Ingatlan értékesítés szja: erre van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 15 adótanácsadó közül! Korrekt ingatlan értékesítés szja árak — 7900-14900 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Salgótarjánban környékén található szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 adótanácsadó most online

Erzsébet B.

Erzsébet B.

Tudok segíteni.

István Z.

István Z.

Közeli megoldás.

József H.

József H.

Érdekel.

Mennyibe kerül az ingatlan értékesítés szja Salgótarjánban?

7900 - 14900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Aniko84
Aniko84 3109 Salgótarján Online

Árnics Ildikó vagyok. A könyvelési szolgáltatásomat regisztrált mérlegképes könyvelőként több éves tapasztalattal, ügyfél-központúan, tisztességes munkával nyújtom. Az évek alatt többféle profilú és vállalkozási formájú cégek teljes körű könyvelésében, bérszámfejtésében szereztem tapasztalatot. Vállalom kft., bt., egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését! Várom leendő ügyfeleim szíves megkeresését! SZOLGÁLTATÁSOK: - könyvelés - bevallások, beszámolók elkészítése - bérszámfejtés - adatszolgáltatás (KSH, bank stb...) - évközi mérleg igény szerint

 • Ingatlan értékesítés szja

  7500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Még a jót is tudják fokozni! Most írtam e-mailt és már válaszoltak is.Szerintem az enyém még oda sem ért!

Johanna
2 éve

1985 óta dolgozom a szakmában revizorként, főkönyvelőként, majd 2005 óta saját könyvelő irodát vezetve. Ügyfeleim között megtalálhatóak kft.-k, bt.-k, egyéni vállalkozások, alapítványok a gazdasági, sport és civil szféra számos területéről. SZOLGÁLTATÁSOK: 30 év, revizorként, főkönyvelőként és könyvelőiroda vezetőként

 • Ingatlan értékesítés szja

  5000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Lelkiismeretes, megbízható iroda. Csak ajánlani tudom!

Andor
2 éve

Almási Klára vagyok, 1995-ben váltottam ki a vállalkozói igazolványomat. Végzettségem képesített könyvelő. Budapesten a XIX. kerületben van az irodám. 2014-től 2019. júniusáig könyvelő irodában kontíroztam, rögzítettem a bizonylatokat a programba és küldtem be a bevallásokat az Ügyfélkapun keresztül. A munkaidőm délelőtt 11 órától este 18 óráig tartott. Ezt a továbbiakban már nem tudtam vállalni. Most a saját irodámban dolgozom és CSAK EGYÉNI VÁLLALKOZÓKNAK KÖNYVELEK. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés, tanácsadás, NAV-, TB képviselet, IPA bevallás, kamarai regisztráció, NÉBIH bevallások felelősség biztosítással.

 • Ingatlan értékesítés szja

  5900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Közel fél éves együttműködésünk alatt eddig semmi probléma nem volt. Szinte azonnali válaszidő, minden kérdésre a halandók számára is felfoghatóan, korrekten válaszolnak, profi módon. Csak ajánlani tudom. +++

Richárd
2 éve

Üdvözlöm ! Kovács Katalin vagyok 2008 óta foglalkozom könyveléssel. Mérlegképes könyvelői képesítésem, bérszámfejtési képzettségem és közgazdasági diplomám van. Jelenleg adó tanácsadói képesítés megszerzésén dolgozom. 10 éves tapasztalattal Könyvelek egyéni vállalkozót, bt.-t és kft.-t ,Katás és EVA-s vállalkozásokat is. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés , Bérszámfejtés, Hatóságok előtti képviselet. Adóhatósági igazolások beszerzése. bevallások elkészítése , beküldése, statisztikai adatszolgáltatás. Beszámoló, mérleg készítés

 • Ingatlan értékesítés szja

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt könyvelő iroda, pontosak és megbízhatók. Ez mellett még kedvesek is és finom a kávéjuk.

Boglárka
2 éve

Több mint 10 éve dolgozok a számviteli és pénzügyi szolgáltatások piacán. A Pannon Egyetemen szereztem diplomát pénzügyi és számviteli szakon, majd megszereztem a mérlegképes könyvelői végzettséget is. 2012 óta szerepelek a Nemzetgazdasági Minisztérium regisztrált mérlegképes könyvelői nyilvántartásában. 2019-ben megszereztem a könyvvizsgáló-asszisztensi képesítést, így még jobban ki tudom szolgálni ügyfeleim igényeit, valamint szélesebb látókörre és nagyobb szakmai tudásra tettem szert, amit a mindennapi munkám során kamatoztathatok. Ezen kívül évente többször is szakmai továbbképzéseken veszek részt, online előadásokat nézek meg, hogy naprakészen tudjam tartani a törvényi és egyéb jogszabályi ismereteimet. Miért engem válasszon? Miért lehet fontos egy megbízható könyvelő alkalmazása az Ön számára? Megfelelő információk nélkül nem érhető el a vállalati hatékonyság, ugyanis ha nem tudjuk, mely területek mennyi pénzt hoznak és visznek, akkor ismeretlen számunkra, hogy melyik üzletágakra, termékekre érdemes koncentrálni. Az Accuratus Könyvelés segít abban, hogy vállalkozása eredményesebben és költséghatékonyabban működjön úgy, hogy tájékoztatom a lehetőségekről, naprakész információkkal látom el, felhívom a figyelmét az esetleges kockázatokra és veszélyekre. Mint tudjuk, nem egyszerű eligazodni a folyamatosan változó adójogszabályok útvesztőiben, azonban az én ügyfeleim számára ez nem akadály. Megszervezem a folyamatait, optimalizálom a költségeit, valamint figyelmeztetem a határidőkre. Mindezt úgy, hogy Ön közben időt takarít meg, ugyanis minden hivatalos ügyet elintézek. Célom, hogy ügyfeleim elégedettek legyenek és levegyem a vállukról a könyvvizsgálás, adóbevallás és egyéb feladatok terhét. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés, cégalapítás, szabályzatok készítése, üzletviteli tanácsadás, hitel- és pályázati tanácsadás.

 • Ingatlan értékesítés szja

  7000 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Mindig segítőkészek, kedvesek.

Sándor
2 éve

Az ANNUMERUS Consulting Kft. 2009-ben, egy több mint tíz éve meglévő könyvvizsgálói praxis új alapokra helyezésének igényével jött létre. Fő célja - küldetése - a könyvvizsgálati tevékenység megbízható és magas szintű biztosítása meglévő és új partnerei, megrendelői részére. A könyvvizsgálói feladatok mellett igazságügyi könyv- és adószakértői, valamint adótanácsadói felkéréseknek is folyamatosan eleget teszünk. Fontos célunknak tekintjük, hogy a bennünket könyvviteli feladataik ellátásával megbízó cégeknek minőségi szolgáltatást nyújtsunk. Különös gondot fordítunk azokra a magánszemélyekre akik adóbevallásuk elkészítésével bíznak meg bennünket. Mindezek mellett legfontosabbnak cégünk és partnerei között a bizalmi kapcsolat kialakítását és megtartását, a számunkra kötelező - csak törvények által feloldható - üzleti, gazdasági titkok maradéktalan megőrzését tartjuk. Cégünk elsősorban a kis- és középvállalkozások, költségvetési szervek és intézmények, valamint ügyvédi és könyvelő irodák körében keresett és talált partnereket. Partnereink köre folyamatosan bővül, jelenleg mintegy félszáz céggel, non-profit szervezettel, alapítvánnyal és költségvetési rend szerinti gazdálkodó szervezettel állunk szerződéses kapcsolatban. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvvizsgálat- költségvetési rend szerint gazdálkodók részére is Adótanácsadás, cégértékelés, cégek átvilágítása Igazságügyi szakértés (könyvszakértés, adó- és járulék szakértés) Teljes körű könyvviteli szolgáltatások társaságok, alapítványok, egyesületek, társasházak részére

 • Ingatlan értékesítés szja

  5300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Precíz, hozzáértő, ügyfélközpontú csapat!

Károly
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó ingatlan értékesítés szja közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szekrény összeszerelés: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a szekrény összeszerelés átlagos díja 6400 - 12000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi véleményeket?

Salgótarjánban a szekrény összeszerelés szolgáltatáshoz már 20 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Salgótarjánban?

Most 15 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZEKRÉNY ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost keresned akkor, ha erre van szükséged: szekrény összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy megbízható bútorasztalos a szekrény összeszerelés mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas