Tevékenységi kör bővítés szolgáltatásra van szükséged Salgótarjánban és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 15 könyvelő közül! Korrekt tevékenységi kör bővítés árak — 25000-47000 Ft/alkalom. érelje fel a legjobb specialistákat Salgótarjánban! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Salgótarjánban környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

2 könyvelő most online

Zoltán S.

Zoltán S.

Tudok segíteni.

Mónika D.

Mónika D.

Közeli megoldás.

János H.

János H.

Érdekel.

Mennyibe kerül a tevékenységi kör bővítés Salgótarjánban?

25000 - 47000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Salgótarjánban!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Vállalkozásunk több éve foglalkozik egyéni vállalkozók, társaságok könyvelésével. Egyik profilunk a munkaügyi tanácsadás: mind munkavállalóknak és munkáltatóknak teljes körű jogi tanácsadással állunk rendelkezésére. Ehhez tartozik a bérszámfejtés, Tb ügyintézés, nyugdíjjal kapcsolatos ügyintézés. Egyéni vállalkozások létrehozása helyben az irodában. Teljes körű ügyintézéssel és tanácsadással. Kft.-k, Bt.-k alapítása jogi képviselettel. Célunk, hogy magas színvonalú komplett szolgáltatással segítsük ügyfeleinket üzleti sikereik eléréséhez. Irodánk Győrben a Mester u. 1. fsz. 102. szám alatt található. Könyvelési anyagért házhoz is megyünk. Saját web oldalunk van: www.munkaugygyor.hu

 • Tevékenységi kör bővítés

  7200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon kedves és munkájában nagyon jó és igényes cég. Szeretek velük dolgozni. Köszönjük.

Csaba
2 éve

Tisztelt Érdeklődő! Vállalkozni szeretne, de tanácstalan? Nem tudja, kihez forduljon segítségért? Vagy elégedetlen jelenlegi könyvelőjével? Nincs, aki elkészítse adóbevallását? Ellenőrzést kapott, és bizonytalan? Ha ilyen és ehhez hasonló gondolatok gyötrik, megtalálta a megoldást! Forduljon hozzánk bizalommal! Minden adózási problémájára optimális megoldást keresünk! Minden könyveléssel kapcsolatos kérdésére választ adunk! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk cégeknek, egyéni vállalkozóknak és magánszemélyeknek egyaránt. A bérszámfejtést, TB ügyintézést is ránk bízhatja. Átvállaljuk minden adminisztrációs terhét! Nyugodtan hátradőlhet karosszékében, mert mindezt teljes körű garanciával végezzük! Előzetes bejelentkezés: telefonon, vagy e-mailben lehetséges. Hívjon bennünket bátran! Az Öreghegyi Adógaléria Kft. csapata

 • Tevékenységi kör bővítés

  5800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Pontosak, precízek és gyorsan reagálnak, illetve nagy pozitívum, hogy az egyes határidőkre időben emlékeztetnek:)

Imre
2 éve

Regisztrált mérlegképes könyvelőként vállalom gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók és civil szervezetek könyvelését, bérszámfejtését. Felelősségbiztosítással rendelkezem. Irodám Balassagyarmaton található, de az online kapcsolattartás is megoldható.

 • Tevékenységi kör bővítés

  6500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Naprakész tudás, segítőkész munkatársak, gyors válaszok. Nagyon szeretek Velük dolgozni! :)

Edina
2 éve

20 éve végzem önálló vállalkozásban gazdasági társaságok, nonprofit szervezetek, egyéni vállalkozók teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, megfelelő szakmai végzettséggel, pénzügyminisztériumi regisztrációval.

 • Tevékenységi kör bővítés

  7100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Remek könyvelő iroda, az itt dolgozó kisasszonyok kedvesek és készsegesek.

Sándor
2 éve

Irodánk 20 éve működik Budapest XV. kerületében, családias környezetben, jól megközelíthető helyen. Munkatársaink mérlegképes könyvelői képesítéssel és érvényes regisztrációval rendelkeznek. Az iroda könyvelői szakmai felelősségbiztosítással rendelkezik. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés, bérszámfejtés Adóhatóságok előtti képviselet Adótanácsadás Könyvvizsgálói kapcsolat KSH jelentések elkészítése és küldése

 • Tevékenységi kör bővítés

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Vanessza
2 éve

Egyéni és társas vállalkozások részére teljes körű könyvelés, bérszámfejtés, igény szerint jelentések készítése, hatóságokkal kapcsolattartás és cégképviselet. SZOLGÁLTATÁSOK: Kereskedelmi, üzemeltetési, ügyvédi, közúti teherszállítási tevékenységet folytató vállalkozások

 • Tevékenységi kör bővítés

  6800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Ismeretségünk lassan 30 évre vezethető vissza, nem tudtam Tőle olyat kérni, amiben nem segített volna. Mind emberileg, mind szakmailag csak magaslatokban tudok Róla beszélni. Szívből ajánlom Őt mindenkinek!!!

Alexandra
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő tevékenységi kör bővítés közben Salgótarjánban

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor restaurálás: mennyibe kerül Salgótarjánban?

Salgótarjánban a bútor restaurálás átlagos ára 4900 - 9200 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorrestaurátorok - mi alapján válasszunk Salgótarjánban?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorrestaurátort Salgótarjánban?

Jelenleg 14 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR RESTAURÁLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk bútorrestaurátort?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorrestaurátort megbíznod akkor, ha erre van szükséged: bútor restaurálás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérheted egy bútorrestaurátor segítségét?

Egy megbízható bútorrestaurátor a bútor restaurálás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: bútorrestaurátor?

Ha egy megbízható bútorrestaurátor segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A bútor restaurálás és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas