Nébih bevallás szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 14 adótanácsadó közül! Korrekt nébih bevallás árak: 4900-9200 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Salgótarjánban közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 adótanácsadó most online

Zoltán I.

Zoltán I.

Kedvezményt adok

Ferenc S.

Ferenc S.

Tapasztalt vagyok

Mária B.

Mária B.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a nébih bevallás Salgótarjánban?

4900 - 9200 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Aniko84
Aniko84 3109 Salgótarján Online

Árnics Ildikó vagyok. A könyvelési szolgáltatásomat regisztrált mérlegképes könyvelőként több éves tapasztalattal, ügyfél-központúan, tisztességes munkával nyújtom. Az évek alatt többféle profilú és vállalkozási formájú cégek teljes körű könyvelésében, bérszámfejtésében szereztem tapasztalatot. Vállalom kft., bt., egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését! Várom leendő ügyfeleim szíves megkeresését! SZOLGÁLTATÁSOK: - könyvelés - bevallások, beszámolók elkészítése - bérszámfejtés - adatszolgáltatás (KSH, bank stb...) - évközi mérleg igény szerint

 • Nébih bevallás

  7500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Még a jót is tudják fokozni! Most írtam e-mailt és már válaszoltak is.Szerintem az enyém még oda sem ért!

Johanna
2 éve

1985 óta dolgozom a szakmában revizorként, főkönyvelőként, majd 2005 óta saját könyvelő irodát vezetve. Ügyfeleim között megtalálhatóak kft.-k, bt.-k, egyéni vállalkozások, alapítványok a gazdasági, sport és civil szféra számos területéről. SZOLGÁLTATÁSOK: 30 év, revizorként, főkönyvelőként és könyvelőiroda vezetőként

 • Nébih bevallás

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Lelkiismeretes, megbízható iroda. Csak ajánlani tudom!

Andor
2 éve

Almási Klára vagyok, 1995-ben váltottam ki a vállalkozói igazolványomat. Végzettségem képesített könyvelő. Budapesten a XIX. kerületben van az irodám. 2014-től 2019. júniusáig könyvelő irodában kontíroztam, rögzítettem a bizonylatokat a programba és küldtem be a bevallásokat az Ügyfélkapun keresztül. A munkaidőm délelőtt 11 órától este 18 óráig tartott. Ezt a továbbiakban már nem tudtam vállalni. Most a saját irodámban dolgozom és CSAK EGYÉNI VÁLLALKOZÓKNAK KÖNYVELEK. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés, tanácsadás, NAV-, TB képviselet, IPA bevallás, kamarai regisztráció, NÉBIH bevallások felelősség biztosítással.

 • Nébih bevallás

  5900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Közel fél éves együttműködésünk alatt eddig semmi probléma nem volt. Szinte azonnali válaszidő, minden kérdésre a halandók számára is felfoghatóan, korrekten válaszolnak, profi módon. Csak ajánlani tudom. +++

Richárd
2 éve

Üdvözlöm ! Kovács Katalin vagyok 2008 óta foglalkozom könyveléssel. Mérlegképes könyvelői képesítésem, bérszámfejtési képzettségem és közgazdasági diplomám van. Jelenleg adó tanácsadói képesítés megszerzésén dolgozom. 10 éves tapasztalattal Könyvelek egyéni vállalkozót, bt.-t és kft.-t ,Katás és EVA-s vállalkozásokat is. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés , Bérszámfejtés, Hatóságok előtti képviselet. Adóhatósági igazolások beszerzése. bevallások elkészítése , beküldése, statisztikai adatszolgáltatás. Beszámoló, mérleg készítés

 • Nébih bevallás

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt könyvelő iroda, pontosak és megbízhatók. Ez mellett még kedvesek is és finom a kávéjuk.

Boglárka
2 éve

Több mint 10 éve dolgozok a számviteli és pénzügyi szolgáltatások piacán. A Pannon Egyetemen szereztem diplomát pénzügyi és számviteli szakon, majd megszereztem a mérlegképes könyvelői végzettséget is. 2012 óta szerepelek a Nemzetgazdasági Minisztérium regisztrált mérlegképes könyvelői nyilvántartásában. 2019-ben megszereztem a könyvvizsgáló-asszisztensi képesítést, így még jobban ki tudom szolgálni ügyfeleim igényeit, valamint szélesebb látókörre és nagyobb szakmai tudásra tettem szert, amit a mindennapi munkám során kamatoztathatok. Ezen kívül évente többször is szakmai továbbképzéseken veszek részt, online előadásokat nézek meg, hogy naprakészen tudjam tartani a törvényi és egyéb jogszabályi ismereteimet. Miért engem válasszon? Miért lehet fontos egy megbízható könyvelő alkalmazása az Ön számára? Megfelelő információk nélkül nem érhető el a vállalati hatékonyság, ugyanis ha nem tudjuk, mely területek mennyi pénzt hoznak és visznek, akkor ismeretlen számunkra, hogy melyik üzletágakra, termékekre érdemes koncentrálni. Az Accuratus Könyvelés segít abban, hogy vállalkozása eredményesebben és költséghatékonyabban működjön úgy, hogy tájékoztatom a lehetőségekről, naprakész információkkal látom el, felhívom a figyelmét az esetleges kockázatokra és veszélyekre. Mint tudjuk, nem egyszerű eligazodni a folyamatosan változó adójogszabályok útvesztőiben, azonban az én ügyfeleim számára ez nem akadály. Megszervezem a folyamatait, optimalizálom a költségeit, valamint figyelmeztetem a határidőkre. Mindezt úgy, hogy Ön közben időt takarít meg, ugyanis minden hivatalos ügyet elintézek. Célom, hogy ügyfeleim elégedettek legyenek és levegyem a vállukról a könyvvizsgálás, adóbevallás és egyéb feladatok terhét. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás, szabályzatok készítése, üzletviteli tanácsadás, hitel- és pályázati tanácsadás.

 • Nébih bevallás

  7000 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Mindig segítőkészek, kedvesek.

Sándor
2 éve

Az ANNUMERUS Consulting Kft. 2009-ben, egy több mint tíz éve meglévő könyvvizsgálói praxis új alapokra helyezésének igényével jött létre. Fő célja - küldetése - a könyvvizsgálati tevékenység megbízható és magas szintű biztosítása meglévő és új partnerei, megrendelői részére. A könyvvizsgálói feladatok mellett igazságügyi könyv- és adószakértői, valamint adótanácsadói felkéréseknek is folyamatosan eleget teszünk. Fontos célunknak tekintjük, hogy a bennünket könyvviteli feladataik ellátásával megbízó cégeknek minőségi szolgáltatást nyújtsunk. Különös gondot fordítunk azokra a magánszemélyekre akik adóbevallásuk elkészítésével bíznak meg bennünket. Mindezek mellett legfontosabbnak cégünk és partnerei között a bizalmi kapcsolat kialakítását és megtartását, a számunkra kötelező - csak törvények által feloldható - üzleti, gazdasági titkok maradéktalan megőrzését tartjuk. Cégünk elsősorban a kis- és középvállalkozások, költségvetési szervek és intézmények, valamint ügyvédi és könyvelő irodák körében keresett és talált partnereket. Partnereink köre folyamatosan bővül, jelenleg mintegy félszáz céggel, non-profit szervezettel, alapítvánnyal és költségvetési rend szerinti gazdálkodó szervezettel állunk szerződéses kapcsolatban. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvvizsgálat- költségvetési rend szerint gazdálkodók részére is Adótanácsadás, cégértékelés, cégek átvilágítása Igazságügyi szakértés (könyvszakértés, adó- és járulék szakértés) Teljes körű könyvviteli szolgáltatások társaságok, alapítványok, egyesületek, társasházak részére

 • Nébih bevallás

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Precíz, hozzáértő, ügyfélközpontú csapat!

Károly
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó nébih bevallás közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ikea konyha beépítés: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban az ikea konyha beépítés átlagos ára 6900 - 12900 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok megbízható véleményeket?

Salgótarjánban az ikea konyha beépítés szolgáltatáshoz már 18 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Salgótarjánban?

Most 14 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KONYHA BEÉPÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatunk bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost megbíznod amennyiben erre van szükséged: ikea konyha beépítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy jó bútorasztalos az ikea konyha beépítés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: ikea konyha beépítés?

Az Ikea konyha beépítés és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy bútorasztalost bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas