Házvásárlás illeték: erre van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 16 adótanácsadó közül! Korrekt házvásárlás illeték árak: 8200-15500 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Salgótarjánban környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

2 adótanácsadó most online

Adrienn O.

Adrienn O.

Tudok segíteni.

Anna K.

Anna K.

Közeli megoldás.

Zoltán K.

Zoltán K.

Érdekel.

Mennyibe kerül a házvásárlás illeték Salgótarjánban?

8200 - 15500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Vállalkozásunk több éve foglalkozik egyéni vállalkozók, társaságok könyvelésével. Egyik profilunk a munkaügyi tanácsadás: mind munkavállalóknak és munkáltatóknak teljes körű jogi tanácsadással állunk rendelkezésére. Ehhez tartozik a bérszámfejtés, Tb ügyintézés, nyugdíjjal kapcsolatos ügyintézés. Egyéni vállalkozások létrehozása helyben az irodában. Teljes körű ügyintézéssel és tanácsadással. Kft.-k, Bt.-k alapítása jogi képviselettel. Célunk, hogy magas színvonalú komplett szolgáltatással segítsük ügyfeleinket üzleti sikereik eléréséhez. Irodánk Győrben a Mester u. 1. fsz. 102. szám alatt található. Könyvelési anyagért házhoz is megyünk. Saját web oldalunk van: www.munkaugygyor.hu

 • Házvásárlás illeték

  7200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon kedves és munkájában nagyon jó és igényes cég. Szeretek velük dolgozni. Köszönjük.

Csaba
2 éve

Tisztelt Érdeklődő! Vállalkozni szeretne, de tanácstalan? Nem tudja, kihez forduljon segítségért? Vagy elégedetlen jelenlegi könyvelőjével? Nincs, aki elkészítse adóbevallását? Ellenőrzést kapott, és bizonytalan? Ha ilyen és ehhez hasonló gondolatok gyötrik, megtalálta a megoldást! Forduljon hozzánk bizalommal! Minden adózási problémájára optimális megoldást keresünk! Minden könyveléssel kapcsolatos kérdésére választ adunk! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk cégeknek, egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek egyaránt. A bérszámfejtést, TB ügyintézést is ránk bízhatja. Átvállaljuk minden adminisztrációs terhét! Nyugodtan hátradőlhet karosszékében, mert mindezt teljes körű garanciával végezzük! Előzetes bejelentkezés: telefonon, vagy e-mailben lehetséges. Hívjon bennünket bátran! Az Öreghegyi Adógaléria Kft. csapata

 • Házvásárlás illeték

  5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Pontosak, precízek és gyorsan reagálnak, illetve nagy pozitívum, hogy az egyes határidőkre időben emlékeztetnek:)

Imre
2 éve

Regisztrált mérlegképes könyvelőként vállalom gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók és civil szervezetek könyvelését, bérszámfejtését. Felelősségbiztosítással rendelkezem. Irodám Balassagyarmaton található, de az online kapcsolattartás is megoldható.

 • Házvásárlás illeték

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Naprakész tudás, segítőkész munkatársak, gyors válaszok. Nagyon szeretek Velük dolgozni! :)

Edina
2 éve

20 éve végzem önálló vállalkozásban gazdasági társaságok, nonprofit szervezetek, egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, megfelelő szakmai végzettséggel, pénzügyminisztériumi regisztrációval.

 • Házvásárlás illeték

  7100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Remek könyvelő iroda, az itt dolgozó kisasszonyok kedvesek és készsegesek.

Sándor
2 éve

Irodánk 20 éve működik Budapest XV. kerületében, családias környezetben, jól megközelíthető helyen. Munkatársaink mérlegképes könyvelői képesítéssel és érvényes regisztrációval rendelkeznek. Az iroda könyvelői szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés Adóhatóságok előtti képviselet Adótanácsadás Könyvvizsgálói kapcsolat KSH jelentések elkészítése és küldése

 • Házvásárlás illeték

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Vanessza
2 éve

Egyéni és társas vállalkozások részére teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, igény szerint jelentések készítése, hatóságokkal kapcsolattartás és cégképviselet. SZOLGÁLTATÁSOK: Kereskedelmi, üzemeltetési, ügyvédi, közúti teherszállítási tevékenységet folytató vállalkozások

 • Házvásárlás illeték

  6800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Ismeretségünk lassan 30 évre vezethető vissza, nem tudtam Tőle olyat kérni, amiben nem segített volna. Mind emberileg, mind szakmailag csak magaslatokban tudok Róla beszélni. Szívből ajánlom Őt mindenkinek!!!

Alexandra
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó házvásárlás illeték közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor kárpitozás: mennyi az ára Salgótarjánban?

Salgótarjánban a bútor kárpitozás átlagos díja 2300 - 4400 Ft/tól. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Salgótarjánban?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorasztalost Salgótarjánban?

Jelenleg 15 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a feladattal bízható meg: bútor kárpitozás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos a bútor kárpitozás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas