítunk azokra a magánszemélyekre akik adóbevallásuk elkészítésével bíznak meg bennünket. Mindezek mellett legfontosabbnak cégünk és partnerei között a bizalmi kapcsolat kialakítását és megtartását, a számunkra kötelező - csak törvények által feloldható - üzleti, gazdasági titkok maradéktalan megőrzését tartjuk. Cégünk elsősorban a kis- és középvállalkozások, költségvetési szervek és intézmények, valamint ügyvédi és könyvelő irodák körében keresett és talált partnereket. Partnereink köre folyamatosan bővül, jelenleg mintegy félszáz céggel, non-profit szervezettel, alapítvánnyal és költségvetési rend szerinti gazdálkodó szervezettel állunk szerződéses kapcsolatban. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvvizsgálat- költségvetési rend szerint gazdálkodók részére is Adótanácsadás, cégértékelés, cégek átvilágítása Igazságügyi szakértés (könyvszakértés, adó- és járulék szakértés) Teljes körű könyvviteli szolgáltatások társaságok, alapítványok, egyesületek, társasházak részére

 • Könyvelés

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Precíz, hozzáértő, ügyfélközpontú csapat!

Károly
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő könyvelés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor összeszerelés: milyen árak vannak Salgótarjánban?

Salgótarjánban a bútor összeszerelés átlagára 2800 - 5300 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan választhatunk Salgótarjánban?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Salgótarjánban?

Jelenleg 14 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost hívnod akkor, ha erre van szükséged: bútor összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy bútorasztalos?

Egy megbízható bútorasztalos részletes árajánlatot ad, elérhető és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha bútorasztalost hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas