Első házasok adókedvezmény: erre van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 17 adótanácsadó közül! Korrekt első házasok adókedvezmény árak — 4600-8600 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Salgótarjánban környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

3 adótanácsadó most online

András S.

András S.

Kedvezményt adok

Tibor O.

Tibor O.

Tapasztalt vagyok

Renáta K.

Renáta K.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az első házasok adókedvezmény Salgótarjánban?

4600 - 8600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Vállalkozásunk több éve foglalkozik egyéni vállalkozók, társaságok könyvelésével. Egyik profilunk a munkaügyi tanácsadás: mind munkavállalóknak és munkáltatóknak teljes körű jogi tanácsadással állunk rendelkezésére. Ehhez tartozik a bérszámfejtés, Tb ügyintézés, nyugdíjjal kapcsolatos ügyintézés. Egyéni vállalkozások létrehozása helyben az irodában. Teljes körű ügyintézéssel és tanácsadással. Kft.-k, Bt.-k alapítása jogi képviselettel. Célunk, hogy magas színvonalú komplett szolgáltatással segítsük ügyfeleinket üzleti sikereik eléréséhez. Irodánk Győrben a Mester u. 1. fsz. 102. szám alatt található. Könyvelési anyagért házhoz is megyünk. Saját web oldalunk van: www.munkaugygyor.hu

 • Első házasok adókedvezmény

  7200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon kedves és munkájában nagyon jó és igényes cég. Szeretek velük dolgozni. Köszönjük.

Csaba
2 éve

Tisztelt Érdeklődő! Vállalkozni szeretne, de tanácstalan? Nem tudja, kihez forduljon segítségért? Vagy elégedetlen jelenlegi könyvelőjével? Nincs, aki elkészítse adóbevallását? Ellenőrzést kapott, és bizonytalan? Ha ilyen és ehhez hasonló gondolatok gyötrik, megtalálta a megoldást! Forduljon hozzánk bizalommal! Minden adózási problémájára optimális megoldást keresünk! Minden könyveléssel kapcsolatos kérdésére választ adunk! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk cégeknek, egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek egyaránt. A bérszámfejtést, TB ügyintézést is ránk bízhatja. Átvállaljuk minden adminisztrációs terhét! Nyugodtan hátradőlhet karosszékében, mert mindezt teljes körű garanciával végezzük! Előzetes bejelentkezés: telefonon, vagy e-mailben lehetséges. Hívjon bennünket bátran! Az Öreghegyi Adógaléria Kft. csapata

 • Első házasok adókedvezmény

  5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Pontosak, precízek és gyorsan reagálnak, illetve nagy pozitívum, hogy az egyes határidőkre időben emlékeztetnek:)

Imre
2 éve

Regisztrált mérlegképes könyvelőként vállalom gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók és civil szervezetek könyvelését, bérszámfejtését. Felelősségbiztosítással rendelkezem. Irodám Balassagyarmaton található, de az online kapcsolattartás is megoldható.

 • Első házasok adókedvezmény

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Naprakész tudás, segítőkész munkatársak, gyors válaszok. Nagyon szeretek Velük dolgozni! :)

Edina
2 éve

20 éve végzem önálló vállalkozásban gazdasági társaságok, nonprofit szervezetek, egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, megfelelő szakmai végzettséggel, pénzügyminisztériumi regisztrációval.

 • Első házasok adókedvezmény

  7100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Remek könyvelő iroda, az itt dolgozó kisasszonyok kedvesek és készsegesek.

Sándor
2 éve

Irodánk 20 éve működik Budapest XV. kerületében, családias környezetben, jól megközelíthető helyen. Munkatársaink mérlegképes könyvelői képesítéssel és érvényes regisztrációval rendelkeznek. Az iroda könyvelői szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés Adóhatóságok előtti képviselet Adótanácsadás Könyvvizsgálói kapcsolat KSH jelentések elkészítése és küldése

 • Első házasok adókedvezmény

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Vanessza
2 éve

Egyéni és társas vállalkozások részére teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, igény szerint jelentések készítése, hatóságokkal kapcsolattartás és cégképviselet. SZOLGÁLTATÁSOK: Kereskedelmi, üzemeltetési, ügyvédi, közúti teherszállítási tevékenységet folytató vállalkozások

 • Első házasok adókedvezmény

  6800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Ismeretségünk lassan 30 évre vezethető vissza, nem tudtam Tőle olyat kérni, amiben nem segített volna. Mind emberileg, mind szakmailag csak magaslatokban tudok Róla beszélni. Szívből ajánlom Őt mindenkinek!!!

Alexandra
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó első házasok adókedvezmény közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

KIKA konyha összeszerelés: mennyi a munkadíj Salgótarjánban?

Salgótarjánban a kika konyha összeszerelés átlagos ára 2800 - 5300 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok hiteles véleményeket?

Salgótarjánban a kika konyha összeszerelés szolgáltatáshoz már 21 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Salgótarjánban?

Jelenleg 16 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KIKA KONYHA ÖSSZESZERELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatunk bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost hívnod amennyiben erre van szükséged: kika konyha összeszerelés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

A jó bútorasztalos pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ehhez: kika konyha összeszerelés?

A kika konyha összeszerelés és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy bútorasztalost nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas