Adószámos magánszemély adózása: erre van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 17 adótanácsadó közül! Korrekt adószámos magánszemély adózása árak — 5100-9600 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Salgótarjánban környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 adótanácsadó most online

Timea Z.

Timea Z.

Kedvezményt adok

Zsófi H.

Zsófi H.

Tapasztalt vagyok

István K.

István K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az adószámos magánszemély adózása Salgótarjánban?

5100 - 9600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Az A&M AUDIT Könyvelő és Szolgáltató Kft. 2008. óta áll ügyfelei rendelkezésére A társaság székhelye (levelezési címe): 2890 Tata Gesztenye fasor 21. Iroda: 2890 Tata, Gesztenye fasor 21. Célkitűzésünk: partnereink színvonalas kiszolgálása, gazdálkodásuk eredményességének segítése és ezzel elégedettségük elérése a vállalkozások létrejöttétől a megszűnésig. Célunk elérésének eszközei: • Levesszük a gondot partnereink válláról adózási-, könyvelési-, mérlegbeszámolási kötelezettségük teljesítésével. • Szakértői gárdánkkal segítjük partnereinket eligazodni az adózási „káosz”-ban, a változások megismerésében. • Partnereink alkalmazottainak, tulajdonosainak jövedelmi helyzetét titkosan kezeljük • Képviseljük partnereinket az Adóhatósággal, Nyugdíj Igazgatósággal és az Önkormányzattal szemben ügyeik intézésében • Segítséget nyújtunk finansziális eszközök – hitelek, támogatások – megszerzésében. • Elemezzük partnereink tevékenysége gazdasági eredményességét. • Tanácsot adunk pénzügyi-, gazdálkodási helyzetük javítására. Tevékenységeink: • teljes körű adminisztráció • bérszámfejtés, bérelszámolás • könyvelés, könyvvezetés • adminisztrációs adatok feldolgozása • adószakértés, adóbevallások elkészítése, ellenőrzése, javítása • beszámolók, statisztikák, jelentések elkészítése • tanácsadás adó- járulék és pénzügyi területen • gazdasági elemzések készítése • pályázatok, hitelkérelmek összeállítása, ügyintézése, gondozása • pályázati lehetőségek figyelése, oktatása • reklámok, hírdetések terjesztése Partnereink igénye szerint a tevékenységek végzésének helye: • partnereink telephelyén, vagy • saját irodánkban a tevékenységekhez alkalmazott eszközök: • partnereink által rendelkezésre bocsátott eszközök és szoftverek, vagy • saját korszerű eszközeink és integrált szoftverünk a tevékenységek végzésének módja: • helyszíni adatfeldolgozás, vagy • távolsági adatfeldolgozás Referenciáink: Könyvelés, adózási feladatok, szakértések területén: • Max Magyar Műanyagfröccsöntő Kft., Tarján: 2000-től • Feedcon Kereskedelmi és Szolgáltató Kft, Budapest: 2002. -től • M+M Építőgép Kft, Tata: 2003-tól • Pannonagri Mezőgazdasági Termelő és Kereskedelmi Kft, Budapest: 2005. -től • Ideart Informatikai Bt, Vértesszőlős: 2003-tól • Sanoline Kft, Budapest: 2006-tól • Matti Kereskedelmi és Szolgáltató Kft, Budaőrs: 2009-től Legyen Ön is partnerünk, segítjük munkájukat. Antal Imréné Antal Imre ügyvezető , könyvvizsgáló pályázati szakértő SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, adószakértés, bérelszámolás, gazdasági elemzések, pályázat figyelés, beszámolók, adóbevallások készítése, ellenőrzése.

 • Adószámos magánszemély adózása

  6800 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon király a felület, pillanatok alatt találtam könyvelőt a KATA-s vállalkozásomhoz.

Tisztelt Érdeklődő! Ambrus Olga vagyok és 30 éve foglalkozom könyveléssel, 2003 óta, mint regisztrált mérlegképes könyvelő. A kettős könyvvitel tartozik a fő profilomba. Így szereztem mélyebb szakmai ismereteket a vendéglátás, építőipar, kereskedelem, orvosi,-ügyvédi,-művészi,-biztosítási tevékenység és a termelés területein. Ahány cég annyi különböző ismeret szükséges a könyvelési munka maximális teljesítéséhez. Minden vállalkozó legmagasabb nyereség elérésére törekszik és az én feladatom az kell legyen, hogy ebben -törvényes keretek és lehetőségek között- segítsem. Fontosnak tartom, hogy ügyfeleim mindig precíz, gondos könyvelési anyagot kapjanak vissza és tájékozottak legyenek a legújabb adóváltozásokkal kapcsolatban. Az ügyfél kérésére bármikor készítek főkönyvet, ami segít döntések meghozatalában. RLB 60 könyvelőprogramom alkalmas jó pár számlázó programból a bevétel számlák automatikus átvételére (pl: Programtech, számlázz.hu, Invoice) és a NAV renszerből szállítói számlák lekérdezésére. Amiért szívesen választanak engem az ügyfelek: 30 év szakmai tapasztalat és rutin Kölcsönös bizalom, amit ügyfeleim is megéreznek. Szolgáltatásom több, mint könyvelés, konzultáció és szakmai tanácsadás is egyben. Laikus számára is érthető nyelven beszélek, nem számviteli szakzsargonban. Kedves, családias légkörben könnyebb az egyeztetés. Folyamatos továbbképzésnek köszönhetően naprakész tudással rendelkezem.

 • Adószámos magánszemély adózása

  6000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Full profi csapat és szolgáltatás.

Evelin
2 éve

Több mint 15 éve végzek könyvelést. Regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok. Angolul, németül jól kommunikálok! Több ügyviteli rendszert is ismerek. Ilyenek például: SAP, Apolló, Cobra, Exact, Megastar, Kontír2000, RLB. SZOLGÁLTATÁSOK: teljes körű könyvelés bérszámfejtés számlázás éves zárás könyvelés utólag is!

 • Adószámos magánszemély adózása

  7200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Megbízható, precíz, naprakész vállalkozás!

Andrea
2 éve

Cégünk több éves szakmai múlttal rendelkező kollégákkal az alábbi szolgáltatásokat nyújtja: - KÖNYVELÉS: * vállaljuk egyéni vállalkozás könyvelését és teljes körű ügyintézését (kata, szja, átalány). * Foglalkozunk KATA-ról áttérés miatti konzultációval és ügyintézéssel. – BIZTOSÍTÁS: * 14 biztosító ajánlata egy helyen (Lakás-, Élet-, Felelősség-, Nyugdíj-, KKV-, Casco-, KGFB-, Utasbiztosítás) * vállaljuk meglévő szerződéseinek átnézését, változás bejelentést (pl. cím változás, kedvezményezett változás, biztosított változás, szerződő változás, stb.) aktualizálását. – HITEL: * több bank ajánlata nálunk (személyi kölcsön, lakáshitel, babaváró, otthon felújítási) * meglévő hitelének kiváltása, ha van kedvezőbb lehetőség Magánszemélyek részére: szja bevallás, magyarorszag.hu elektronikus ügyintézés (webes ügysegéd kezelés, ebev portál kezelés, e-papir ügyintézés, erkölcsi igénylés, otthon felújítási támogatás igénylése, tulajdoni lap lekérés stb). Elérhetőség: 06-70-575-0310; konyveles.abckft@gmail.com H-P: 9.00-17.00-ig SZOLGÁLTATÁSOK: - könyvelés - biztosítás - hitel - magánszemélyek részére elektronikus ügyintézés

 • Adószámos magánszemély adózása

  7100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Tudnak segíteni

Kelemen
2 éve

ÁLOM-SZÁM elsőként, a legmodernebb digitális számviteli és adózási megoldásokon alapuló, teljes körű bérszámfejtési, könyvelési szolgáltatásokat nyújt a vállalkozások részére, hogy teljes mértékbe élvezzék a legmodernebb digitális számviteli és adózási megoldások által biztosított előnyöket.

 • Adószámos magánszemély adózása

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Szakértelem, rugalmasság, pontosság. Közel 10 évnyi tökéletes partnerség, probléma nélkül.

Andrea
2 éve

1992-től dolgozom ebben a szakmában egyéni vállalkozóként. Mikro- és kisvállalkozásoknak ( egyéni vállalkozások, bt, kft.) könyvelek és végzem az ezzel járó minden egyéb faladatot. SZOLGÁLTATÁSOK: bérszámfejtés, alkalmazottak ki-bejelentése, járulékbevallások havonta, áfa bevallások gyakoriság szerint, záró bevallások, és mindezeket alátámasztó könyvelés. Az elmúlt években sok bértámogatási kérelmet adtam be, és intéztem minden adminisztrációs munkát a támogatottak nyomtatványainak havi nyomtatványainak kitöltésével, hitelesítésével, elküldésével az e-papír rendszeren keresztül. Az elektronikus folyamatok bővülése hozta magával a számlázó szoftverek használatát, összekapcsolását az nav online számla rendszerével. Ehhez tartozott az ügyfelek oktatása is. Gyakorlatilag könyvelői munka az utóbbi 3 év alatt kibővült, olyan mértékben, hogy azt a vállalkozók már nem tudták követni, és ezért jó pár feladatot át kellett vállalni tőlük. Modernizáltam a könyvelési folyamatokat is. (pl: kimenő számlák importálása számlázóból) és még ez a folyamat nem ért véget.

 • Adószámos magánszemély adózása

  6600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Korrekt, barátságos, szakmailag toppon és az iroda megközelítése is nagyon jó. Ja, és Krisztina mosolya ragyogó.

Vivien
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó adószámos magánszemély adózása közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Forgószék összeszerelés: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a forgószék összeszerelés átlagos díja 2200 - 4200 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valós véleményeket?

Salgótarjánban a forgószék összeszerelés szolgáltatáshoz már 20 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Salgótarjánban?

Jelenleg 15 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FORGÓSZÉK ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos a következő munkával kereshető meg: forgószék összeszerelés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos a forgószék összeszerelés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: forgószék összeszerelés?

A forgószék összeszerelés és összes részfeladata ide sorolható. Egy bútorasztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas