Rozsdamentes hegesztés Szegeden tapasztalt szakemberekkel!

Hegesztőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj hegesztő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb hegesztőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 72 hegesztő közül, 4800-9000 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Szegeden bérelj fel a legjobb szakembereket a rozsdamentes hegesztés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Szegeden közelében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

11 hegesztő most online

adam

adam

A környeken vagyok.

Sandor

Sandor

Ingyenes kiszallas.

Pal

Pal

erdekel.

Mennyibe kerül a rozsdamentes hegesztés Szegeden?

4800 - 9000 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb hegesztők Szegeden!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hegesztőt!

Hegesztés, fémszerkezet- gyártás, célgépgyártás, alkatrészgyártás

 • Rozsdamentes hegesztés

  13700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Kerti melléképületem burkolási munkájával fordultam a "QJOB"-hoz. Megörültem, hogy a keresőbe írt munkára egy órán belül néhányan jelentkeztek. A megjelölt négyzetméterenkénti ár és a szinte azonnali kezdés ígérete alapján egyből Pusomai Ádám építési vállalkozó jelentkezését fogadtam el annak ellenére, hogy a portálon szereplő értékelésekben sok negativum szerepelt munkáikkal kapcsolatban. Rákérdezésemre ezekre azzal reagált, hogy rosszindulat és irígység motiválta azokat. Elfogadható indokkal a megbeszéltnél 2 nappal később kezdték a munkát. Három alkalommal voltak, mindig hárman jöttek és dolgoztak, kétszer Pusomai Ádám hol az öccsével, hol az édesapjával és egy-egy segédmunkással. Az első nap nem tűnt fel durva hiba: a beltéri burkolást rendben lévőnek találtam, de a második nap délelőttjén szóvá kellett tettem, hogy a csemperagasztónak nem tesz jót, hogy már több mint egy órája vár bekeverve felhasználására."Megnyugtattak", hogy a keverővel majd helyre hozzák, nem lesz vele gond. Indulásnál abban állapodtunk meg, hogy Pusovai Ádám hoz magával valami írott anyagot a munka legalizálására, de az elmaradt. Viszont kikövetelt tőlem 30+150 +180, összesen 360 e. Ft-ot. A munkát nem fejezték be (lépcső, lábazat, párkányok); a vizes blokk szomorú képet mutat a slendriánul felragasztott csempék között hagyott, megkötött fugázó keresztekkel. Az elmenetelüket követő nap délelőtt telefonon felhívtam Pusovaiékat. A fiú még további 20 e. Ft tartozást emlegetett részemről az apa pedig azt ígérte, hogy a következő hét csütörtökön jön, elvégzi a még esedékes munkát, kijavít minden hibát és egyenesbe hozza az anyagiakat. Az ígéret azonban igéret maradt. Telefonomra a válasz az volt, hogy én félre értettem, nem júl. 22-ét, hanem az azt követő csütörtököt, 29-ét mondta, azonban akkor sem jött. A tanulság: Ilyen szélhámos, csaló csapattal sokkal elővigyázatosabbnak kell lenni. Szigorúan csak az elvégzett munka után szabad fizetni őket. Pedig biztos, tudnának szépen is dolgozni, de azt nem szokták, ezért nem szeretik. Meg rájöttek, hogy munka nélkül is jól megélhetnek.

Vállalok kapuk,kerítések,előtetők stb. Legyártását-beszerelését. Hívjon bizalommal!

 • Rozsdamentes hegesztés

  7500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkész,gyors,pontos,korrekt cég.

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online. Felújítás. Megvalósítás. Karbantartás. Komplex tervezés.

 • Rozsdamentes hegesztés

  6700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon jó szakemberekből álló szervíz, én már több mint 6 éve náluk javíttatom a fordomat. Nagyon régi ford szakértők, de a többi típustól sem jönnek zavarba. A műszaki vizsgáztatásomat is ők intézik, nagyon korrekt, becsületes emberek és a szervízelési költségek is nagyon barátiak. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online.

 • Rozsdamentes hegesztés

  9900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt gyors munka...segitőkész emberek....ajanlom!

Fémszerkezetek és alkatrészek egyedi hegesztését vállaljuk, a legmegfelelőbb eljárással. Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Komplex tervezés. Felújítás. Karbantartás. Megvalósítás.

 • Rozsdamentes hegesztés

  6700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Szakember, a szo minden ertelmeben. Aki szep falakat es rendes, tiszta munkat szeretne, keresse Davidot. 👌🏻

Ismerje meg profi hegesztési szolgáltatásainkat, amikkel kielégítjük az Ön igényét is. Keresse fel weboldalunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot, telefonon vagy online. Komplex tervezés. Karbantartás. Felújítás. Megvalósítás.

 • Rozsdamentes hegesztés

  5800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Gumicsere gyorsan 3000 ft a 4 db

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg hegesztő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy hegesztő rozsdamentes hegesztés közben Szegeden

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Rozsdamentes hegesztés: mennyi a munkadíj Szegeden?

Szegeden a rozsdamentes hegesztés átlagos ára 3400 - 6500 Ft/óra. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles értékeléseket?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek hegesztőt Szegeden?

Ebben a pillanatban 55 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést ROZSDAMENTES HEGESZTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy hegesztő?

Egy hegesztő ezzel a munkával bízható meg: rozsdamentes hegesztés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi hegesztő segítségét?

Egy profi hegesztő a rozsdamentes hegesztés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha hegesztőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas