Alumínium hegesztés Szegeden gyorsan és hatékonyan!

Hegesztőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hegesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb hegesztőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 66 hegesztő közül, 3200-6000 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szegeden bérelj fel a legjobb szakembereket a alumínium hegesztés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szegeden környékén található szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

10 hegesztő most online

Peter

Peter

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Zoltan

Zoltan

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül az alumínium hegesztés Szegeden?

3200 - 6000 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hegesztők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hegesztőt!

Vállalok kapuk,kerítések,előtetők stb. Legyártását-beszerelését. Hívjon bizalommal!

 • Alumínium hegesztés

  7500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkész,gyors,pontos,korrekt cég.

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online. Felújítás. Megvalósítás. Karbantartás. Komplex tervezés.

 • Alumínium hegesztés

  6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó szakemberekből álló szervíz, én már több mint 6 éve náluk javíttatom a fordomat. Nagyon régi ford szakértők, de a többi típustól sem jönnek zavarba. A műszaki vizsgáztatásomat is ők intézik, nagyon korrekt, becsületes emberek és a szervízelési költségek is nagyon barátiak. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online.

 • Alumínium hegesztés

  9900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt gyors munka...segitőkész emberek....ajanlom!

Fémszerkezetek és alkatrészek egyedi hegesztését vállaljuk, a legmegfelelőbb eljárással. Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Komplex tervezés. Felújítás. Karbantartás. Megvalósítás.

 • Alumínium hegesztés

  6700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Szakember, a szo minden ertelmeben. Aki szep falakat es rendes, tiszta munkat szeretne, keresse Davidot. 👌🏻

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online. Komplex tervezés. Karbantartás. Felújítás. Megvalósítás.

 • Alumínium hegesztés

  5800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Gumicsere gyorsan 3000 ft a 4 db

Hegesztés, fémszerkezet- gyártás, célgépgyártás, alkatrészgyártás

 • Alumínium hegesztés

  13700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Kerti melléképületem burkolási munkájával fordultam a "QJOB"-hoz. Megörültem, hogy a keresőbe írt munkára egy órán belül néhányan jelentkeztek. A megjelölt négyzetméterenkénti ár és a szinte azonnali kezdés ígérete alapján egyből Pusomai Ádám építési vállalkozó jelentkezését fogadtam el annak ellenére, hogy a portálon szereplő értékelésekben sok negativum szerepelt munkáikkal kapcsolatban. Rákérdezésemre ezekre azzal reagált, hogy rosszindulat és irígység motiválta azokat. Elfogadható indokkal a megbeszéltnél 2 nappal később kezdték a munkát. Három alkalommal voltak, mindig hárman jöttek és dolgoztak, kétszer Pusomai Ádám hol az öccsével, hol az édesapjával és egy-egy segédmunkással. Az első nap nem tűnt fel durva hiba: a beltéri burkolást rendben lévőnek találtam, de a második nap délelőttjén szóvá kellett tettem, hogy a csemperagasztónak nem tesz jót, hogy már több mint egy órája vár bekeverve felhasználására."Megnyugtattak", hogy a keverővel majd helyre hozzák, nem lesz vele gond. Indulásnál abban állapodtunk meg, hogy Pusovai Ádám hoz magával valami írott anyagot a munka legalizálására, de az elmaradt. Viszont kikövetelt tőlem 30+150 +180, összesen 360 e. Ft-ot. A munkát nem fejezték be (lépcső, lábazat, párkányok); a vizes blokk szomorú képet mutat a slendriánul felragasztott csempék között hagyott, megkötött fugázó keresztekkel. Az elmenetelüket követő nap délelőtt telefonon felhívtam Pusovaiékat. A fiú még további 20 e. Ft tartozást emlegetett részemről az apa pedig azt ígérte, hogy a következő hét csütörtökön jön, elvégzi a még esedékes munkát, kijavít minden hibát és egyenesbe hozza az anyagiakat. Az ígéret azonban igéret maradt. Telefonomra a válasz az volt, hogy én félre értettem, nem júl. 22-ét, hanem az azt követő csütörtököt, 29-ét mondta, azonban akkor sem jött. A tanulság: Ilyen szélhámos, csaló csapattal sokkal elővigyázatosabbnak kell lenni. Szigorúan csak az elvégzett munka után szabad fizetni őket. Pedig biztos, tudnának szépen is dolgozni, de azt nem szokták, ezért nem szeretik. Meg rájöttek, hogy munka nélkül is jól megélhetnek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg hegesztő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hegesztő alumínium hegesztés közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Alumínium hegesztés: milyen árak vannak Szegeden?

Szegeden az alumínium hegesztés átlagos díja 5000 - 9300 Ft/nm. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hegesztők - hogyan választhatunk Szegeden?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hegesztőt Szegeden?

Jelenleg 49 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ALUMÍNIUM HEGESZTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek hegesztőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható hegesztőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: alumínium hegesztés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy hegesztő?

Egy megbízható hegesztő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged a következőre: hegesztő?

Ha profi hegesztő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. Az Alumínium hegesztés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas