Egyéni vállalkozás szüneteltetés: erre van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 17 adótanácsadó közül! Korrekt egyéni vállalkozás szüneteltetés árak — 6500-12200 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Salgótarjánban környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

3 adótanácsadó most online

András R.

András R.

Tudok segíteni.

Zoltán V.

Zoltán V.

Közeli megoldás.

János C.

János C.

Érdekel.

Mennyibe kerül az egyéni vállalkozás szüneteltetés Salgótarjánban?

6500 - 12200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Saját vállalkozásomban, Aramis Saldo Kft., széleskörű szakmai tudással és tapasztalattal, egyéni- és társas vállalkozások részére nyújtok adózási, számviteli, bérszámfejtési szolgáltatásokat. Ügyvédi kapcsolatnak köszönhetően megbízható jogi háttérrel is rendelkezem. Az ország egész területéről tudok fogadni ügyfeleket, távkönyvelést is keretében. Nálunk nem kell bajlódni a havi könyvelési anyag leadásával, havi egy alkalommal listát küldünk a társaságra kiállított, vagy a társaság által kiállított számlákról. (Belföldi adóalanyok felé) Rendszereink segítségével naprakészen, bármikor, bárhonnan megtekintheti a mérleg és eredménykimutatását, valamint aktuális bank és pénztár egyenlegeket. Magyar Könyvelők Országos Egyesületének, valamint a Minősített Könyvelők Egyesületének tagja vagyok. Regisztrált mérlegképes könyvelő, Bér- és TB ügyintézői emelt szintű szakképesítést, Adótanácsadói képesítést is megszereztem, így komplex tudásanyaggal állok ügyfeleim részére. SZOLGÁLTATÁSOK: Adótanácsadás Egyszeres és kettős könyvvitel vezetése, munkaszámos összesítés Devizás (EUR) könnyvezetés Mérleg és eredmény-kimutatás készítése Tárgyi eszköz nyilvántartás, értékcsökkenés elszámolás könyvelés Áfa bevallás, és Áfa analitika vezetés KSH, MNB adatszolgáltatások elké NAV, OEP és Önkormányzatok előtti képviselet. Számviteli politika és egyéb szabályzatok elkészítése Bérszámfejtés kis létszámú illetve nagyobb alkalmazotti létszámú, több munkarendben dolgozók bérszámfejtését beleértve. Távkönyvelést is vállalok, s nem okoz gondot, hogy megegyezés alapján a bizonylatokat elhozzam a vállalkozástól.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  5900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Már egy hete kiadttuk az adatainkat adóbevalláshoz ma jött az e-mail hogy nem tudják megcsinálni" mert ez meg az.....

László
2 éve

25 éves könyvelői tapasztalatom van, alapos, pontos vagyok, az ügyfeleimmel a kapcsolatom kifejezetten jónak mondható! Naprakész adózási és számviteli ismeretekkel rendelkezem. Mindig minden változásról, ami az Ön vállalkozását érinti, időben és pontosan adok tájékoztatást, így nem kell attól tartani, hogy valamilyen információról esetleg lemarad. Számomra fontos a személyes kapcsolattartás, ezért igyekszem rugalmasan alkalmazkodni a vállalkozók időbeosztásához. Vállalom cégek, egyéni vállalkozások teljes körű könyvelését. További szolgáltatások: Bérszámfejtés, alkalmi munkavállalókkal kapcsolatos ügyintézés, hatóságok előtti képviselet, adatszolgáltatás.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  7300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Sokat vásárolok itt, kedves hozzáértő kiszolgálás és mérsékelt árak. És tudnak A/3 méretben nyomtatni és fénymásolni is.

Tibor
2 éve

Teljes körű könyvvitel a legkorszerűbb technológiával, digitális adatkezelés, bérszámfejtés, adótanácsadás, üzleti tanácsadás. SZOLGÁLTATÁSOK: KKV-k könyvelése, német/angol nyelvű riportok és főkönyvi kivonat, mérleg

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  7200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Mihály
2 éve

Köszönöm szépen, hogy elolvassa bemutatkozásomat. Tudom, hogy a vállalkozás vezetőjének egyik legnehezebb feladata megfelelő könyvelőt találnia vállalkozásának könyvelésére. Főleg úgy megbízni valakit cégének, vállalkozásának könyvelésével, hogy nem ismeri leendő könyvelőjét. Kérem olyan cégek, egyéni vállalkozók keressenek meg akik komolyan veszik az adminisztrációt és megtesznek minden tőlük telhetőt, hogy rendben legyen adminisztrációs hátterük. A könyvelés és ellenőrzés, tanácsadás, figyelemfelhívás az én feladatom. Lehetőséget teremtek arra, hogy személyes találkozásunk után amennyiben szükségesnek találja, jelenlegi ügyfeleimtől referenciát kérjen, hogy lehetősége legyen megismerni munkámat. Kérem nézze meg weblapomon található tájékoztató jellegű ajánlatomat cégének, vállalkozásának könyvelésére és olvassa el a híreket, ahol igyekszem naprakész információval, figyelemfelkeltéssel szolgálni az adózás területén. Több mint 25 éves szakmai gyakorlattal rendelkezem dolgoztam könyvelőirodában és Magyarország legnagyobb cégei közé tartozó adózónál, ahol jelenleg is könyvelési, adóbevallási feladatokat látok el. Végzettségeim: közgazdász, adótanácsadó, mérlegképes könyvelő. Ügyfélkapus és PM regisztrációval rendelkezem. Minőségi Könyvelők Klubja Egyesület tagja vagyok.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  7300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Kedvesek, hozzáertőek és segítőkészek.

Zoltán
2 éve

Regisztrált mérlegképes könyvelő: Printz Anikó 2004 óta könyvelek. Pályakezdőként könyvelőirodában kezdtem, volt olyan iroda, ahol könyvvizsgálói asszisztensként is részt vehettem a munkálatokban, így egy elég széles körű rálátásom lett a gazdasági társaságok könyvelésére. Később különböző kereskedelmi cégeknél dolgoztam főkönyvelőként, közben megalapítottuk családi vállalkozásunkat (2009), ahol kft.-k, bt.-k, egyéni vállalkozók könyvelését, visszamenőleges könyvelését, alapítással kapcsolatos bejelentési teendők, egyszerűsített felszámolását és bérszámfejtését vállaljuk. - Hatóságok előtti képviseletet. Magányszemélyek adóbevallását is.

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  7700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Ok.

István
2 éve

1995-ben mérlegképes képesítést szereztem, majd elindítottam a saját vállalkozásom, melyben mai napig dolgozom és végzem különböző cégek, vállalkozások teljes körű könyvelését. Folyamatosan képzem magam. Bármilyen összetett kérdéssel fordulhat hozzám – ha esetleg nem tudnék azonnal válaszolni, garantálom, hogy az Ön számára legjobb választ keresem meg, és a legrövidebb időn belül visszahívom a személyre szabott megoldással! Ajánlatért kérem, keressen az alábbi elérhetőségen: email: arkisz12@gmail.com SZOLGÁLTATÁSOK: Egyéni és társas vállalkozások részére: - könyvelés - bérszámfejtés - adó-, TB- ügyintézés - könyvvizsgálat - egyéni vállalkozás indítása A vállalkozás számlaforgalmához / alkalmazotti létszámához igazodó, korrekt áron!

 • Egyéni vállalkozás szüneteltetés

  6100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Szakmailag precízek, ügyfelekkel kedvesek, mindent érthetően elmagyaráznak, nagyon jó könyvelők, csak ajánlani tudom!

Edina
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó egyéni vállalkozás szüneteltetés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA konyha összeszerelés: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban az ikea konyha összeszerelés átlagos díja 4200 - 7800 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan választhatunk Salgótarjánban?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Salgótarjánban?

Jelenleg 15 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KONYHA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő feladattal bízható meg bátran: ikea konyha összeszerelés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos az ikea konyha összeszerelés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: ikea konyha összeszerelés?

Az IKEA konyha összeszerelés és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas