Adótanácsadás szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 17 adótanácsadó közül! Korrekt adótanácsadás árak: 5300-9900 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Salgótarjánban közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 adótanácsadó most online

Norbert B.

Norbert B.

Kedvezményt adok

Viktor P.

Viktor P.

Tapasztalt vagyok

Mihály L.

Mihály L.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az adótanácsadás Salgótarjánban?

5300 - 9900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Saját vállalkozásomban, Aramis Saldo Kft., széleskörű szakmai tudással és tapasztalattal, egyéni- és társas vállalkozások részére nyújtok adózási, számviteli, bérszámfejtési szolgáltatásokat. Ügyvédi kapcsolatnak köszönhetően megbízható jogi háttérrel is rendelkezem. Az ország egész területéről tudok fogadni ügyfeleket, távkönyvelést is keretében. Nálunk nem kell bajlódni a havi könyvelési anyag leadásával, havi egy alkalommal listát küldünk a társaságra kiállított, vagy a társaság által kiállított számlákról. (Belföldi adóalanyok felé) Rendszereink segítségével naprakészen, bármikor, bárhonnan megtekintheti a mérleg és eredménykimutatását, valamint aktuális bank és pénztár egyenlegeket. Magyar Könyvelők Országos Egyesületének, valamint a Minősített Könyvelők Egyesületének tagja vagyok. Regisztrált mérlegképes könyvelő, Bér- és TB ügyintézői emelt szintű szakképesítést, Adótanácsadói képesítést is megszereztem, így komplex tudásanyaggal állok ügyfeleim részére. SZOLGÁLTATÁSOK: Adótanácsadás Egyszeres és kettős könyvvitel vezetése, munkaszámos összesítés Devizás (EUR) könnyvezetés Mérleg és eredmény-kimutatás készítése Tárgyi eszköz nyilvántartás, értékcsökkenés elszámolás könyvelés Áfa bevallás, és Áfa analitika vezetés KSH, MNB adatszolgáltatások elké NAV, OEP és Önkormányzatok előtti képviselet. Számviteli politika és egyéb szabályzatok elkészítése Bérszámfejtés kis létszámú illetve nagyobb alkalmazotti létszámú, több munkarendben dolgozók bérszámfejtését beleértve. Távkönyvelést is vállalok, s nem okoz gondot, hogy megegyezés alapján a bizonylatokat elhozzam a vállalkozástól.

 • Adótanácsadás

  5900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Már egy hete kiadttuk az adatainkat adóbevalláshoz ma jött az e-mail hogy nem tudják megcsinálni" mert ez meg az.....

László
2 éve

25 éves könyvelői tapasztalatom van, alapos, pontos vagyok, az ügyfeleimmel a kapcsolatom kifejezetten jónak mondható! Naprakész adózási és számviteli ismeretekkel rendelkezem. Mindig minden változásról, ami az Ön vállalkozását érinti, időben és pontosan adok tájékoztatást, így nem kell attól tartani, hogy valamilyen információról esetleg lemarad. Számomra fontos a személyes kapcsolattartás, ezért igyekszem rugalmasan alkalmazkodni a vállalkozók időbeosztásához. Vállalom cégek, egyéni vállalkozások teljes körű könyvelését. További szolgáltatások: Bérszámfejtés, alkalmi munkavállalókkal kapcsolatos ügyintézés, hatóságok előtti képviselet, adatszolgáltatás.

 • Adótanácsadás

  7300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Sokat vásárolok itt, kedves hozzáértő kiszolgálás és mérsékelt árak. És tudnak A/3 méretben nyomtatni és fénymásolni is.

Tibor
2 éve

Teljes körű könyvvitel a legkorszerűbb technológiával, digitális adatkezelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, üzleti tanácsadás. SZOLGÁLTATÁSOK: KKV-k könyvelése, német/angol nyelvű riportok és főkönyvi kivonat, mérleg

 • Adótanácsadás

  7200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Mihály
2 éve

Köszönöm szépen, hogy elolvassa bemutatkozásomat. Tudom, hogy a vállalkozás vezetőjének egyik legnehezebb feladata megfelelő könyvelőt találnia vállalkozásának könyvelésére. Főleg úgy megbízni valakit cégének, vállalkozásának könyvelésével, hogy nem ismeri leendő könyvelőjét. Kérem olyan cégek, egyéni vállalkozók keressenek meg akik komolyan veszik az adminisztrációt és megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy rendben legyen adminisztrációs hátterük. A könyvelés és ellenőrzés, tanácsadás, figyelemfelhívás az én feladatom. Lehetőséget teremtek arra, hogy személyes találkozásunk után amennyiben szükségesnek találja, jelenlegi ügyfeleimtől referenciát kérjen, hogy lehetősége legyen megismerni munkámat. Kérem nézze meg weblapomon található tájékoztató jellegű ajánlatomat cégének, vállalkozásának könyvelésére és olvassa el a híreket, ahol igyekszem naprakész információval, figyelemfelkeltéssel szolgálni az adózás területén. Több mint 25 éves szakmai gyakorlattal rendelkezem dolgoztam könyvelőirodában és Magyarország legnagyobb cégei közé tartozó adózónál, ahol jelenleg is könyvelési, adóbevallási feladatokat látok el. Végzettségeim: közgazdász, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő. Ügyfélkapus és PM regisztrációval rendelkezem. Minőségi Könyvelők Klubja Egyesület tagja vagyok.

 • Adótanácsadás

  7300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesek, hozzáertőek és segítőkészek.

Zoltán
2 éve

Regisztrált mérlegképes könyvelő: Printz Anikó 2004 óta könyvelek. Pályakezdőként könyvelőirodában kezdtem, volt olyan iroda, ahol könyvvizsgálói asszisztensként is részt vehettem a munkálatokban, így egy elég széles körű rálátásom lett a gazdasági társaságok könyvelésére. Később különböző kereskedelmi cégeknél dolgoztam főkönyvelőként, közben megalapítottuk családi vállalkozásunkat (2009), ahol kft.-k, bt.-k, egyéni vállalkozók könyvelését, visszamenőleges könyvelését, alapítással kapcsolatos bejelentési teendők, egyszerűsített felszámolását és bérszámfejtését vállaljuk. - Hatóságok előtti képviseletet. Magányszemélyek adóbevallását is.

 • Adótanácsadás

  7700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Ok.

István
2 éve

1995-ben mérlegképes képesítést szereztem, majd elindítottam a saját vállalkozásom, melyben mai napig dolgozom és végzem különböző cégek, vállalkozások teljes körű könyvelését. Folyamatosan képzem magam. Bármilyen összetett kérdéssel fordulhat hozzám – ha esetleg nem tudnék azonnal válaszolni, garantálom, hogy az Ön számára legjobb választ keresem meg, és a legrövidebb időn belül visszahívom a személyre szabott megoldással! Ajánlatért kérem, keressen az alábbi elérhetőségen: email: arkisz12@gmail.com SZOLGÁLTATÁSOK: Egyéni és társas vállalkozások részére: - könyvelés - bérszámfejtés - adó-, TB- ügyintézés - könyvvizsgálat - egyéni vállalkozás indítása A vállalkozás számlaforgalmához / alkalmazotti létszámához igazodó, korrekt áron!

 • Adótanácsadás

  6100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Szakmailag precízek, ügyfelekkel kedvesek, mindent érthetően elmagyaráznak, nagyon jó könyvelők, csak ajánlani tudom!

Edina
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó adótanácsadás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szobabútor készítés: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a szobabútor készítés átlagára 6400 - 12000 Ft/óra. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valódi véleményeket?

Salgótarjánban a szobabútor készítés szolgáltatáshoz már 21 véleményt kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok asztalost Salgótarjánban?

Ebben a pillanatban 16 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZOBABÚTOR KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy asztalos?

Egy asztalos a következő munkával kereshető meg: szobabútor készítés vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy asztalos?

A jó asztalos részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha asztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas