Adótervezés: erre van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 14 adótanácsadó közül! Korrekt adótervezés árak: 21600-40500 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban környékén dolgozó szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 adótanácsadó most online

Lilla N.

Lilla N.

Tudok segíteni.

Vivien B.

Vivien B.

Közeli megoldás.

Zsuzsanna B.

Zsuzsanna B.

Érdekel.

Mennyibe kerül az adótervezés Salgótarjánban?

21600 - 40500 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Könyvelő cégemet 1999-ben alapítottam, alkalmazott nélkül, egyedül dolgozom, melynek előnye a személyes kapcsolattartás, a közvetlen és a jó partneri viszonyom az ügyfeleimmel. A saját irodámban, saját eszközeimmel, bér és könyvelő programokkal rendelkezem, de nem jelent problémát az ügyfelek székhelyén, vagy telephelyén történő felkeresése, vagy a távmunka sem. Könyvelést, bérszámfejtést, bevallások és beszámoló készítést vállalok, az ügyfeleket a NAV-nál képviselem. Munkavégzésben, ügyfél fogadásban rugalmas vagyok. Felelősségbiztosítással rendelkezem.

 • Adótervezés

  5600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Fantasztikus, hozzáértő és jó hangulatú csapat, társaság. Csak ajánlani tudom.

Cégek, egyéni vállalkozók teljes körű könyvelése 20 év szakmai tapasztalattal.

 • Adótervezés

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Szakmailag kifogástalan, korrekt, pontos, megbízható, emberi! Mindez felsőfokon

Jessie
2 éve

Cégünk nem csak könyveléssel és tanácsadással foglalkozik, ügyvitelszervezésben is segítséget nyújt digitális megoldásaival. SZOLGÁLTATÁSOK: könyvelés adótanácsadás üzleti terv készítés vezetői információs igény felmérése, kiszolgálása ügyvitelszervezés

 • Adótervezés

  6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Egy kezdő vállalkozó számára elengedhetetlen, hogy megfelelő támogatást kapjon könyvelési kérdések és weboldal készítés kapcsán. Edina és Misi profi segítséget nyújtott nekem az indulásban és a fenntartásban is, amiért nagyon hálás vagyok. Bátran ajánlom őket minden vállalkozónak.

Sándor
2 éve
Kornélia
Kornélia 3109 Salgótarján Online

Vállalkozások teljes körű számviteli elszámolása.

 • Adótervezés

  8000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megbízhatatlan cég, ügyfeleik vagyunk, eltűnnek, szétszórtak, hazudnak össze-vissza. Fogyasztóvédelemnél jelentettük őket!

Ádám Ildikónak hívnak, Vállalkozói közgazdász, mérlegképes könyvelő, Adótanácsadó szakképesítéssel rendelkezem. Irodánk maximális szakmai segítséget tud nyújtani a hozzánk fordulók részére. A folyamatos szakmai továbbképzések révén, naprakész információkkal tudjuk ellátni a gazdasági szférában tevékenykedőket, vagy akár magánszemélyeket, akik vállalkozás indításán gondolkodnak. Legyen az egyéni vagy társas vállalkozás, a tervezéstől az elindulásig, a segítségére leszünk. Irodánk teljes hatósági képviseletet, valamint az elvégzett munka után garanciát vállal. Már több éve működő iroda vagyunk, szinte minden területen rendelkezünk szakmai tapasztalattal. SZOLGÁLTATÁSOK: Adótanácsadás, Könyvelés, Bérszámfejtés, NAV-, TB-képviselet, Önkormányzati ügyintézés, Bevallások készítése.

 • Adótervezés

  7500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Olyan könyvelőt keres, - aki érthetően beszél? - akitől nyugodtan lehet kérdezni? - aki felelősséget vállal a munkájára? - aki proaktívan segíti cége hatékony és optimális működését? Jó helyen jár! Mi ilyenek vagyunk!

Fanni
2 éve

Könyvelés, bérszámfejtés, tanácsadás vállalkozások részére Budapesten a 11. kerületben. Magánszemélyek részére Online SZJA bevallás. Hogyan támogatjuk vállalkozását? Az iroda tulajdonosaiként aktívan részt veszünk a napi munkákban, így képben vagyunk az aktuális témákat és teendőket illetően. A könyvelés nagy felelősséggel jár. Ügyfeleink bizalmát megbecsülve, munkánk minőségét felelősségbiztosítással garantáljuk. Magasan kvalifikált szakembereink több éves gyakorlattal, tapasztalattal és kellő rutinnal rendelkeznek. 3 ok, amiért megéri ügyfelünknek lenni: 1. A ránk bízott feladatokat maximális pontossággal és alapossággal végezzük. 2. Tapasztalt szakembereink tudása naprakész, így minden felmerülő problémát kezelni tudnak, kérdései nem maradnak megválaszolatlanul. 3. A törvényi előírásokat figyelembe véve folyamatos, friss tájékoztatást adunk a jogszabályok és az adó változásairól.

 • Adótervezés

  7900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Professionel Kollegen für Firmen

Csilla
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó adótervezés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szekrény készítés: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a szekrény készítés átlagos díja 53000 - 99300 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - mi alapján választhatunk Salgótarjánban?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek asztalost Salgótarjánban?

Jelenleg 15 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZEKRÉNY KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetünk asztalost?

Megéri egy Qjob-on regisztrált asztalost keresned amennyiben a következőre van szükséged: szekrény készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi asztalos segítségét?

Egy profi asztalos a szekrény készítés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: asztalos?

Ha egy megfelelő asztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A szekrény készítés és a hasonló munkák legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas